Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

KooKoon fanimatkat

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana tarok, 14.09.2006 klo 08.44.

 1. tarok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja Tappara
  Kuudes Kenttäpelaaja ry jatkaa tälläkin kaudella fanimatkojen tekoa.

  Ensimmäiseksi suuntaamme rakkaan vihollisen Jukureitten vieraaksi la 23.9.06. Lähtö tapahtuu klo 14.00 Kouvolan linja-autoasemalta. Hintana vain ottelulipun kanssa 16 e.

  Ilmoittautumisia otetaan vastaan kotipeleissä sekä 050/5538166 taikka sari.kiuru@pp.inet.fi
   
 2. tarok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja Tappara
  Heki - KooKoo la 14.10.06

  Nyt on hyvä tilaisuus tutustua uuteen mestispaikkaan! Kuudennen Kenttäpelaajan järjestämä fanimatka heinolaan on la 14.10.06.

  Lähtö klo 15.00 Kouvolan linja-autoasemalta. Hinta ottelulipun kanssa on opiskelijoilta 13 e ja aikuisilta 15 e.

  Ilmoittautumisia otetaan vastaan sari.kiuru@pp.inet.fi taikka 050/5538166
   
 3. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Heinolassa jyrää... KooKoo!

  Hyppää kyytiin, kun Jännäribussi suuntaa kohti Heinolan jäähallia lauantaina 14.10. Illan ottelu on luonnollisesti HeKi - KooKoo. Matkaan lähdetään klo 15.00 Kouvolan linja-autoasemalta, eikä hinnat päätä huimaa: opiskelijat: 13 € ja aikuiset 15 €. (Sis. matkat ja ottelulipun.) Matkaanlähtijöitä on jo paljon, mutta vielä mahtuu mukaan. Bussi täyteen!


  http://www.kuudeskenttapelaaja.net/add.html
   
 4. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Kuinkas paljon näitä paikkoja on vielä vapaana heinolan reissulle?
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Veikkaisin, että n. 10 paikkaa olisi vapaana vielä. Viimeksi kun katsoin oli ilmottautumisia 38.
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kiitoksia Kouvolan vaneille! Toitte mukavaa lisäväriä Heinolan kiekonpeluu-pyhättöön männä lauantaina. Heinolasta suunnataan vastavierailulle 4.11.tätä vuotta.
   
 7. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitos kehuista!

  Ollaan saatu Kuudennenkenttäpelaajan kanssa kannustaminen taas uudelle mallille, niin kotona, kuin vieraissa ja kehuja on kantautunut muualtakin ja negatiivista palautetta ei mistään, tästä jatkamme ja tervetuloa tuomaan tunnelmaa Heinolan poppookin Kouvolaan pidetään fanien välillä kunnon taistelu.

  Toivottavasti myös kentällä.

  PS. Tästä voisi tehdäkkin pienellä aiheen nimen fiksauksella fanien tiedotuspalstan (kuten nyt on) ja muutenkin keskustella KooKoon fanitoiminnasta ja kannatustoiminnasta yleensäkkin.
   
 8. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kymmenen vuotta myöhemmin tilanne on toinen...