Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Voisiko olla että ei ole vielä mitään tiedottamista?
   
 2. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Niinpä.

  Alkuviikosta oli paikallislehdessä juttua, että urheilutoimenjohtaja käy valmennuksen ja pelaajiston kanssa läpi heikkoa alkukautta. Mikäli on tarvetta muutoksille, niin ilmeisesti loppuviikosta sitten jotain tapahtuu, jos tapahtuu. Nythän eletään vasta torstaita, joten vaihteeks taas jäitä hattuun osalle.
   
 3. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Se on totta että pitää laittaa vähän jäitä hattuun. Tosin usko on ollut niin kovasti koetuksella että jäät on sulannut jo.

  Ei auta muu kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta.
   
 4. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Vau.. Nyt on kausi pelastettu kun otettiin viikon lainalle pari Kärppää. Ja huutonaurua sille että Rajalalle ei vieläkään lyödä jatkopahvia käteen. Toivotaan loppukaudeksi menestystä sitten lyhkästen kärppäjunnu-lainojen saattelemana. Joululahjaksi toivon Hermekselle munat ensikaudelle.
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tähän sama, tosin itse toivon niitä munia jo ensi vuodelle. Todettiin ettei tavoitteet muutu, joukkueeseen luotetaan ja reagoidaan tarpeen vaatiessa ymnymnymn. Hyvää reagointia olis esim Mattilan välitön ulostaminen. Se varmaan rupee pelaamaan ja tekeen pisteitä heti kun tuollasta toivoo. :) Mutta pääasia että kerto missä mennään ja miten reagoidaan. Eli tällä hetkellä mennään näillä ja jos tarvetta niin reagoidaan pelaajien osalta.

  Nyt ei voi muutako käet ristissä toivoa et joukkue saa pelistä kiinni, vältytään karsinnoilta ja pelataan sijoille 8-6.
   
 6. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Ei tarkoittanut sarjaykkönen eilis-illassa mitään. Hieno taisteluvoitto kankean alun jälkeen. Toivottavasti maalit avasi pelaajilta lukkoja. Pälveltä upeita taklauksia ja Rajalalta kauan odotettu maali jota tuomarin silmät eivät tahtoneet uskoa. Siikaluoma junalla takaisin Ouluun tai Kajaaniin. Mestikseen ei asiaa.
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Eilen oli miehekäs esitys. Kauan ei kuitenkaan sovi nauttia täs, huomenna vastassa sarjataulukon toinen ääripää.

  Huomiseksi vois jo odottaa vähän yleisöä.. Ainakin uskon että huomenna voi väki löytää paikalle.
   
 8. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Tuloksellisesti on peli paraantunut, ja myöskin kentällä on menty eteenpäin. Täällä sitten kaikki kitisiät, kuin myös allekirjoittanut hiljenee. Miksi sitä posia ei tuoda ilmi, ja miksi ei kehuta kun on aihetta kehua. Joo, itseä vituttaa se Karhulan seisoskelu siellä penkin takana. Olisin toivonut potkuja, mutta kun ei niitä nyt tullut niin jos hilaa kuiville ilman karsintoja niin ”job well done”. Vaikka tavoitteet oli jotain ihan muuta.

  Kärppälainat on ollu hyviä, ja tollasta se liike on varmasti jatkossa. Välillä pelaajia ei ole yhtään, ja välillä niitä on 3-4 kpl kerralla. Täällä osa ei tykkää, mutta niin se on ja niin se menee jatkossa. Jos se on kynnys kannustaa, niin sitten ei varmaan voi kannustaa! Näinhän se menee.

  Tänään olisi Leki vastassa. Eiköhän sieltä oteta pisteet, jotenkin on sellanen fiilis että Lekin nuorella joukkueella on tänään vaikeaa. Ja Hermes pelaa hurmoksessa ja hyvällä jalalla itselleen tänään 3 pistettä. Laakso maalissa, Koivisto penkillä. Veikkaan 1-4 voittoa. Markkula tekee pari, Sammalmaa ja Rajala runnoo yhden tyhjiin.

  Ja Rajalan loppukauden sopparille aivan ääretön peukku! Uskon että tästä tulee hyvä loppukausi RV:n kohdalla. Tottakai, onhan se mahdollista että alkaa taas perseily. Mutta eiköhän se ole otettu huomioon ku nimiä on laitettu alle. Että jos ei maistu, niin ei tarvi maistua myöskään tuo Hermeksen puolelta maksaminen. Toivottavasti on opittu, puolin ja toisin.