Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017 klo 11.52.

 1. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, Tappara, #29
  Katseet kohti karsintoja.
   
 2. rasperi75 Jäsen

  Voitaisiin pikakelata tämä kausi sinne ensi kaudelle suomisarjaan. Ihan laadukasta kiekkoa sekin on ja näkee vieraspelitkin nykyään livenä.
   
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Tervetuloa seuraksi. Tähän mennessä kyllä erimieltä laadukkaasta kiekosta. Kaksi peliä kuudesta ollut asiallisen näköistä kiekkoa ja neljä sellaista alasarjahöntsää että voi veljet... Osan näkee ja osaa ei.

  Nyt alkaa jo ymmärtää miten Hokki lähes pärjäsi kotipelissään Hermestä vastaan.
   
 4. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Se ois sitte 5 tappiota putkeen ?????? nyt kyllä pitäis johtoportaan alkaa reagoimaan jollain tasolla. Mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu, sillä jotainhan on pakko tapahtua muuten ollaan todella vaikeuksissa.
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Viime kaudella hallittiin pelejä alkukaudesta vaikkei voittoja sillonkaan liikaa napsunu. Nyt pelataan ensimmäiset 10-30min, ja jos vastustaja pääsee parin maalin karkuun sama missä vaiheessa peliä niin selkäranka katkee samantien.

  En hirveesti potkuja haluais huudella Upille, mutta se alkaa olemaan viimisiä vaihtoehtoja herätellä joukkuetta tähän kauteen ennenku on liian myöhästä. Laakso ja tää Kärppäjunnu on pelannu ihan hyviä pelejä ja silti otetaan noilla numeroilla kuokkaan, jotain pitäs tehä. Mahasta ottaa tää konttaus.
   
 6. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Tappioputki senkun jatkuu nyt jo 6 peliä ??? Heh tähän alkaa jo tottua.. Kai sitä ollaan sitte tolla joukkueella ihan väärässä sarjassa, ei mulla muuta tälläkertaa
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kokkolaan on tulossa joku uusvanha vahvistus. Viikonloppuna yksi kova pelimies jäi ilman seuraa joten voisiko nämä asiat liittyä toisiinsa?
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kausiveikkauksessa mainitsin, että Hermeksen syksystä voi tulla vaikea, eikä joukkuetta kannata dumata alkukauden perusteella. Nyt on kuitenkin mennyt niin nihkeästi, että henkinen takalukko on varmasti paha. Jotain räkävoittoa nyt kaivattaisiin nopeasti, että saisitte jonkinlaista helpotusta. Pidän Hermestä edelleen selvänä playoff-joukkueena, eikä pisteissä mitattuna erot vielä ratkaise mitään, mutta kauaa ei voi nollalinja jatkua tai kärsivällisyys loppuu jollakulla.
   
 9. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Jos nyt viittaat tuolla Ville Rajalaan niin ei kiitos! Kaikkea muuta kuin kova pelimies! Sysipaska kaiken kaikkiaan.
   
 10. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Edellisellä visiitillä teillä 31 peliä tehoin 16+10=26 ja joukkueen paras PPG siihen kylkeen. Ei nyt taida täyttää "sysipaskan" kriteereitä..
   
 11. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kyllä se valitettavasti täyttää jopa sysipaskan kriteerit. Mietippä jos vaikkapa Patrick Kane hyppää viidenneksi laatikkoon aina vasta kun oma joukkue saa kiekon hallitusti hyökkäysalueelle, kyllä se sen maalin tekee tai maalisyötön jossain kohti ottelua antaa suurehkolla varmuudella, mutta...

  Ville oli ja on mun suosikkipelaaja, mutta joukkue on aina tärkeämpi.
   
 12. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Nyt ei voi tuijottaa pelkkiä tehtyjä pisteitä. Tuon kauden jälkeen onkin ollut hiljaisempaa. Rajala täällä ollessan pilasi koko joukkueen hengen. Ei kaivata diivaa, joka tämän hetkistä henkeä tulee vielä pilaamaan. Yksikin mätä omena pystyy pilaamaan koko laatikon sisällön.
   
 13. sumitomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, kaikesta huolimatta
  2016-17 [​IMG] Asplöven HC [​IMG] Division 1 40 18 19 37 siis ollut hiljaisempaa, kannattaa selvittää faktat ennen kuin kirjoittelee. Rajala olisi kova luu Hermeksen nykyiseen jengiin joka rämpii VIELÄKIN ilman pisteitä, Rajalan tyylistä pelaajaa Hermes nyt tarvitsee.
   
 14. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Juu Eliteprossista tuli kyllä kurkattua. Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla tasolla käynyt oikein pisteitä rohmuamassa :D Sen jälkeen onkin mestistaso ollut liian kova ja nyt näköjään suomi-sarjakin? Toki syyt sopimuksen purkamiselle Kalajoelta ovat varmaan samat mitä aikanaan Kokkolassa! Edelleen täällä ei ”mätää omenaa” kaivata.
   
 15. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Suomisarja liian kova sarja jht:n parhaalle pistemiehelle? Ja taustoita toki näitä kalajoelta lähdön syitä kun niin hyvin näytät tietävän. Ilmeisesti ollut liian kova homma lukea seuran tiedote ja siinä mainitut syyt sopimuksen purkamiseen.
   
 16. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Hiljaista? lähes ppg 1. divisionissa. Ilmeisesti et kelpuuttaisi Antti Kangasniemeä, Jesse Rohtlaa tai Eetu Heikkistä Hermekseen, koska hekin iskivät alle piste per peli samassa sarjassa..."tämän hetkistä henkeä pilaamaan". Tuskin siinä kauheasti on pilaamista. Rajala olisi Hermekselle ehdottomasti vahvistus, ja juuri sellainen vahvistus jota joukkue NYT kaipaisi noustakseen tuosta suosta.
   
 17. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  RV on sellanen pelaaja jota en mielellään ottais joukkueeseen joka pärjää, tällä hetkellä näyttää siltä että maalintekovoimaa ja tahtoa pitää jostain raapia ja nopeesti. Ja sitä Ville tuo. Kaukalon ulkopuoliset asiat on toki miinusta, mutta taitaa olla harvoja kiekollisia mestiksen huippu pelaajia joita on mahollista tähän aikaan ja Hermeksen varoilla saada. Katotaan tuleeko vai lähteekö vielä ulkomaille, en pistäis pahakseen vaikka tuliski.
   
 18. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Mistä moinen tieto että on tulossa uusi pelaaja?
  Jos Ville tulisi en peliään kävisi katsomassa niin kauan kun hän joukkueessa olisi... Onneksi tiedän ettei häntä oteta Kokkolaan nyt VARSINKAAN kun solmut alkavat vähitellen löystyä...
   
 19. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kaupungilla kuulee yhtä sun toista. Ja se on ihan fakta että Rajala otettaisiin tällä hetkellä Hermekseen joten siinä olet väärässä ettei otettaisiin.

  Milläs tavalla meinaat @hemppa73 että solmut alkavat löystyä? Viimeksi kun katsoin sarjataulukkoa meillä oli 0 pistettä ja maaliero oli -33.

  Huomenna olis jo vähän pakkovoiton paikka..
   
 20. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Mitähän helvettiä on tämä horina ”solmujen aukeamisesta”?! Kuusi peliä, kaikki turpaan, omissa soinut yli 6 kertaa per ottelu…Kyllä se solmu ja silmukka ”Upin” ja joukkueen kaulan ympärillä kiristyy päivä päivältä. Tuollainen onneton räpeltäminen rosterilla, josta löytyy esimerkiksi Risto Mattilan, Samuel Jukurin, Samu Markkulan, Joonas Sammalmaan, Nico Frimanin, Taavi Tialan ja Markus Korkiakosken tasoisia pelimiehiä on rehellisesti sanottua nöyryyttävää, anteeksiantamatonta ja säälittävää. Ja ennen kaikkea äärimmäisen kaukana solmujen aukeamisesta.
   
 21. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  No solmun löystymisellä meinaan sitä että peli oli parantunut/parasta näkemääni tällä kaudella... Eipä taidettaisi ottaa Villeä ja hyvä niin... Mielenkiinnolla jään odottamaan kuka tämä snoppen uusvanha pelaaja on joka meille tulee...
   
 22. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Itse toivon ettei ketään tarvitsisi ottaa. Mutta näillä esityksillä jotain pitää tapahtua ja nopeasti. Tällä hetkellä jopa Henri Limma on vahvistus (ei mitään pahaa häntä kohtaan), joten Ville varmasti otetaan jos siihen vain tulee mahdollisuus.
   
 23. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Siikaluoma saapui juuri Hermekseen ja Kuiri on pelannut siellä koko alkukauden. Miten pojilla on mennyt?

  Lisävahvistuksia lienee luvassa, kun Kärppien sairastupa tyhjenee. Mahdolllisia hermesläisiä lienevät Koblizek, Vartianen ja Kestilä. Anttila toipuu loukkaantumisestaan marraskuussa ja voi hyvinkin tulla hakemaan pelituntumaa Kokkolasta. Nuo kaikki neljä pelaajaa ovat kovin kärppämäisiä hyökkääjiä eli pieniä, nopeita ja taitavia. Sitten on vielä kovin erityylinen hyökkääjä eli Otto Karvinen. Hän toipuu vammastaan joulukuussa ja on kovin todennäköinen pelaaja Hermekseen ainakin tuntuman hakemiseen, miksei pidemmäksikin aikaa. Voi toki olla, että näiden pelaajien kohdalla lainasopimus johonkin liigaseuraan on myös mahdollinen. Siikaluomahan jo keikan Ilveksessä kävi.

  Ai niin, voi myös olla, että joillekin pelaajille Kärppien suvereenista A-juniorien joukkueesta tarjotaan mahdollisuutta miesten peleihin Kokkolassa. Ensimmäisenä tulee mieleen Jesse Koskenkorva. Toki siellä on tarjolla monenmoista pistelinkoa.

  Oliskohan Kokkolassa tällaisille sepille kysyntää?
   
 24. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kuiri täyttänyt ihan kohtalaisesti oman ruutunsa. Ei ole huono ollut muttei ole kyllä millään lailla loistanutkaan. Toivon kyllä sydämeni pohjasta ettei mikään ankara pelaajaralli ala Oulun ja Kokkolan välillä ja että ne lainat olisivat sitten pitempiaikaisia lainoja eikä mitään kärppäpelaajien tuntuman haku reissuja. Ja mielellään sellaisia lainoja jotka vahvistavat joukkuetta kun näitä pörrääjiä löytyy kyllä ihan omastakin takaa.
   
 25. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tää olis jo sitä haista paska touhua. Me tarvitaan vahvistuksia, ei junnuja kokeileen miten ne pärjää miesten peleissä...

  Ei oo seuran puolelta vielä kuulunu mitään isompia muutoksia. Kauankohan vielä ootetaan, mennäänkö näin kauden loppuun ja katotaan miten käy vai tehäänkö vielä jotain radikaalia jos pisteitä ei ala tippumaan...? Ehkä tää viikko kertoo tuonki.