Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

KHL kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana San Jose Shark #50, 24.08.2017 klo 02.33.

 1. smasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
  KHL kertoo verkkosivuillaan, että pehmeäkätisen taitohyökkääjän Damir Ryspajevin elinikäinen pelikielto sarjassa on kumottu. Samaisen uutisen mukaan taskussa on kaksisuuntainen sopimus Barys Astanaan. [Linkki]
   
 2. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Ei helvetti. Kertoo kyllä kaiken KHL:n järjestelmästä. Tehdään ensin hyvä ratkaisu, mutta sitten odotetaan ihmisten unohtavan asia ja voidaankin kumota oma päätös jälkeenpäin.
   
 3. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No eihän tehty kun ihan naurettavan paska ratkaisu. Täysi farssi. Kaveri vähän riehui, mutta ketään ei loukkaantunut eikä ketään sattunut, paitsi ehkä sitä huonompaa Jursinovia joka pahoitti mielensä ja lopetti pelin kesken. Tyhmä teko toki, ja pitkä pelikielto ihan paikallaan, mutta elinkautinen oli niin rajusti överiksi vedetty tuomio ettei tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa liigan kurinpidolle.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huomasin tänään, että Dynamo Moskova löytyy sarjataulukosta vasta sijalta 9. Tuosta(ko) mahdollinen SKA:n tiputtaja pudotupeleissä?