Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana JusuPlus, 06.05.2017.

 1. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Hoh hoijaa mitä peliä. Eka erä ihan kusi sukassa ja toisessa hirveetä sekoilua. Saa nähdä mitä kolmannessa, aika lailla saa parantaa jos meinaa ansaita pelin- ja runkosarjan voiton. Tällä esityksellä tulee lisäksi noutaja pleijareissa heti. Joku on nyt vähän pielessä kun tällaista neppailua harrastetaan peleissä joissa on yllin kyllin panosta.

  No Jokisen loukkaantumista tähän nyt kaikkein vähiten olis toivonut. Nyt iski itselle kyllä sellainen pessimismi loppukauden suhteen että ei mitään rajaa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2018
 2. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Täältä Hakalista sellaiset terveiset, että Paalanen kehiin ja ohjeeksi "nyt taistellaan". Se asenne tarttuu koko porukkaan ja kannu nousee, niin se kävi Savonlinnassakin!
   
 3. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Onnea KeuPalle runkosarjan voitosta! Niinhän siinä kävi että eilinen peli-ilme oli täysin erilainen kuin keskiviikkona, liekö sitten Paalasen ansiota... Kyllä Hermekselläkin selvästi aikomus oli pisteitä Keuruulta hakea, mutta kun numerot lopulta repesivät niin ne sitten repesivät. Hienoja ja vastustamattomia maaleja tuli useita, varsinkin kolme ohjurimaalia. Hieno taistelu ja ratkaisijoita näköjään löytyy kun vaan asenne on tapissa. Saa nähdä miten vakavissaan joukkue lähtee Joensuusta pisteitä hakemaan, kun pisteille ei enää juuri käyttöä ole. Hyvää pleijarituntuman hakemista toki voisi kannattaa yrittää, siihen Jokipojat varmaan tarjoaa hyvän mahdollisuuden, koska uskon heidän haluavan vähintään pitää nykyinen sijoitus.
   
 4. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Käsittämätön suoritus saada kasattua Keuruun kokoiseen kylään nippu, jolla voitetaan Mestiksen runkosarja. Äärimmäisen tärkeä ja hieno asia koko seutukunnalle sekä tekijöille joukkueessa. Toivoa sopii, että ensi lauantaista alkaen KeuPalla neljä sylinteriä jaksaa vielä pumpata kohti kirkkainta. Mielenkiintoista myös nähdä, saadaanko Tervolle toista aisaparia jostain Liiga-seurasta. Hienoa kautta saatu todistaa tähän saakka!
   
 5. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  KeuPalta mielenkiintoinen hankinta veräjälle
  Waltteri Ignatjew TPS:stä saa debyytin tänään toivotaan että on apuja maalivahti osastolle.

  Pelamo ei pelaa toivottavasti on vaan huili vuorossa Paalanen hyökkääjänä. Tikka Ratisen tilalle.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tulipa puskista. Itseäni Ignatjew ei ole vakuuttanut nähdyissä junnujen peleissä. Ja torjuntaprosentti näköjään paljon heikompi kuin Tuton veskarilla junnuissa.
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eiköhän tuon ole tarkoitus toimia vain varamiehenä Tervolle. Ja varamiehen varamiehenä jos/kun Lehtinen vapautuu Lukon kesäloman alkamisen myötä.

  Joku back up tuohon joka tapauksessa tarvittiin, sillä seuraava vaihtoehto olisi ollut ottaa varamaalivahti omista junnuista ja tätä riskiä nyt ei ymmärrettävästi haluttu ottaa. Ignatjew oli luultavasti ensimmäinen saatavilla ollut kaveri ja liittyi tänään viimeisenä mahdollisena päivänä mukaan. En usko, että pudotusoeleissä pelaa minuuttiakaan.
   
 8. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Ei tietenkään pelaa lähtökohtaisesti minuuttiakaan playoffeissa. Toisaalta suoraan Jypin junnuista Tervokin tuli ja ihan ok kausi runkosarjassa takana.
  Joo ei KeuPan junnuista ole oikeen paikkaamaan jos olis tarvetta.
   
 9. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Viimeksi muokattu: 11.03.2018