Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 26.10.2016 klo 22.21.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jonatan Tanuksen sopimus julkaistiin jo eilen SaiPan sivulla. Astuinko miinaan vai miten tämä uutinen liittyy KooKoohon?
  Ei kai jokaista sopimuksetonta pelaajaa, jotka tekevät sopimuksen jonkun muun seuran kanssa tarvitse yhdistää KooKoohon?
  EI kai Jonatan Tanusta ole edes huhujen mukaan missään vaiheessa yhdistetty Kouvolaan?

  Muutenhan tässä voidaan alkaa luettelemaan kaikkien liigajoukkueiden sopimukset tyyliin:

  Sami Lähteenmäen sopimus varmistettiin Ässiin, Mikael Kurosen Ilvekseen, Antti Kalapudaksen Sportiin jne...eli heidät ja monet muut voidaan nyt ikävä kyllä jättää pois KooKoon laskuista.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 14.55
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No ei tarvitse vääntää, mutta enpä ole aikaisemmin koskaan kuullut sanaa kosahti, joten pahoitten, että tiedustelin mitä tämä tarkoittaa.

  Toisekseen ei kai ole tarpeen, että KooKoon joukkueen rakentumiseen liittyen jokainen muualle pelaaja erikseen mainitaan, että taas meni se ja se pelaaja KooKoon haavista läpi.

  Kannattaa laittaa samantien tuo alla oleva siirtolista esiin koska näistäkin pelaajista suurin osa on kosahtanut KooKoon ohi :)

  Siirrot - LIIGA - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
   
 3. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Totta hitossa on tarpeen mainita jos pelaajaa on KooKoon riveihin huhuiltu/kaavailtu/toivottu. Silloinhan ilman muuta päivitetään tilanne kun asia kyseisen pelaajan kohdalta johonkin suuntaan ratkeaa.
   
 4. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No ok, mutta ei kai Bonsaksenin sopimusta ole vielä julkaistu missään, jos nyt oikein ymmärsin saksankielisestä tekstistä. Huhustahan tuossa vielä lienee kysymys.
   
 5. Eipou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Topi-kukko & NJD
  Lainaus:
  Viestini tarkoitus oli lähinnä ottaa kantaa täällä käytyyn keskusteluun siitä, tullaanko näitä tämän kauden Mestiksen menestyjiä naaraamaan Kouvolan suuntaan. Muistaakseni täällä ollut Tanuksesta ainakin jotain fantasiatason puhetta jos ei muuta.
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tosiaan julkinen salaisuus on ollut jo monta kuukautta, että Jonatan Tanus menee SaiPaan ja KooKoo ei ole missään vaiheessa ollut millään tavoin esillä liittyen Tanukseen. Täällä keskustelupalstalla yksi henkilö on kertonut huhuna, että K-Vantaan Julius Rantaeskola ja Toni Leinonen olisivat ensi kaudella KooKoon pelaajia. Tosin sama henkilö kertoi Tapparan norjalaispelaajien siirtyvän myös Kouvolaan, mutta näyttää siltä, että ainakaan norjalaisten osalta huhu ei pidä paikkaansa. Kukaan muu mestispelaaja Rantaeskolan ja Leinosen lisäksi ei ole ollut mukana KooKoohon liittyvissä spekulaatioissa.
   
 7. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kummitus
  Tänään Juuso Pulli viimeistä kertaa ainakin hetkeen JYP paidassa pronssiottelussa. Saa nähdä kuinka pian KooKoo ilmoittaa Pullin sopimuksesta Kouvolaan. Onko siellä jotain isompaa lehdistötilaisuutta vielä tulossa, vai ilmoteraanko Pulli vain netissä hissukseen yms.
   
 8. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Sehän se olisikin, jos Pullin sopparista järjestettäisiin "the massiivinen" lehdistötilaisuus. Eiköhän erillinen lehdistötilaisuus ole sitten siellä risteilyllä, jossa esitellään valtaosa joukkueesta ja varmaan vähän muutakin uutista ja suunnitelmaa ensi kauteen.

  Samoin Hifkin kausi päättyy tänään, kenties ensi viikolla ne Välimaan mainitsemat muut ehdot HIFK-pelaajakaupan yhteydessä saisivat lisävalaistusta.

  Finaalitkin loppuvat ensi viikolla joka tapauksessa, joten varmasti viimeistään vapun jälkeen on taas jotain uutista.
   
 9. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tänään sain varman tiedon että KooKoo on tarjonnut sopimusta Niklas Appelgrenille, mutta Ässätarjoushan vei voiton.
   
 10. rautaranne Jäsen

  Pulli ei ole tulossa kouvolaan.


  Lainaus:
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  samaa olen kuullut ettei Pullia Kouvola kiinnosta.
   
 12. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Itse toivon lähinnä ettei Pulli kiinnosta KooKoota.
   
 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juuri näin. Veit sanat suustani. Olen erittäin tyytyväinen, jos KooKoo ei ole kiinnostunut Pullista tai Pulli KooKoosta. Minulle ihan sama miten päin asia on, mutta pääasia, että KooKoo ei tee sopimusta Pullin kanssa. KooKoolla on jo nyt seitsemän puolustajaa (Pelli, Jacobsson, Jokela, Salmela, Vainio, Seppälä ja Kristensen), joten mitään tarvetta ei ole hankkia lisää Pullin tasoisia täytemiehiä. KooKoo tarvitsee selkeästi ykkös- kakkospakkipariin hyvätasoisen vahvistuksen ja Pulli ei ole riittävän hyvä pelaaja täyttämään niin vaativaa paikkaa. Parempi antaa peliaikaa lupaaville nuorille omille kasvateille, kuten Salmelalle, kuin tehdä sopimusta jonkun pelaajan kanssa ainoastaan sillä perusteella mikä on hänen kasvattiseuransa. Edellisestä paluumuuttajasta, jolle tehtiin sen vuoksi pitkä sopimus, että hän on oma kasvatti ei ole kovin hyviä kokemuksia. Tuskin kukaan jää Pullia kaipaan Kouvolaan.

  Lainaus:
  Kuulitko samalla tarjoaako ylipäätään mikään liigajoukkue enää Pullille sopimusta? Tuskinpa sopimuksen tarjoajia on ihan jonoksi asti.
  Pullin plus-/miinustilasto tämän kauden osalta on JYP:in huonoin (-9), joka on käsittämättömän huono lukema kyseisessä roolissa pelanneelle pelaajalle. Myös edellisellä kaudelle Pulli oli kyseisessä tilastossa JYP:in huonoin (-11). Pullin tehot tällä kaudella 0+1=1. JYP ei ilmeisesti ainakaan hänelle tarjoa sopimusta, mikä on täysin luonnollista. Nyt kun ei ole enää Jyväskylässä mestisjoukkuetta niin näinköhän hän joutuu etsimään nyt peliaikaa jostain muualta? Mestis voisi olla hänelle oikea sarjataso. Toivottavasti KooKoo nyt ei ole niin pahassa ahdingossa, että Pullille sopimusta edes tarjoaisi.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017 klo 16.46
 14. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Huomenna tulossa 2 sopimusta ulos ja viimeinen viikko myös hulluun huhtikuuhun. Näin tietää twitter ja lienee myös facebookki kertoa.
   
 15. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Voisin siis veikata, että huomenna julkaistaan nämä Vantaan kalat.
   
 16. Keyser Jäsen

  Henrik Forsberg ja Ville Järvinen 2 vuoden soppareilla KooKoo puolustukseen. Lisäksi uutisoidaan, että kolmelle hyökkääjälle on tehty soppari ja viittä pelaajaa etsitään kesän/syksyn aikana.

  Forsberg ja Järvinen KooKoo-alakertaan | KooKoo
   
 17. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Järvisen menetys harmittaa..
   
 18. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Järviselle varovainen jees, mutta Forsberg, ei saatana, ei heru ymmärrystä ei.
   
 19. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Eli 8 pelaajaa on tulossa vielä, joista 3 on hyökkääjiä ja heillä on siis sopimus. Nyt kyllä jännittää ketä sieltä tulee, kun ei vielä ole julkistettu. Olisko siis kaikilla kolmella hyökkääjällä pelit vielä kesken vai miksi muuten näitä ei ole vielä ilmoitettu? Todennäköisesti. Forsberg on tuskin mikään hirveän kallis ja varmaan oikein roolitettuna tuo kovuutta KooKoon peliin. Kunhan ei mitään turhia jäähyjä ota liikaa. Mielestäni hyvät haut Kultaselta.
   
 20. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Järvisellä on tosiaan potentiaalia nousta kovaksi pelaajaksi. Isokokoinen ja osaa käyttää kroppaansa. Kiekollisena tulee virheitä, mutta parantaa varmasti sillä saralla. Loukkaantumiset hidastaneet kehittymistä aikaisemmin, mutta juuri sai ehjän kauden alle.

  Hyvä haku Kookoolta ja Tuokkolan voisi kuvitella halunneen Järvisen joukkueeseen.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Järvinenhän taisi olla ihan hyvä haku kun Ilveksen leirissä voivotellaan että lähti ja KalPaankin olisi kelvannut.
   
 22. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Saatanan Tumppi mitä menit tekemään. (Laita tähän sellanen virnuileva hymiö)

  Hyvä haku ja varmaan pelaa vielä roposilla. Jos Järvinen pysyy eheänä niin potentiaalia pitäisi olla roppakaupalla aina tuonne ulkomaille asti. Tosiaan veti ennen viime kautta parissa vuodessa noin 30 peliä yhteensä. Jos vanhat vaivat saatu kuntoon niin Kookoon the pelaaja jota mä seuraan. Kaikkea hyvää sinne. Harmi kun ei saatu pidettyä.
   
 23. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Järvinen ja Forsberg puolustukseen. Toinen hyvä ja toinen ei, ihan vaan omana näkemyksenä.

  Tässä kohden heitän ilmoille ajatuksen joukkueen kasaamisen logiikasta, tai oikeastaan sen puuttumisesta. KooKoolla on nyt 20 julkaistua sopparia, joista yksivuotisia ovat 15 paperia ja ainoastaan 5 sopimusta jatkuvat 2 kautta. Nämä viisi kahden kauden paperia ovat Kähkösellä, Immosella, Forsbergilla, Järvenpäällä ja Järvisellä.

  Tosiasia on, että KooKoo on pikkuseura ja mikäli jonkun ison kalan onnistumme naaraamaan, niin sitä on liki mahdoton pitää enää jatkossa sopimuksen umpeuduttua. Näin ollen jatkuvuuden kannalta näkisin, että KooKoossa pitäisi olla selkeitä rakennusprojekteja, eli hankittaisiin nuoria eteenpäin pyrkiviä pelaajia pidemmillä sopimuksella ja toivotaan projektin huipentumista, kun pelaajat ovat pari kautta täällä olleet ja ovat kehittyneet tuntuvasti ja ovat valmiita astumaan suurempiin ympyröihin.

  Nyt kun sopimustilannetta katsoo, niin näistä 2 vuoden pahveista Järvinen on oikeastaan ainut, jolla ura on vielä edessä ja pelaajassa on kunnolla upsidea, siksi hänen kahden kauden paperinsa onkin loistava juttu, mutta kaikki muut ovat jo ikääntyvää osastoa. Miksi esim Forsbergille tehtiin 2-vuotinen paperi, jos pelaaja haluttiin, mutta 1-vuotinen ei kelvannut, niin varmasti jollekin saman kaliiberin ukolle olisi kelvannut. Ei kait tuo Henkka ole sen sortin seppä, että hänen kohdallaan seuran puolelta tarvitaan joustoa.

  Kaikki muut pelaajat ovatkin sitten 1 vuoden papereilla, usea näistä on vielä uusia sopimuksia, eli eivät edes ole useampivuotisen sopparinsa viimeisellä kaudella. Korhoselle, Seppälälle ja Salmelalle olisi pitänyt samantien tehdä 3 vuoden paperit, mikäli seurajohto uskoo näiden pelaajien kehittymiseen.

  Toki nuoret pelaajat tarvitsevat tuekseen kokemusta ja tähän nuoreen nälkäiseen runkoon tulisikin sitten kiinnittää muutama sopiva kokeneempi esimerkillään joukkuetta johtava pelaaja. Green oli erinomainen tähän rooliin, samoin Vallin ja Haatajakin.

  Nyt meillä ei ole mitään jatkumoa joukkueen rakentamisessa ja homma alkaa vuoden päästä taas ihan alusta, muiden joukkueiden ylijäämämiehistä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2017 klo 15.37
 24. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Puolustus kaipaa kyllä syömähammasta ja kiperään. Ja toki hyökkäyksestä puhumattakaan, mutta toivottavasti kolme valmista nimeä on vähintään 2/3 timanttia, eikä vain lisää täytettä. Koska aikamoiselta täytekakulta tämä haiskahtaa.
   
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  KooKoo "heruttaa" teitä !