Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tass.ru:n mukaan KHL:ssä olisi suunnitelmia kasvattaa divisioonien määrä tulevaisuudessa kuuteen. Jokaisessa divisioonassa olisi siten neljä joukkuetta, eli niinkuin ovat jo aikasemmin kertoneet, että tulevaisuudessa tavoite olisi 24 joukkueessa. Matkustuskuluja haluavat ilmeisesti rajoittaa tällä muuvilla, mutta ilmeisesti pelimäärä pysyisi 60 ottelussa (per joukkue) runkosarjassa. Tästä ku sitten kalkuloimaan, niin jos divisioonat jakautuvat edelleen itäiseen ja läntiseen konferenssiin, niin olisiko se sitten sillä tavalla, että divisioonan sisällä jokainen vastustaja kohdataan neljä kertaa. Muut samassa konferenssissa olevat kohdataan kaikki kolmesti ja toisen konferenssin joukkueet sitten kaksi kertaa. (4x3)+(3x8)+(2x12)=60 peliä.
   
 2. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Pelimäärähän on ainakin tällä kaudella 56 ottelua runkosarjassa. Tiedä sitten mitä tapahtuu ensi kaudella sen suhteen.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  24 jengiä olisi hyvä niin taso nousee entisestään. Ja mielellään Jokerit tietysti mukana :-)
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Koskas on KHL:n trade deadline? Yritin googlettaa, mutta ei...

  Edit: viime kaudella taisi mennä 25.12 kiinni. Isommat seurat ajoivat uudistusta, että menisi vasta 15.1, mutta en osaa sanoa tästä kaudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2017 klo 13.11
 5. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kurrin jossain haastattelussa antaman kommentin mukaan 27.12.
   
 6. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Barys Astana otti hieman kovemmat keinot käyttöön pudotuspelipaikan tavoittelussa.... Jää P.Matikainen ja moottorisaha kakkoseksi.

  Linkki Iltalehden sivuille
   
 7. Artyukhin Jäsen

 8. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Perus firman saunailta :) Yllättävän lapanen on Stas jos he tuolla videolla ovat. Pitänyt jotenkin aina kovanaki karhuna, mutta ihan turistilta näyttää
   
 9. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa