Ilmoitukset

 • Nimimerkit Pervert ja Winger huilaavat viikon keskinäisestä nokittelustaan Sport-osiossa.
 • Nimimerkkien Frank McKee ja Zinetula kahden sanan-viestit "Juurikin näin" Kärpät-osiossa ovat turhuuksia ilman omaa asiaa, ja ne palkitaan viikon pelikiellolla sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkin Elkku viestien taso osoittautui viime aikoina sen verran heikoksi, että päätimme poistaa hänen kirjoitusoikeutensa.

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tass.ru:n mukaan KHL:ssä olisi suunnitelmia kasvattaa divisioonien määrä tulevaisuudessa kuuteen. Jokaisessa divisioonassa olisi siten neljä joukkuetta, eli niinkuin ovat jo aikasemmin kertoneet, että tulevaisuudessa tavoite olisi 24 joukkueessa. Matkustuskuluja haluavat ilmeisesti rajoittaa tällä muuvilla, mutta ilmeisesti pelimäärä pysyisi 60 ottelussa (per joukkue) runkosarjassa. Tästä ku sitten kalkuloimaan, niin jos divisioonat jakautuvat edelleen itäiseen ja läntiseen konferenssiin, niin olisiko se sitten sillä tavalla, että divisioonan sisällä jokainen vastustaja kohdataan neljä kertaa. Muut samassa konferenssissa olevat kohdataan kaikki kolmesti ja toisen konferenssin joukkueet sitten kaksi kertaa. (4x3)+(3x8)+(2x12)=60 peliä.
   
 2. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Pelimäärähän on ainakin tällä kaudella 56 ottelua runkosarjassa. Tiedä sitten mitä tapahtuu ensi kaudella sen suhteen.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  24 jengiä olisi hyvä niin taso nousee entisestään. Ja mielellään Jokerit tietysti mukana :-)
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Koskas on KHL:n trade deadline? Yritin googlettaa, mutta ei...

  Edit: viime kaudella taisi mennä 25.12 kiinni. Isommat seurat ajoivat uudistusta, että menisi vasta 15.1, mutta en osaa sanoa tästä kaudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2017 klo 13.11
 5. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kurrin jossain haastattelussa antaman kommentin mukaan 27.12.
   
 6. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Barys Astana otti hieman kovemmat keinot käyttöön pudotuspelipaikan tavoittelussa.... Jää P.Matikainen ja moottorisaha kakkoseksi.

  Linkki Iltalehden sivuille
   
 7. Artyukhin Jäsen

 8. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Perus firman saunailta :) Yllättävän lapanen on Stas jos he tuolla videolla ovat. Pitänyt jotenkin aina kovanaki karhuna, mutta ihan turistilta näyttää
   
 9. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 10. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 11. Artyukhin Jäsen

 12. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Championat.ru sivustolla olisi tällainen juttu, jossa ilmeisesti siis mietitään vaihtoehtoja mahdollisille seurojen yhdistymisille. Kääntäjällä joutui tavailemaan, mutta ilmeisesti seuraavan vaihtoehdot olivat esillä.

  Vitjaz yhdistyisi Moskovan Dynamon kanssa. Tää olisi varmaan helpoin tapa, koska molemmat olisivat samalta metropoli alueelta ja ilmeisesti Vitjazia sponsoroiva taho on kait jo ilmoittanut lähtevänsä tukemaan Moskovan Dynamon jalkapallopuolta.

  Toinen esitetty vaihtoehto olisi, että Vitjaz yhdistyisi VHL joukkue Dinamo St.Peterburgin kanssa. Tässä skenaariossa ilmeisesti KHL joukkue muuttaisi Pietariin, mikä voisi olla ehkä kaikken paras vaihtoehto, koska vaikka Moskovassa on paljon ihmisiä, niin jääkiekko ei siellä kait sitten loppupeleissä niin kiinnosta, joten paikallisasetelma Pietarissa voisi tuoda lisää sähköä kilpailuun. Tosin mikäli ymmärsin oikein, niin Rothenbergit kait pyörii siellä Dinamo St.Petersburgin takana, eli mitenköhän aito paikallisasetelma sitten oikeasti syntyisi?

  Aikaisemmin on jo esitetty, että Jugra ja Lada yhdistyisivät, mutta kaupungeilla taitaa olla etäisyyttä toista tuhatta kilometriä, joten logistiikka voisi mennä hankalaksi.

  Toinen jo aikaisemmin esillä ollut vaihtoehto olisi, että kauko-idän venäläiset joukkueet yhdistyisivät. Eli Amur Habarovsk ja Admiral Vladivostok. Näillä etäisyyttä olisi "vain" 750 kilometriä, mutta onkohan ne siellä kauko-idässä sitten enemmän tottuneita siihen, että naapuriin on vähän pidempi matka, kuin esim. Pietarin seudulla.

  Ainakin itselle uutena vaihtoehtona tuotiin esiin myös Sevestralin ja Torpedon yhdistyminen. Sevestralia lähimpänä olisivat Pietari ja Jaroslav, mutta näissä paikoissa olisi kait niin suuret joukkueet, ettei kyseeseen tulisi yhdistyminen vaan sulautuminen isompaan. Torpedo olisi sitten ilmeisesti seuraavaksi lähin ja siinä missä Sevestralilla olisi kiekkokoulua yms. niin Torpedolla olisi ilmeisesti tulevaisuus vähän hämärän peitossa, kun tukijoita on taustalta lähtenyt lätkimään, eikä tulevaisuuden rahoituksesta ole täyttä selvyyttä.

  Mutta niinkuin sanottua, kääntäjän kanssa tavailtu tuo juttu, joten virhetulkintojen mahdollisuus on olemassa.
   
 13. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  En toivo Pietariin toista joukkuetta. Tai jos sellainen tulee niin taustatahot pitää olla selkeästi erillään SKA:n porukasta. SKA:ta pitäisi lähteä kunnolla haastamaan.

  Sitä paitsi jääkiekko taitaa olla Pietarissa aika kovassa huudossa nykyään (joka peli loppuunmyyty, kaupungissa näkyy SKA todella vahvasti), niin en usko että fanipohjaa löytyisi uudelle joukkueelle. Ainakaan ihan heti.

  Loistavaa kerrassaan jos noita kaukoidän joukkueita laitettaisiin yhteen. Kiinaan toki voi panostaa vielä mutta sinnekin pitäisi saada oma liiga jossain vaiheessa. Kasvupotentiaalia siellä on urheilulle ylipäätään ihan valtavasti ja jääkiekon pitää olla ensimmäisenä markkinoimassa lajiaan sinne.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2018 klo 22.11
 14. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  No mutta siellä Pietarin alueellahan asuu saman verran jengiä, kuin Suomessa yhteensä. Eli kyllä sitä populaa pitäisi riittää kahdellekin joukkueelle ja vaikka tässä asiassa suomalainen vastaisi kymmentä pietarilaista, niin sehän olisi silti vielä Stadin verran jengiä ja kyllähän täälläkin kahdelle joukkueelle riittää kannattajia.

  Ja voihan siinä olla ehkä hyväkin puoli, jos omistajat ovat samat. Sehän teoria tasolla mahdollistaisi tilanteen, jossa molemmille annettaisiin samanlainen taloudellinen selkänoja ja sitten annettaisiin aidon kilpailun ratkaista voittaja. Tosin mitä tuota KHL:n touhua on seurannu, niin huonoon suuntaan ovat menossa. Vielä jokunen vuosi sitten siellä oli tyyliin seitsemän suurta (SKA, ZSKA, D. Moskova, Ak Bars, Magnitogorsk, Omsk ja UFA) ja nythän se alkaa näyttämään siltä, että koko valtion kiekkovoima kerätään SKA:n taakse ja ZSKA on sitten ainoa, joka pystyy edes jonkin verran haastamaan.

  On kyl kaikkinensa ihmeellinen tuo venäläisten käsittämätön tarve kontrolloida jopa maan sisällä, kuka voittaa. Eihän siitä voi syntyä mitään hyvää, verrattuna edes suht vapaaseen kilpailuun. Mutta toisaalta tätä on varmaan vaikea selittää venäläisille, kun punakone kuitenkin jylläsi kansainvälisillä kentillä niin ylivoimaisesti aikoinaan, samankaltaisen järjestelmän pohjalta.