Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

KeuPa HT:n valmennus 2014–2015

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Reff, 01.06.2014 klo 16.24.

 1. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Keupan uudeksi päävalmentajaksi on valittu Jussi Tupamäki. Tässä uutinen suurkeuruusta: Suur-Keuruu
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tupamäki on juuri oikea mies luotsaamaan KeuPan laivaa Mestis-kartalla. Nyt vain seuraavaksi niitä pelaajasopimuksia julki!
   
 3. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onko keupan 2.koutsista kuulut mitään puheita? Vai meinataanko Tupamäki laittaa hoitamaan koko paletti yksin?
   
 4. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  "– Lähdemme Mestikseen sillä mielellä, että olemme siellä myös kauden päätyttyä. Vasta, kun kaikki pelaajasopimukset ovat allekirjoitettu, on tavoitteiden yhteenvedon aika. Sitä en tee minä yksin, vaan sen teemme yhdessä valmennustiimin ja pelaajien kanssa, Tupamäki painottaa."

  Näin luki Suur-Keuruun verkkolehdessä. Eli ei taida Tupamäki koko palettia itsekseen hoitaa, vaan ympärille tulee osaava valmennustiimi.
   
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Aikaisemmin kakkos -sekä mv-valmentajaksi huhuttiin mm. JYP:n maalia vartioinutta, sittemmin SaPKossa sekä Italian liigassa valmentanutta Marko Leinosta. Nimiä ei kaiketi kuitenkaan (vielä) ole papereissa tai sitten tämä huhu on täysi ankka.
   
 6. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kappas, tuli bongattua keupan kakkosvalmentajan nimikin! Mikko Heiskanen on Tupamäen aisaparina. Tieto bongattu mestiksen sivuilta. KeuPa Hockey Oy
   
 7. chubster Jäsen

  Onko jokin erityinen syy miksi Rautakorpi ei jatka joukkueen peräsimessä? Liian aikaavievää ja valmennusunelmat jo kuopattu, eli keskittyy siviiliammattiinsa?
   
 8. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Rautakorpi on viimeiset viisi vuotta ilmoittanut joka kauden jälkeen, että nyt oli viimeinen kausi valmentajana. Mutta kummasti aina kauden alkaessa aikaa löytikin valmentamiseen. Nyt jättänyt valmennuksen, mutta jatkaa edelleen joukkueen fysioterapeuttina. Ainakin mestiksen sivujen mukaan.
   
 9. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Rautakorpihan oli jonkin aikaa virallisesti kakkosvalmentaja, johtuen juurikin työkiireistä? Ehkäpä tässä järjestelyssä Kalan olisi vaikea asettua aidosti kakkosvalmentajan rooliin?