Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Tuto tekee aika tiivistä yhteistyötä TPS:n kanssa ja Sapkokin kuitenkin ainakin osittain sai lainapelaajia viimevuonna Ässistä ja TPS:stä. Voi olla että menen aivan metsään kun näin muistelen. Mutta totta on että heillä vaihtuvuus oli todella maltillista, varsinkin Sapkolla. Hermes tarvitsee apuja, sehän on ihan selvä. Ja se on myös taloudellisesti kannattavaa. Mutta juuri se mitä sanot, että olisi kuitenkin se runko valmiina ja siinä ei tapahtuisi paljon muutoksia.
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Nojoo. Kun kahtoo EPn lainapelaajien listaa niin molemmilla on parin pelaajan heitolla saman verran miehiä ollut kuin Hermeksellä. Näin se menee ku ulkomuistista heittää mutu tuntumalla. Jotenki oli takaraivossa että TUTO TPS väli olisi ollu vähä jyrkempi. Mutta SaPKolla ei mielestäni ollu mitään sopimusta vaan lainat tehtiin SaPKon tarpeiden mukaan. TUTO peluutti noita TPS junnuja jonku verran, sitä en muista tuliko ne viemään jonku paikan vai oliko pelaajille tarvetta.
   
 3. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Olen kuullut että Hermes olisi ollut tyytymätön kaikinpuolin sopimukseen, mm. pelaajat joille hermeksellä oli ollut oikeasti tarvetta/ käyttöä istuivat esim. katsomossa... Muutenkin sopimus oli enemmänkin imago sopimus Sportille( pohjanmaan pelaaja polku,koko pohjanmaan ja keskipohjanmaan joukkue), apua muuten mitään sanomatonta... Ja uskon että Kärpiltä mahdollisuus saada laadukkaampia ja pitempiä lainoja jos tarve vaatii... Mutta mielummin olisimme täysin itsenäisiä tietty...
   
 4. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Tämän allekirjoitan täysin, silloin mennään metsään jos on lainojen vika ettei pärjätä( esim. Jyp Akat)
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Eli Friman ja Ojanperä Hermekseen! Friman tuo hyvän lisän hyökkäykseen, ja Ojanperä mielenkiintonen SSarja hankinta. Ite tykkään.

  Mutta sitte Tuukkanen vie ilon tästäkin uutisesta. Olis voinu jättää sanomatta tuon "Elokuussa katsotaan sitten yhdessä Kärppien kanssa ketkä pelaajat siirtyvät Kokkolaan." Nyt masentaa, hävettää ja pelottaa yhtäaikaa.


  Linkki vie Hermeksen kotisivuille.

  JOUKKUE VALMIS TULEVAAN KAUTEEN - NICO FRIMAN HERMEKSEEN | KOKKOLAN HERMES
   
 6. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Siis mitä? Voiko paremmin yhteistyökuviot mennä kuin sopia ennen kautta kuka pelaa kenties parin kuukauden lainasopimuksella? Tämähän jos jokin on kaukana kirotusta farmipelleilystä.

  Frimanin värväykselle valtaisa peukku. Ojanperäkin mielenkiintoinen hankinta.
   
 7. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Omasta mielestä nää yhteistyöt jo sinällään on tuota farmipelleilyä. Ja pari kk lainat myös.

  Mutta joo, se on hyvä asia että lainamies pääsee jo kauden alussa kiinni Hermekseen, eikä tule kesken kauden puskista pariks peliks kuin suurimmassa hädässä. Ehkä tuli reagoitua liian voimakkaasti tuohon sanavalintaan, niin vähän tykkään noista yhteistyösopimuksista. Seurajohdon pitäis ajaa seuran etua sekä pyrkiä seurana menestymään. Tällä hetkellä Tuukkasen sanojen perusteella me pelataan Mestistä että pelaajat voisi kehittyä ja nousta seuraavalle tasolle. Käsikädessähän nämä asiat kulkee, mutta se miten ilmaiset asiat. Mielikuva on kaikki kaikessa.

  En niin paljoa luota noihin "kaudenlainoihin", ja siks toivon että sieltä tulevat miehet ei vie 1 tai 2 kentän tai parin paikkoja tai erikoistilanteiden paikkoja. Lainat kun aina sekoittavat lähtiessään pakkaa, tämän lisäks se mielikuva mikä tulee kun lainat vetää isoimmat minuutit. Mielummin otan lainalle ihan ok 3-4 kentän raatajan joka pelaa nollanollaa, kuin 1 tai 2 kentän miehen joka on selkeä vahvistus kärki kenttiin. Pois lukien lainat jotka on kokokauden lainoja, ilman takaisinkutsu oikeutta.

  Toki joillekkin on ok olla niin sanottu ponnistuslauta. Ite toivon että Hermes voi olla enemmän ja pyrkis olemaan enemmän. Pelaajat kehittyy jos seura kehittyy, ei toisinpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2017 klo 16.04
 8. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Juu tiedän seuran ilmoituksen että joukkue " valmis",mutta pakko nostaa esille kyllä tuo Frantsilan paluu Espoo Unitedin savuavilta raunioilta meille takas :D...
  Tiedän märkä päivä uni, mut....Ja tiedän että ottajia on jonossa...
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Hiljaista on kun huopatossut tehtaalla... Joukkue on valmis pääpiirteittäin... Vain valmennus on kahden paikan osalta julkistamista... Huomenna alkaa elokuu ja yhteisharjoitukset? Mutta missähän Hermes käy jäällä? Olis kiva käydä tsiikailemassa...
   
 10. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Pedersöressä Anders Wiklöf areenalla on ollut päivät täynnä sekä junnujen, että edustuksen vuoroja. Best-Hallin "purukokeilu" päättyy lähiaikoina. Saattaa olla jo purut imetty pois (saapa nähdä missä kunnossa jää alla on). Best-Hallin pitäisi avautua parin viikon päästä ja sitten varmaan alkavat jääharjoitukset siellä.
   
 11. Big Bear Jäsen

  Laitetaan nyt tännekin että Hermes pelaa torstaina Pyhäjärvellä IPK:tä vastaan. Nopealla vilkaisulla ottelusta ei ole mainintaa Hermeksen sivuilla. Ottelu alkaa klo 18.30.
   
 12. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Pelit on alkanu ja joukkue menny jäällä jo tovin. Mutta täällä on palsta aivan kuollu. Ja muutenkin tuntuu että Hermes ei oikein kiinnosta missään? En tiedä mistä fiilis kumpuaa, mutta en muista että olisi koskaan aikaisemmin ollut näin vähän puhetta siellä "kaffipöydässä" Herpasta. Jäähalli kiinni, nimimiehet puuttuu ja sama valmentaja jatkaa. Niin ei sitten ehkä ole niin spekuloitavaakaan?

  Ipk voitettiin 3-6 ja 16v Myllylä oli ainakin tehnyt tehot 1+1 ja pelannut ihan hyvin. Mutta oli välillä huomannut että kyseessä on tosiaankin vasta 16v poika. Mutta paljon positiivista. Muutenkin ilmeisesti oli ollut aika fyysistä peliä Hermekseltä ja vauhtia oli ollut paljon ajankohtaan nähden. Vaikuttaa ihan hyvältä?

  Lasse "isolasse" Pirjetä tuli valmennustiimiin. Mitään käryä ei ole minkälainen valmentaja, mutta luulisi ainakin tarinoita olevan jossei valmentaa osaa? Mutta miksi ei osaisi? Varmasti hyvä kummallekkin tässä kohtaan. Ja siittä olisi luonnollinen jatkumo ensikaudeksi jopa päävalmetajaksi jos oikein näyttää että on osaamista. Pelaajaura on vakuuttava, ei ole montaa tuollaisen pelaajauran omavaa kyllä Hermeksessä vaikuttanut. Toivottavasti kemiat pelaa ja tuo jotain uutta mukanaan. Olishan se hienoa kun pääsis omaan halliin kattoon pelejä, mutta siinä taitaa vielä mennä tovi.
   
 13. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Spekuloidahan voi aina, joukkue ilmeisesti tasaisempi kuin edellisillä kausilla?

  Oli kyllä ihan miehekästä peliä ainakin koosteen perusteella Wiljamilta, ikää vasta tuo mainittu 16, odottaa sopii hienoja hetkiä!

  No jos pelaavasta miehistöstä puuttuu "nimekkyys" on nyt tehdyn sopimuksen takia valmennuksessa sitä ainakin, tervetuloa Kokkolaan Lasse!
  Olisihan se hieno katsoa omassa hallissa katsoa noita pelejä, mut eipä noita taida omassa hallissa olla ennen sarjan alkua, et siihenpä joudun odottamaan...

  Suomencup tuo meille eteen reissun hiekkasärkille, ravintola kultakalan kautta tietenkin. Hieno juttu että saimme juuri Junkkarit vastaamme, hyvä paikallis kähinä siis odotettavissa
   
 14. HokiJallu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / TPS
  Itse paikalla olleena voin sanoa, että peli näytti yllättävän hyvältä näin lyhyellä harjoittelulla. Toki pieni kaukalo vaikutti ja ajoittain vauhti näytti todella kovalta. Hermeksellä samoja ongelmia kuin aiemminkin Karhulan alaisuudessa. Omassa päässä kiekollinen peli tuottaa ajoittain suuria vaikeuksia. Positiivista kuitenkin oli se, että oli vaikea löytää ns. alempia ketjuja. Kaikki todella tasaisia ja jopa laadukkaan tuntuisia.

  Wiljami ehdottomasti yksi Hermeksen näkyvimpiä pelaajia pelissä. Toki sarjapelit on asia erikseen ja varmasti niissä otetaan miestä kovempaa. Hyvällä luistelulla ja aktiivisella osallistumisella kuitenkin väläytteli useita kertoja. Realistiset mahdollisuudet olis ollu vaikka hattutemppuun. Mikäli pääsee mestistä pelaamaan niin varmasti tulee olemaan haasteita pienen koon takia, mutta toisaalta varmasti myös nähdään rohkeaa ja ennakkoluulotonta peliä. Huomioitavaa myöskin, että teki rohkeasti töitä myös maalinedustalla ja oli mm. Pälveen maalissa maskimiehenä.

  Maalivahtipeli vaikutti varmalta muutamaa pientä haparointia lukuunottamatta, mutta ne sallittakoon ensimmäisessä pelissä.

  Muita mieleenjääneitä:
  Sampo Paulaharju (todella hyvä luistelija ja kova tekemään töitä)
  Niko Kuiri (ei väläytyksiä, mutta selkeästi laadukas pelaaja tälle tasolle. Täytti paikkansa)
  Samuel Sikstus (henk. koht. suosikkeja jo viime kaudella ja ei näytä menneen ainakaan taaksepäin)

  Markkulan vaihdot venyy aina vaan. Sama ongelma oli viime vuonna. Tälle soisi jotain tehtävän.

  Ensi viikolla sitten hyvä peliputki:
  23.8 Hermes - SKA Neva klo 18:30 Haapajärvi
  24.8 Jeppis edustus - Hermes A klo xx.xx Pietarsaari (Vuorovaraus Kristallissa klo 19 ->)
  25.8 JHT - Hermes klo xx.xx Kalajoki
   
 15. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:

  Kiitoksia raportista.

  Mites tuo Kuiri, vaikuttiko mieheltä jonka voi ykköseen laittaa? Vähän mietitytti kun suoraan ykkösen laitaan, pisteitä ei A ssakaan oo hirveitä mättäny niin ihmetytti tuo.

  Sikstuseen itekki ihastuin viime kaudella. Mukava kuulla että askeleita on otettu.
   
 16. HokiJallu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / TPS
  Omaan silmään Kuiri vaikutti hyvältä allround-pelaajalta. Ainakin tuossa pelissä oli ykkösen paras (ykkönen ei toki ollut Hermeksen paras). Toki otantakin on vasta yhden treenimatsin.

  Joukkue tosiaan vaikutti hieman hajuttomalta ja mauttomalta kesän aikana, mutta tuo peli muutti asiaa omalla kohdalla. Joukkue on selkeästi viime kautta tasaisempi ja uskon, että taas taistellaan vähintään kotiedusta.
   
 17. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:

  Yhteistyöseurasta "ylemmältä tasolta" tulevat pelaajat täytyy laittaa kärkikenttiin. Sovittu juttu. Näyttöjä ei tarvita
   
 18. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tätä itekki vähä pelkään, toittovasti osottautuu vääräks luuloks.

  Lainaus:
  Uskoisin että tuo jäähallin kiinni olo vaikuttaa aika paljon. Ei oo päässyt harkkoja kahtomaan eikä peleiäkään päässyt kahtomaan vaikea ruveta oikeen isompia mietteitä muodostamaan. "Omissa pöydissä" ainaki puhetta on ollut, toki vähän vähemmän kun ei oo pelaajia jäällä nähnyt vielä kertaakaan ja siinä suurin syy miks ei valtavia oo tännekkään tullu kirjoteltua. Itellä aika positiiviset tunteet tästä joukkueesta, vaikka lainapelko on aika iso tulevalle kaudelle. Keskiviikkona olis tarkotus lähteä kahtelemaan paikan päälle tuota ottelua ja mahollisuuksien mukaan Kalajoelle perjantaina. Eiköhän höpinä lisäänny kun päästään otteluiden makuun, saadaan taas jotain mistä kinastella. :)
   
 19. rasperi75 Jäsen

  Tänään pelattiin (KAI?) Hermes - SKA Neva. Seuranta ei toiminut eikä tilastoja ole Mestiksen sivuillakaan. Hermes ei ole päivittänyt sivuilleen mitään mutta huhuja on kuultu että peli päättyi 0-7.

  Oliko täältä kukaan paikan päällä ja voisi kertoa miten meni noin niinku omasta mielestä?
   
 20. HokiJallu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / TPS
  Paikanpäällä oltiin. Rehellisesti sanottuna pelattiin niin sanotusti väärässä sarjassa. Ei mitään palaa. Kaveri oli kaikilla osa-alueilla reilusti parempi. SKA näytti olevan aika isolla rosterilla liikkeellä, koska pihalla oli verkkareissa pelin alkaessa kymmenkunta pelaajaa. Kaks ekaa kenttää oli sellasia, että mahtuis mihin tahansa liigajengiin heittämällä.

  Jos nyt jotain jäi Hermeksen räpiköinnistä mieleen niin lukemista huolimatta Laakso pelas maalilla hyvän pelin. Tais kertyä reippaasti yli 50 torjuntaa. Ojanperä oli ylivoimaisesti puolustuksen heikoin lenkki ja omasta mielestä ei mitään käyttöä. Korkiakoski oli kenttäpelaajista ainoa joka erottu omaan silmään jollain tapaa positiivisesti.

  Pelillisesti ei jäänyt paljon kerrottavaa. Kiekko poltti lavassa alusta asti ja omissa oli taas kiekolla isoja vaikeuksia. SKA karvas syvältä kahdella lähes koko pelin ajan. Hermeksen laiturit nuoleskeli laitoja ja koitettiin paiskoa pitkiä poikittaissyöttöjä jotka kaveri katkoi helposti.

  Katsomo oli täysi (n. 500?)
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Positiivisiin asioihin pelissä laskisin ekan erän, alivoiman ja Laakson. Näitten lisäks Friman, Ahlgren ja Paulaharju kiinnitti nopeudella huomion sekä neloskenttä kamppailuvoimalla (ainoita jotka pysty jollain tasolla kamppailemaan kulmissa isoja venäläisiä vastaan). Ekassa erässä vielä pysyttiin jollain tasolla mukana ja saatiin ihan maalipaikkoja ja pyörityksiä aikaan. Sitte tuli toinen erä ja käytännössä yhtäpäätä sen jälkeen.

  Ehkäpä perjantai kertois vähä enemmän, nyt näytti kyllä siltä että perässä pysyttiin tasan 20min, ja sen jälkeen ei ollu enää mitään palaa.
   
 22. Big Bear Jäsen

  Eipä tainnut olla kenellekään ylläri, että Nevan sakki tulee pyörittelemään mielin määrin näitä Mestisjengejä. Kyseessä varmastikin liigatason porukka, joka hävisi pari viikkoa sitten Jokruille vain 1-3. Lauantaina Neva tulee Iisalmeen, jolloin karhulauma joutunee venäläisen sirkuksen vietäväksi.
   
 23. Interested Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  40min Jht-Hermes 4-0..... nooooh vielä 20 min tehokasta!!
   
 24. rasperi75 Jäsen

  Semmosta. Mukava kun tätä jatkumoa haettiin. Hienosti rivissä nojasi valmennus plexiin joukkueen takana eilisessä pelissä kun SS joukkue työnsi poikittaista kakkoseen.
   
 25. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Olihan tuo ihan naurettavan näköistä kun JHT vei meitä kuin litran mittaa. Tais mestis jätkillä olla vähän kusi päässä kun ne tuli sinne. Oppikohan ne nyt heti että ne on oikeesti perseestä jos asenne ei ole 100%? Toivottavasti!

  Vaikka Hermes oli huono, niin on kyllä pakko myös kehua naapuria. Huikeeta peliä Kalajokilaisilta. Toivottavasti vetävät koko kauden noin!