Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Olisi todella hyvä lisä pakistoon Franssila ehdottomasti! Särkymävaraa ei Lehdon lähdön myötä juurikaan ole ja kiekollista osaamista tarvittaisiin. Sikstus-franssila pakkipari kuulostaisi paremmalta kuin hyvältä kun ottaa huomioon kuinka valtavia harppauksia Sikstus on kehityksessä ottanut sitten viimekauden. Sikstus toki oli todella hyvä jo viime kaudella mutta silloin rooli oli vain hyvin paljon puolustavampi kun Franssila välillä siellä viiletti hyökkäyksen kärkenä.
   
 2. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Jos Franssila tulee sinne, voisitte samalla vaikka vapauttaa sen vielä Korkiakoskea huonommin tehotilastossa sijoittuneen pelaajan eli Mattilan myös tänne Kajaaniin. Suomi-Sarjassa saattaisi alkaa Mattilallakin kiekko pysyä lavassa ja putki kulkea tutussa hallissa.
   
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hermeksestä valittiin pelaaja nuorten MM-leirille, niin kuin vähän arvelinkin jo aiemmin syksyllä. Valittu pelaaja ei vain ollutkaan Niko Kuiri, vaan kaksi vuotta nuorempi Rasmus "Rape" Kupari. Käykäähän katsomassa Rapen reippailuja huomenna ja lauantaina. Voivat nimittäin olla tämän tulevan tähden viimeiset esiintymiset Kokkolassa.
   
 4. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Jahass, joko se olisi kuuden pisteen viikonloppu? Vai tuleeko tappiot ja kannattajat saavat taas lisää päänsärkyä..

  Oi että tulisipa lauantai jo! Espoon muovijengi tulee vierailulle, paljon on hampaankolossa viime keväältä.. Jospa nyt tulisi kotivoitto EU:sta?
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Ottelun parasta antia on selostajana kitinä ja itkeminen
   
 6. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tässähän ei mitään uutta ole. Mutta mitempä jumalauta noita otteluita voittaa noilla jäähymäärillä. Ei yhtään mitenkään piste.
   
 7. rasperi75 Jäsen

  Väärää sarjaa pelataan Kokkolassa.
   
 8. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Totaalisesti väärässä sarjassa olemme kyllä. Sarjakärjelle hävisimme 2-1 niin kyllähän se kertoo juuri samaa sanomaa mitä tässä kerrot. Viisaita sanoja, viisaita sanoja.
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Pitäskö tehdä jotain...? No ei kai nyt sentään... Jos sitä ensi kaudeksi... Tai sitä seuraavaksi... Tai sitä...
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  On tää surullista. Hyvän ekan erän ja 4-1 tilanteen saadaan käännettyä erän aikana 4-5 tilanteeks. Kova ja korkee karvaus taitaa olla myrkkyä pelaajien pääkopalle ja avauksille.

  - Rantalan täydellinen nukahdus ja maali
  - Kuparin kiekonmentys laidassa ja Sikstuksen karkee ylipelaaminen ja maali
  - Andersonin paniikki syöttö 3 miehen puristuksista jonka seurauksena Laakson räpylästä tiputus Westermarckin housuihin ja maaliin
  - Mattilan sekä Laakson nukahdus ja vanhanaikasella maali
  - Laiturin kaatuminen, Andersonin huono peitto ja hieno laukaus WHopposelta, maali
  - Pystykiekkoon lauottu veto ilman maskia, Laaksolta imasu ja maali.
  - Siikaluoman siniviivaveto toiseen mieheen, vastustaja pisti tyhjiin.
   
 11. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Joukkue pelas eka erän ehkä parasta Mestiksen lätkää?
  Erätauolla tapahtui "jotain" mikä aiheutti tuon sulamisen? Sen täytyy olla mentaalinen ongelma, muuta järkevää syytä ei keksimälläkään keksi. Voin olla väärässäkin, mutta jostainhan tuo johtuu.
   
 12. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Joo o.. Tarviiko tätä edes kommentoida.. Kyllä sai kannattajat taas entistäkin pahemman päänsäryn... Minulla oli toivoa että kyllä nyt ainaki 3 pistettä tulee muttei 6 pistettä todellakaan ole mahdollisuus.. No sen jälkeen ku mentiin MENETTÄMÄÄN kuusi pistettä nii voivoi.. Perjantaina kaikki näytti hyvältä ennen lopun koomailuja ja lauantaina peli oli jo 4-1 eikä sekään riittänyt.

  Vaikeata on tuo puolustaminen, annettaan vastustajan luistella ja liukua meidän alueella sen sijaan että laitettaisiin heti alkuun miestä seinälle, ylipelataan kiekollinen puoli, senttereiden ja pakkien yhteistyö... Ja lauantaina kaksi EU:n maalia edelsi pienet tuomarivirheet, mutta ne tilanteet PITÄÄ silti pelata loppuun asti..

  Ja me joudutaan pelaamaan todella paljon omassa päässä koska ei päästä hyökkäämään ja pyörittämään peliä vastustajan päähän niinkun esimerksiksi viime kaudella. Hyökkäämiseen ja pyörittämiseen vastustajan päässä riittäisi kyllä mielestäni taidot, mutta me ei päästä pois omalta alueelta kaverin karvatessa.. Tuohon pitäisi mielestäni keksiä jotain ja aika ajoin näyttää että yritetään ilman vauhtia nostaa kiekkoa.. Viime kaudella oli kans samoja ongelmia mutta homma toimi paremmin entä nyt ja silloin oli myös franssilaa ja ikosta jotka pysty ite nostamaan jalalla halutessaan ja siinä yleensä onnistuivat!
   
 13. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Pakko kysyä miten Nico Joki pelas Keupa pelin? Poika on mielestäni erittäin lahjakas ja varsinkin kiekon kanssa liike on huikeeta. Yv:llä ainakin JHT paidassa näppärä kaveri, näkee pelin hyvin ja ranne lähtee säpäkästi.

  Hiukka murheellinen tietenkin lopputulos tänään...
   
 14. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  JOKI Teki YV maalin.
   
 15. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  No juu eipä mikään sateentekijä.... Maali kuitenkin ekapelissa, ennen sitä oli kyllä niin kujalla ku olla voi.... tietty vähän jänskätti varmaan :) :) eipä tuo Hermeksen taso tällä hetkellä kovin kummonen että sikäli :) ;)
   
 16. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Ei tarvi ollakkaan mikään sateentekijä että on tällä hetkellä Hermeksen paras pakki. Ja itse sanoisin että hyvin suoriutu tänään Joki ja varmasti tulee täällä loppukauden pelaamaan.
   
 17. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Aika vahva kommentti yhdenpelin perusteella että on Hermeksen paras pakki ?? noh mielipiteet on toki sallittuja :) ja hyvinkin voi pelata jatkossakin Hermeksessä ja varmasti parantaa otteitaan niinkuin toivottavasti koko joukkue..
   
 18. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tarkoitin että ylipäätänsä ei tarvitse olla mikään sateentekijä että on tällä hetkellä Hermeksen paras pakki. En missään vaiheessa sanonut että juuri Joki on se paras pakki mutta edellisessä pelissä oli kyllä varmasti yksi parhaiten suoriutuneista pakeista.