Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

KeuPa HT:n valmennus 2014–2015

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Reff, 01.06.2014 klo 16.24.

 1. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Keupan uudeksi päävalmentajaksi on valittu Jussi Tupamäki. Tässä uutinen suurkeuruusta: Suur-Keuruu
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tupamäki on juuri oikea mies luotsaamaan KeuPan laivaa Mestis-kartalla. Nyt vain seuraavaksi niitä pelaajasopimuksia julki!
   
 3. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onko keupan 2.koutsista kuulut mitään puheita? Vai meinataanko Tupamäki laittaa hoitamaan koko paletti yksin?
   
 4. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  "– Lähdemme Mestikseen sillä mielellä, että olemme siellä myös kauden päätyttyä. Vasta, kun kaikki pelaajasopimukset ovat allekirjoitettu, on tavoitteiden yhteenvedon aika. Sitä en tee minä yksin, vaan sen teemme yhdessä valmennustiimin ja pelaajien kanssa, Tupamäki painottaa."

  Näin luki Suur-Keuruun verkkolehdessä. Eli ei taida Tupamäki koko palettia itsekseen hoitaa, vaan ympärille tulee osaava valmennustiimi.
   
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Aikaisemmin kakkos -sekä mv-valmentajaksi huhuttiin mm. JYP:n maalia vartioinutta, sittemmin SaPKossa sekä Italian liigassa valmentanutta Marko Leinosta. Nimiä ei kaiketi kuitenkaan (vielä) ole papereissa tai sitten tämä huhu on täysi ankka.
   
 6. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kappas, tuli bongattua keupan kakkosvalmentajan nimikin! Mikko Heiskanen on Tupamäen aisaparina. Tieto bongattu mestiksen sivuilta. KeuPa Hockey Oy
   
 7. chubster Jäsen

  Onko jokin erityinen syy miksi Rautakorpi ei jatka joukkueen peräsimessä? Liian aikaavievää ja valmennusunelmat jo kuopattu, eli keskittyy siviiliammattiinsa?
   
 8. Reff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Rautakorpi on viimeiset viisi vuotta ilmoittanut joka kauden jälkeen, että nyt oli viimeinen kausi valmentajana. Mutta kummasti aina kauden alkaessa aikaa löytikin valmentamiseen. Nyt jättänyt valmennuksen, mutta jatkaa edelleen joukkueen fysioterapeuttina. Ainakin mestiksen sivujen mukaan.
   
 9. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Rautakorpihan oli jonkin aikaa virallisesti kakkosvalmentaja, johtuen juurikin työkiireistä? Ehkäpä tässä järjestelyssä Kalan olisi vaikea asettua aidosti kakkosvalmentajan rooliin?