Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 29.03.2017.

 1. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Puhuttiin yhteistyökumppaneista joten eikö se yleensä tarkoita että pelaaja liikkuu mestiksen ja liigan välillä. Minun tietääkseni Kärpät ei ole tehnyt yhteistyötä jonkun liigaseuran kanssa, vai tietääkö @Pardus tästä enemmän?

  Yhteistyöstä puheenollen osaako joku kertoa kuka voisi olla tulossa Kärpistä?
   
 2. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Viimeisen treenipelin Skellefteåa vastaan Kärpät pelasi aikalailla parhaalla miehistöllä. Ainoastaan Jasse Ikonen on lasaretin puolella. Tuosta kokoonpanosta ulkona olivat Joona Huttula (on pelannut A:n mukana ja jatkanee siellä), Juho Korhonen (sama juttu kuin Huttulalla), Aleksi Mäkelä, Taneli Ronkainen, Radek Koblizek, Rasmus Kupari (myös A:ssa), Tuomas Vartiainen sekä Jesse Koskenkorva. Tummennetut nimet ovat ne, jotka kuvittelisin olevan ensimmäisinä Kokkolaan tulossa. Koskenkorva on vähän siinä ja siinä. Hän on pelannut kolme peliä A:ssa, mutta voisi käväistä myös Kokkolassa. Hänhän pelasi Liigan puolella pitkään jo viime kaudella. Näiden lisäksi listaan voinee lisätä vielä Taneli Siikaluoman, joka pelasi SAIK:ta vastaan 7-pakkina. Lisäksi Kärpissä on tryoutilla Hermekselle tuttu mies Kristian Kangas. Ei olisi mahdotonta, vaikka tryoutin jälkeen tekisi sopimuksen Hermeksen kanssa.
   
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Niin noh, @keskipohja sanoi vain luulleensa Hermestä pääyhteistyökumppaniksi ja pelkäsi Kärppien lainapelaajien valuvan myös muihin joukkueisiin. Yhteistyöstä näiden joukkueiden kanssa ei myöskään ollut mitään puhetta. Mutta joo, selittäkööt itse tarkoittiko vain Mestis- vai myös Liiga-joukkueita.
   
 4. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermeksen markkinointivastaavalle pitäis keksiä joku uus virka. Tänään olivat aitiopaikalla kaupungilla ja kyseiset (sori rumaa kielenkäyttöä) idiootit päättää että pidetään joku arvonta missä voi voittaa ilmaisen lipun Hokki treenipeliin. Ahneudella ja kaikella muulla paskalla ei oo rajaa tuossa johtoryhmässä.

  Olisikohan ollut viisasta kun kerta ollaan aitiopaikalla yrittää houkutella uusia katsojia esim antamalla kaikille lapsille vapaalippuja ensimmäiseen sarjapeliin.

  Voi herranjumala että minua korpee että tämä seura ei vain näköjään opi että näillä meidän hermes höpöhöpö paskalla ei tulla ikinä saamaan massoja liikkeelle.

  Upin sanoin, korpee.
   
 5. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Mikä arvonta? Ei ollut ainakaan Hermeksen järjestämä. Olin paikalla ja siellä jaettiin Hermeksen toimesta aika monta vapaalippua ko. peliin pöytälätkän yhteydessä.
   
 6. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Saman itsekkin kävin toteamassa. Aika avokätisesti siellä lippuja jaettiin Hokki-peliin. Hieno juttu, että Hermes oli kulttuurin ja kaupan yössä esittäytymässä.
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Se oli vissiin jos voittaa sen pöytälätkä jutun niin saa liput! Itse ymmärsin että oli joku arvonta niin jätin menemättä.

  Hyvä että olin väärässä! (Hymiö) ja pahoittelut aiheutuneesta mielipahasta.

  Olen edelleen kuitenkin sitä mieltä että markkinointi ei toimi niinkuin pitäisi!
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Pätkä Loyalsin kannanotosta Hermeksen tämän hetken toiminnasta. En jaksanut puhelimella koko sivua kopsata, niin alla linkki kyseiseen facebook päivitykseen.
  Hermes Loyals
   
 9. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Luulisi tämän toimivan herätyskellona seurajohdolle, että kannattajat ei enää katso hyvällä sitä hiljaiseloa mitä eletään.. Hallitus pitää vissiin tänään kokouksen missä näitä asioita otetaan keskusteluun. Loppuviikosta lupasivat yhteisen ulostulon.. Ja eihän tarkoitus ole ollut vain kritisoida, vaan ilmaista kannattajien mielipide ja huoli meidän rakkaasta seurasta.

  Palaute mitä tästä viestistä on ollut positiivistä ja jopa yritykset ovat pitäneet tätä tärkeänä pointtina nostaa esille, toivottavasti seurajohto aloittaa nyt työnteon näitten asioiden korjaamiseksi ihan tosissaan!
   
 10. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Pitää ymmärtää että seuralla ei ole ensimmäisenä mielessä palkata joku tiedottaja. Ja hyväksyn sen täysin, mielummin katselen hyvin pelaavaa joukkuetta, mutta kun seurassa yleensä on aina joku joka sosiaalista mediaa päivittää ja on siellä aktiivinen niin sellaselle kaverille vaan tunnuksia käyttöön ja seuraa pinnalle.

  Itse en ehkä niinkään mitään tiettyä vaadi, mutta haluaisin että seura on ihmisten mielessä ja mukana keskusteluissa. Kaupungilla on muitakin seuroja, jotka kyllä vievät huomion jos saavat tilaisuuden. KPV:llä on hyvät ennakot otteluista, siittä voisi ottaa mallia. Hermeksellä tuntuu että sitä tehdään sillon kun sattuu toimistolla huvittaan. Joskus se voi olla aktiivista parikin viikkoa, joskus hiljasta pari kuukautta.

  Ja tämä "meidän Hermes"!? En tajua sitä? Se kuulostaa tyhmältä, näyttää tyhmältä ja on varsin epäsopiva muutenkin ylipäätänsä mihinkään. Ja voin kuulua vähemmistöön, mutta ainakaan omassa kaveripiirissä ei ole ketään joka pitäisi tuota mitenkään "hienona" sloganina. Enemmänkin se aiheuttaa myötähäpeää ja tuntuu oudolta. Se ei vain sovi, niin sillon se ei sovi. Mutta sitä yritetään väkisin tunkea joka paikkaan! En tiedä parempaakaan, mutta ihan vaan vaikka Kokkolan Hermes tai Hermes on hyvä aivan riittävä.

  Perjantaina olisi kotiavaus, toivottavasti sinne joku löytää ja olisi viihdyttävä peli, laittakaa tänne vähän raporttia miltä näyttää. Itsellä jää välistä!
   
 11. -Jonne- Jäsen

 12. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kova ja mieluisa vahvistus kyllä.

  Tänään on kauden ensimmäinen peli Kokkolassa, kun Hokki saapuu treenipelissä vastaan. Mielenkiinto kohdistuu eritoten 16-vuotiaaseen Wiljami Myllylään, joka jo IPK.ta vastaan pelasi varsin mallikkaan ottelun. Mukana rosterissa myös Kristian Kangas, joka yhdessä puolustaja Taneli Ronkaisen kanssa saapuu Kärpistä mukaan. Sivussa näyttäisi olevan Sammalmaa, Kivinen, Rämö, Huhtala ja Blomberg.
   
 13. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tänäänkin näkyy jälleen maalin tehneen. On kyllä mielenkiitoista nähdä mihin U17-pelaajan rahkeet riittävät Mestiksessä. Ennätys näyttäisi olevan Puljujärven 13 pistettä Hokin paidassa kaudella 14-15.
   
 14. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tänään Myllylä näyttää tehneen hattrickin ja saaneen myös yhden syöttöpisteen nuorten Mestiksessä. Sanoisin, että Oulu ja Kärpät kutsuu ensi kaudeksi.
   
 15. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Ennenkuin joku ehtii itkemään että Liiga joukkueet vie meiltä pelaajat ja ollaan vain kasvattaminen jne., minusta tämä ois hienoa ja antaisi junnuille motivaatiota harjoitella ja harrastaa... Näkisivät että täälläkin voi ponnistaa eteenpäin...
   
 16. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Ajan kuluksi tässä vähän mietein mites meillä ketjut VOIS mennä nyt kun Sammalmaa tuli meille ja jos Kangaskin jäisi... Minusta meillä on positiivinen ongelma...

  Nico Friman - Markus Korkiakoski - Joonas Sammalmaa

  Nico Lehto - Risto Mattila

  Samu Markkula - Mikko Virtanen - Ville Ahlgren

  Samuel Sikstus - Janne Pälve

  Kristian Kangas - Jesse Huhtala- Saku Kivinen

  Jere Rantala - Taneli Ronkainen

  Niko Kuiri - Matti Kaarlela - Taavi Tiala

  Eetu Andersson

  E.1 Hmmm mihis Kuiri...
  E.2 No NS. 4 Juuso Rämön tilalle laitoin... Toki ns. Nelonen voisi olla myös
  Rämö-Kuiri- Tiala/ Kuiri-Rämö- Tiala
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2017
 17. rasperi75 Jäsen

  Ihan hyvää tiedottamista ollut Hermeksellä nyt. Onkohan sinne oikeasti palkattu joku vai onkohan vain kauden alun hälinää jonka jälkeen sitten hiljenee?!
   
 18. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Jaahas ensimmäiset pelaajat on nostaneet kytkintä meiltä, Juuso Rämön oli näköjään lähtenyt Nokian Pyryyn...
   
 19. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Rämön rooli oli jäämässä hyvin pieneksi, niin silloinhan sitä kannattaa lähteä hakemaan pelipaikkaa muualta.
   
 20. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Yllättävän paljon ainakin omasta mielestäni Hermeksellä tullut näitä pelaajien sopimusten purkuja yhteisymmärryksessä viimevuosina verrattuna muihin mestisjengeihin. Eikö siellä ole oikein silmää rakentaa joukkuetta ja sitten jossain vaiheessa todetaan ettei pystytä pelaajalle antaa sellaista roolia kuin on luvattu? Ihan ymmärrettävää että Rämö lähti isomman vastuun perässä muualle ja ompahan nyt ainakin näillä omilla junioreilla parempi mahdollisuus saada jalkaa edustuksen oven väliin.
   
 21. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Juu täähän luki jo Hermeksen facessakin että rooli olisi jäänyt pieneksi...

  Lainaus:
  Sama,minullakin tuntuma että meillä näitä muita enemmän, ja ymmärrettävää toisaalta että lähti isomman roolin perässä muualle... Mutta suht paljon meillä saa pelata 3-4 kentässäkin minusta, JOS sinne yltää...
   
 22. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Limmalla ollut vahva aloitus suomisarjassa muikin paidassa. 2 peliin tehot 3+1=4 ei ole huono suoritus kun ottaa vielä huomioon että joukkue jossa pelaa on näin ennakkoon sarjan heittopussi. Voisi kuvitella että mies nähdään tämänkin kauden aikana hermespaidassa vielä tai ainakin viimeistään ensi kaudella voisi kuvitella miehen olevan jo ihan Hermeksen vakiokalustoa mikäli vain kehitys jatkuu tuota vauhtia.
   
 23. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Ehdottomasti näin, olisi nyt jo minusta pitänyt saada se REHELLINEN näytön paikka,jota huuhtelin jo muutama kuukausi sitten!
   
 24. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
 25. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Jaahas ja pelaaja ruletti alkoi heti niillä pelätyillä lyhyt lainoilla... Voi vitalis... Tätäkään tää tulee olemaan...?