Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

KooKoon fanimatkat

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana tarok, 14.09.2006 klo 08.44.

 1. tarok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja Tappara
  Kuudes Kenttäpelaaja ry jatkaa tälläkin kaudella fanimatkojen tekoa.

  Ensimmäiseksi suuntaamme rakkaan vihollisen Jukureitten vieraaksi la 23.9.06. Lähtö tapahtuu klo 14.00 Kouvolan linja-autoasemalta. Hintana vain ottelulipun kanssa 16 e.

  Ilmoittautumisia otetaan vastaan kotipeleissä sekä 050/5538166 taikka sari.kiuru@pp.inet.fi
   
 2. tarok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja Tappara
  Heki - KooKoo la 14.10.06

  Nyt on hyvä tilaisuus tutustua uuteen mestispaikkaan! Kuudennen Kenttäpelaajan järjestämä fanimatka heinolaan on la 14.10.06.

  Lähtö klo 15.00 Kouvolan linja-autoasemalta. Hinta ottelulipun kanssa on opiskelijoilta 13 e ja aikuisilta 15 e.

  Ilmoittautumisia otetaan vastaan sari.kiuru@pp.inet.fi taikka 050/5538166
   
 3. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Heinolassa jyrää... KooKoo!

  Hyppää kyytiin, kun Jännäribussi suuntaa kohti Heinolan jäähallia lauantaina 14.10. Illan ottelu on luonnollisesti HeKi - KooKoo. Matkaan lähdetään klo 15.00 Kouvolan linja-autoasemalta, eikä hinnat päätä huimaa: opiskelijat: 13 € ja aikuiset 15 €. (Sis. matkat ja ottelulipun.) Matkaanlähtijöitä on jo paljon, mutta vielä mahtuu mukaan. Bussi täyteen!


  http://www.kuudeskenttapelaaja.net/add.html
   
 4. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Kuinkas paljon näitä paikkoja on vielä vapaana heinolan reissulle?
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjennysmyyjä
  Veikkaisin, että n. 10 paikkaa olisi vapaana vielä. Viimeksi kun katsoin oli ilmottautumisia 38.
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kiitoksia Kouvolan vaneille! Toitte mukavaa lisäväriä Heinolan kiekonpeluu-pyhättöön männä lauantaina. Heinolasta suunnataan vastavierailulle 4.11.tätä vuotta.
   
 7. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjennysmyyjä
  Kiitos kehuista!

  Ollaan saatu Kuudennenkenttäpelaajan kanssa kannustaminen taas uudelle mallille, niin kotona, kuin vieraissa ja kehuja on kantautunut muualtakin ja negatiivista palautetta ei mistään, tästä jatkamme ja tervetuloa tuomaan tunnelmaa Heinolan poppookin Kouvolaan pidetään fanien välillä kunnon taistelu.

  Toivottavasti myös kentällä.

  PS. Tästä voisi tehdäkkin pienellä aiheen nimen fiksauksella fanien tiedotuspalstan (kuten nyt on) ja muutenkin keskustella KooKoon fanitoiminnasta ja kannatustoiminnasta yleensäkkin.
   
 8. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kymmenen vuotta myöhemmin tilanne on toinen...