Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Tuto tekee aika tiivistä yhteistyötä TPS:n kanssa ja Sapkokin kuitenkin ainakin osittain sai lainapelaajia viimevuonna Ässistä ja TPS:stä. Voi olla että menen aivan metsään kun näin muistelen. Mutta totta on että heillä vaihtuvuus oli todella maltillista, varsinkin Sapkolla. Hermes tarvitsee apuja, sehän on ihan selvä. Ja se on myös taloudellisesti kannattavaa. Mutta juuri se mitä sanot, että olisi kuitenkin se runko valmiina ja siinä ei tapahtuisi paljon muutoksia.
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Nojoo. Kun kahtoo EPn lainapelaajien listaa niin molemmilla on parin pelaajan heitolla saman verran miehiä ollut kuin Hermeksellä. Näin se menee ku ulkomuistista heittää mutu tuntumalla. Jotenki oli takaraivossa että TUTO TPS väli olisi ollu vähä jyrkempi. Mutta SaPKolla ei mielestäni ollu mitään sopimusta vaan lainat tehtiin SaPKon tarpeiden mukaan. TUTO peluutti noita TPS junnuja jonku verran, sitä en muista tuliko ne viemään jonku paikan vai oliko pelaajille tarvetta.
   
 3. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Olen kuullut että Hermes olisi ollut tyytymätön kaikinpuolin sopimukseen, mm. pelaajat joille hermeksellä oli ollut oikeasti tarvetta/ käyttöä istuivat esim. katsomossa... Muutenkin sopimus oli enemmänkin imago sopimus Sportille( pohjanmaan pelaaja polku,koko pohjanmaan ja keskipohjanmaan joukkue), apua muuten mitään sanomatonta... Ja uskon että Kärpiltä mahdollisuus saada laadukkaampia ja pitempiä lainoja jos tarve vaatii... Mutta mielummin olisimme täysin itsenäisiä tietty...
   
 4. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Tämän allekirjoitan täysin, silloin mennään metsään jos on lainojen vika ettei pärjätä( esim. Jyp Akat)
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Eli Friman ja Ojanperä Hermekseen! Friman tuo hyvän lisän hyökkäykseen, ja Ojanperä mielenkiintonen SSarja hankinta. Ite tykkään.

  Mutta sitte Tuukkanen vie ilon tästäkin uutisesta. Olis voinu jättää sanomatta tuon "Elokuussa katsotaan sitten yhdessä Kärppien kanssa ketkä pelaajat siirtyvät Kokkolaan." Nyt masentaa, hävettää ja pelottaa yhtäaikaa.


  Linkki vie Hermeksen kotisivuille.

  JOUKKUE VALMIS TULEVAAN KAUTEEN - NICO FRIMAN HERMEKSEEN | KOKKOLAN HERMES
   
 6. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Siis mitä? Voiko paremmin yhteistyökuviot mennä kuin sopia ennen kautta kuka pelaa kenties parin kuukauden lainasopimuksella? Tämähän jos jokin on kaukana kirotusta farmipelleilystä.

  Frimanin värväykselle valtaisa peukku. Ojanperäkin mielenkiintoinen hankinta.
   
 7. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Omasta mielestä nää yhteistyöt jo sinällään on tuota farmipelleilyä. Ja pari kk lainat myös.

  Mutta joo, se on hyvä asia että lainamies pääsee jo kauden alussa kiinni Hermekseen, eikä tule kesken kauden puskista pariks peliks kuin suurimmassa hädässä. Ehkä tuli reagoitua liian voimakkaasti tuohon sanavalintaan, niin vähän tykkään noista yhteistyösopimuksista. Seurajohdon pitäis ajaa seuran etua sekä pyrkiä seurana menestymään. Tällä hetkellä Tuukkasen sanojen perusteella me pelataan Mestistä että pelaajat voisi kehittyä ja nousta seuraavalle tasolle. Käsikädessähän nämä asiat kulkee, mutta se miten ilmaiset asiat. Mielikuva on kaikki kaikessa.

  En niin paljoa luota noihin "kaudenlainoihin", ja siks toivon että sieltä tulevat miehet ei vie 1 tai 2 kentän tai parin paikkoja tai erikoistilanteiden paikkoja. Lainat kun aina sekoittavat lähtiessään pakkaa, tämän lisäks se mielikuva mikä tulee kun lainat vetää isoimmat minuutit. Mielummin otan lainalle ihan ok 3-4 kentän raatajan joka pelaa nollanollaa, kuin 1 tai 2 kentän miehen joka on selkeä vahvistus kärki kenttiin. Pois lukien lainat jotka on kokokauden lainoja, ilman takaisinkutsu oikeutta.

  Toki joillekkin on ok olla niin sanottu ponnistuslauta. Ite toivon että Hermes voi olla enemmän ja pyrkis olemaan enemmän. Pelaajat kehittyy jos seura kehittyy, ei toisinpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2017 klo 16.04
 8. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Juu tiedän seuran ilmoituksen että joukkue " valmis",mutta pakko nostaa esille kyllä tuo Frantsilan paluu Espoo Unitedin savuavilta raunioilta meille takas :D...
  Tiedän märkä päivä uni, mut....Ja tiedän että ottajia on jonossa...