Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

KHL ja kurinpito – onko sitä?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 27.08.2016 klo 11.41.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Avataan ketju KHL:n kurinpitopäätöksille.

  Näistä ei ainakaan Suomessa paljoa uutisoida. Saiko esim. Hishonin teloja tempustaan pelin tai pari?
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onhan KHL:ssä kurinpito. Tosin siinä on mausteena neuvostohenkinen poliittinen korrektius. Siksi oletan, että kysymys Hisonin telojasta on retorinen. (En ole tarkistanut asiaa, miksi turhaan?)
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lähinnä avasin ketjun, sillä viestintä kurinpitotoimista ei tavoita kotimaisia viestimiä. Jos jollain on hyvät lähteet, niin tänne voi mielellään raportoida.
   
 4. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No siinä nyt ei ollut aineksia kuin max. 2min jäähyyn, niin kevyesti lähti Hishon lentoon. Tuskin on Jokerit jättänyt ko. tapahtumasta kurinpidolle mitään tutkintapyyntöäkään.
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Barys Astanan Damir Ryspaev sai elinikäisen kilpailukiellon. Tämä panee ainakin meikäläisen päättelemään, että kyllä, KHL:ssä on kurinpitoa. Munakas päätös, joka tosin saattaa hovissa aleta, kunhan hovi suostuu tuomitun valitusta edes käsittelemään.
   
 6. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Kainulaisen mukaan Ryspaev voi valittaa tuomiostaan, mutta korkeintaan 6 kk:n kuluttua. En löytänyt vahvistusta sille ainakaan en.khl.ru -sivuilta. Sinne kai tulee kurinpitopäätökset uutisvirtaan. Olisi helpompi löytää, jos olisi kurinpidolle oma osio.
   
 7. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jormakan teloneelle Kukleville 3 pelin kakku.
   
 9. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  MuTulla sanoisin että viime kaudella tuosta ei ois saanut mitään eikä playoffien aikana sitäkään vähää. Ehkä näitä rangaistuksia muille kun Jokerit pelaajille voidaan myöntää nyt kun pelit ovat lähes merkityksettömiä.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings