Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

KHL playoffs kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 28.02.2018.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mites tuo sääntö KHL:ssä? Voiko oikeasti videolta katsoa, onko kyseessä ollut väärä vaihto? Näin ainakin Severstalilta hylättiin maali.
   
 2. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Jos ei ole säännöt viime aikoina muuttuneet, niin käsittääkseni ei. Latvialaisen kurkunleikkaajan valmentama joukkue voi toki tehdä mitä lystää.
   
 3. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Lainaus:
  Pitää varmaan odottaa että joku asioista tietävä kertoo...
  Jotenkin vesikielellä sitä odottaisi että olisi SKA -Jokerit game 7 ja Steve Moses pääsisi jatkoajalla läpi ja tekisi maalin ja veisi Jokerit jatkoon. Mitä tapahtuisi? Kurkunleikkaajalla olisi valmentajan haasto käyttämättä mitä sieltä löytyisi vai kun Moses olisi läpi sammuisivat valot hallista? Vai joku tuomari viheltäisi vahingossa pilliin? Vai Putin painaisi nappia vai ???
   
 4. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tästä vahvasti samaa mieltä. Pelaamalla nämä armeijan joukkueetkin on mahdollista voittaa. Toki kaikella tällä muulla sirkuksella on mahdollista vesittää koko liiga. Mutta edelleenkin sanon, että ei jostain tuomarivirheestä voi tehdä tekosyytä tappiolle. Esim. viime kevään CSKA-sarjaa ei hävitty tuomareihin vaan siihen että oltiin huonompi joukkue. Samoin Ice Challenge, sekin olisi tuomarilinjan puolesta voitu voittaa mutta paremmalle hävittiin.

  Ja monta kertaahan nämä suurseurat on onnistuttu voittamaan. Ikimuistoisimpana ehkä se syksyn 2014 SKA-peli Helsingissä kun Ilja nyrkkeili itsensä suihkuun. Samaa haluan nähdä tänä keväänä.
   
 5. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Lainaus:
  Ei Jokereita todellakaan päästettäisi mihinkään seiskapeliin asti. Kyllä se homma hoidettaisiin paljon pienemmällä riskillä.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Eihän tämä nyt mitään uutta ole.

  https://www.msn.com/fi-fi/urheilu/j...astaan-voi-mitään”/ar-BBK31wm?ocid=spartanntp

  Lainaus:
  Tämä olisikin oikein fiksua? Ei ne SKA:n pelaajat tuohon ole syyllisiä. Ja kuka Severstalin jätkä haluaa lähteä telomaan jotain vastustajan pelaajaa tahallaan, toivottavasti ei kukaan.
   
 7. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän siellä ole jo mestari päätetty. Pressanvaalit ja kaikki, niin kukakohan voittaa pytyn? Isoa sirkusta koko homma. Kaikki sarjassa toimivat pelaajat ja muut tahot ovat käytännössä maksettuja näyttelijöitä, vähän niin kuin amerikkalaisessa showpainissa.
   
 8. Artyukhin Jäsen

  SKA ei näytä mestarijoukkueelta, hirveän ailahtelevaista oli peli Severstaliakin vastaan ja nyt Lokoa myöskin. TsSKAlla asenne kunnossa ja joukkuepeli toimii.
   
 9. Artyukhin Jäsen

 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mitenhän tuosta tulee vain kaksi peliä?!

  Kaveri on taklauksen jäljiltä niin pystyasennossa, kuin olla ja osaa ja Plotnikov onnistuu silti osumaan päähän. Hyppäämällä. Vähintään 5 peliä olisi ok, vaikka ollaankin playoffeissa.
   
 11. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mielenkiintoista tämä kurinpito KHL:ssä:

  -Jokereiden Jensenille yhden ottelun pelikielto päähänkohdistuneesta taklauksesta, jossa vastustaja itse painaa itsensä alas, kun näkee Jensenin olevan tulossa taklaamaan.
  -CSKA:n Shalunoville ei minkäänlaista rangaistusta päähänkohdistuneesta taklauksesta, jossa vastustaja loukkaantuu. Ei, vaikka video lähetettiin pelin jälkeen KHL:lle.
  -SKA:n Plotnikoville kahden ottelun pelikielto todella törkeästä hyppytaklauksesta vastustajan päähän.

  Vaikea näissä on nähdä minkäänlaista linjaa, poislukien se, että SKA:lle ja CSKA:lle rangaistukset ovat huomattavan lieviä.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Stop the press. Taas uusi farssi SKA:n kanssa.

  Rikkoiko Roman Rotenberg tylysti KHL:n sääntöjä? Venäläissivusto julkaisi kuvan tilanteesta

  Eli lyhyesti: SKA:n ja Lokon välisessä matsissa oli myllytetty huolella ja sen aikana/jälkeen Roman ja SKA:n GM olivat menneet SKA:n vaihtoaitioon. Tiedä sitten mitä siellä tekivät.

  Koska heitä ei ole merkattu kokoonpanoon, rikkoivat he sääntöjä. KHL:n työntekijä kiistää että vaihtoaitiossa olisi oltu, mutta kuvatodisteet sanovat toista.

  Jälleen kerran osoitus SKA:n suosimisesta ja siitä, että yhdellä joukkueella on omat säännöt. Tähän totean epäsovaliaasti: VITTU MITÄ PASKAA TAAS KERRAN!