Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ketterän runkosarjaottelut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Rajapatsas, 21.10.2017 klo 19.42.

 1. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Vaikea sanoa mitä Jukurit tekee, mutta kaikki Ketterän ykköskentässä, Iso-Mustajärvi mukaan lukien ovat Ketterän sopimuspelaajia.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  ... jotka Ketterä tulee Liigaan päästämään, jos sopparia tulee tarjolle. Se mitä korvauksia siitä saavat on sitten eri juttu ja riippunee Ketterän omasta tilanteesta sarjataulukossa.
   
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuota tilannetta tuskin tullaan näkemään. Luulen että SaiPalla on hakusessa vielä täsmävahvistuksia muilta markkinoilta, sikäli kun joukkue on etenemässä pudotuspeleihin. Ja jos (Ja kun) Ketteränkin matka on viemässä pudotuspeleihin, en usko että joukkuetta ainakaan heikentämään lähdetään niiden alla.

  Ja hiukan tämän ulkopuolelta - olipahan kuitenkin vaan helvetinmoinen veskari tämä Lankisen poika. Hattua pois päästä!! Kauden avausmatsit ja torjunta % samantien aivan eliittiä.
  Nyt on Myllyniemelle ja Lipiäiselle asetettu rimankorkeus "sopivaksi", saa ylittää:)!
   
 4. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mörkö nimeltä Jokipojat selätetty ja oli kyllä ns.työvoitto! Loistavaa!!
  Ihan en vain vieläkään ole vakuuttunut Myllyniemen otteista ja varmuudesta maalilla. Jollakin tapaa jatkuva epävarmuus varjostaa otteissa... Nyt tuli voitto, mutta enemmän laitan sen tehokkaan hyökkäyspään ansioiksi. Juntheikki oli kyllä jäätävä ja mukava oli huomata että myös Rudi päästettiin irti. Tästä sitten Heinolaan selättämään seuraava mörkö:)!
   
 5. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toimiston luottofanit
  Valehtelivatko likinäköiset silmäni vai näinkö oikein, että Onni Toivanen palkittiin eilisessä ottelussa Ketterän parhaana pelaajana? Melko harvinaista hommelia nähdä tehot 0+0 tehtaillut hyökkääjä 6-4-voitossa joukkueensa parhaana pelaajana. Viimeinen erä oli kyllä niin huikeaa viihdettä, että tällainen "junantuomakin" siitä oikein innostui.
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Syy taisi paljastua tänään, kun Ketterä ilmoitti Toivasen lopettavan kiekkouran Mestis-tasolla vuodenvaihteeseen ja keskittyvän opiskeluun.
   
 7. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hienosti napsittu kaksi selkävoittoa etukäteen ajateltuna ns.mörkövastuksista (Jokipojat & Peliitat)! Heinolan alkuillassa mieltä lämmitti eritoten Santeri Lipiäisen otteet tolppien välissä, iso käsi!! Lisää vaan tälle kaverille vastuuta, se on harras toive:).
  Jääskeläinen naputteli tottumuksesta pikkumustaa häkkiin 3pisteen arvoisesti, tämä on hunajaa!
  #44 on sitten takalinjoilla kuin viini, paranee vanhetessaan - on kyllä aivan fantastista katseltavaa ko.herran kiireettömyys ja työmoraali - oli tilanne mikä hyvänsä.
   
 8. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Niin siinä kävi, että Ketterän voittoputki pamahti poikki Spa Areenalla sarjaykkösen toimesta. Olipahan vaan laadukas peli molemminpuolin ja pari tolppaa sisään, niin...
  KeupaHT on kyllä tismalleen oikealla paikalla taulukossa, nähdyn perusteella.

  Tästä sitten lauantaina aloittelemaan uuden voittoputken rakentelua valmiiksi ärsytetyn SaPKon kustannuksella, sanoisinko että on tulossa huima matsi!
   
 9. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Sanoisin, että kauden parasta Ketterää nähtiin Espoossa viimeinen 20 minuuttia, kun joukkue haki 1-5-vierasvoiton pois kuleksimasta. Toki pari peliä on jäänyt tällä kaudella näkemättä, kuten edellinen ottelu SaPKoa vastaan, mutta hankalan avauserän jälkeen aika suvereeni esitys vieraskaukalossa. Espoo tuli isännän elkein neljän ottelun voittoputkessa kovaa alkuun ja pelin tärkeys näkyi heidän tekemisessä, mutta hienosti Ketterä puolusti omaa maalinedustaa ja vedot tulivat aika kaukaa Lipiäiselle.

  Ainoa maalikin syntyi espoolaisten henkilökohtaisen taidon siivittämänä Rudin hyökkäyspään vahinkojäähyn jälkeen, mutta vielä Laineen Jere jatkoi vahvaa virettään ja teki tärkeän tasoituksen siihen erän loppuun oikeastaan Ketterän ensimmäisestä kunnon tekopaikasta. Illan kapellimestari Juntheikki tätäkin alustamassa.

  Toisesta erästä lähtienhän Ketterä ottikin homman haltuun ja sanoisin, että pelaamisessa näkyy hyvä flow ja tekemisen meininki. Siellä yritetään kaikenlaisia juttuja kiekolla, joka kertoo hyvästä itseluottamuksesta. Erno Ripatti meinasi painaa kauden maalin päätöserässä koko kentän soolonsa päätteeksi, mutta tolpassa kilahti. Ketterän penkin reaktio tilanteeseen erittäin sytyttävä.

  Näemmä ylivoimamiehistöt oli räjäytetty vähän uusiksi sitten edellisen näkemäni, eli KeuPa-pelin, toki varmaan osittain Janne Kettusen puuttumisen vuoksi. Avauserässä oli vielä tahmeaa, kuten joukkueen kiekollisen pelin kanssa yleensäkin, mutta mitä pidemmälle peli meni niin ylivoimakin näytti omaan silmään ihan mukavalta uusilla koostumuksilla.

  Tästä on erittäin hyvä jatkaa, kun parin pelin torastava tappioputki laitettiin heti alkuunsa poikki. Pleijariviivan alla oleva Jokipojatkin hävisi jatkoajalla, niin ero kasvoi Ketterään kymmeneen pisteeseen.
   
 10. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  En halua ottaa mitään Ketterän voitosta pois, täysin ansaittu ja selkeästi parempi eilisessä pelissä.
  Ketterän ei vaan tarvinnut eilen parantaa ensimmäisestä erästä, koska kyllä se oli kotijoukkue joka lopetti pelaamisen tuon pukukoppimaalin jälkeen. Toisen erän 15 ensimmäistä minuuttia oli ihan hirveää pelaamista, kiekko suorastaan lahjoitettiin joko harhasyötöllä tai kikkailemalla Ketterän pelaajille, eikä minkäänlaisia syöttöketjuja saatu aikaan. Tuo lopun dominointi oli taas perinteinen selkärangan napsahtaminen, kun vastustaja tekee 1-3.

  Olen itse nähnyt vain kaksi ottelua Ketterältä tällä kaudella, enkä niitäkään ihan kokonaan. Kuitenkin väitän, aiemmin näkemäni perusteella, että Espoon huonous sai aikaan tuon "parasta peliä kaudella" tunteen.
   
 11. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Myönnetään, että Ketterän pelejä katsellessa huomio on ensisijaisesti oman joukkueen pelaajien suorittamisessa eri tilanteissa, kiekottomanakin. Näin ollen vastustajajoukkueen tarkkailu jää väkisinkin paitsioon, enkä heidän normisuoritustasosta ole niin perillä. Toki jotkut Ylösen pehmeät kädet aina hetkittäin herättävät huomion. Ketterä pelasi kuitenkin 40 minuuttia laadukasta lätkää kestettyään kotijoukkueen rynnistyksen ja onhan joukkue nousujohteisia pelejä tällä kaudella pelannut paljon. Tällä kertaa omaan silmään paketti oli erityisen hyvin kasassa. Ja niinhän sen pelin onkin kehityttävä kevättä kohden.
   
 12. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Taas kerran loistoviikko takana, 6/6 pts. Orastava tappioputki halki, poikki ja pinoon noin niinkuin huolella! 2 kovaa matsia, maalierolla 9 tehtyä ja 2 päästettyä - S.Lipiäinen taisi allekirjoittaa nimensä ykkösveskarin pahviin...:)
  Erittäin upeata tekemistä nuorelta mieheltä ja osoitus siitä että vastuu kannetaan, kun sitä vaan annetaan. Ilahduttavaa on myös, että ratkaisijoita löytyy nyt läpi rosterin - erittäin iso juttu kevättä kohti mentäessä! Tietenkin myös #80 näyttää nyt olevan täysin pitelemätön vastustajien puolustuksille, mutta tämänhän otamme kiitollisuudella vastaan;).

  Hieman hymyilyttää tuolla voimasuhteet osiossa olevat kommentit Ketterästä - "ei vain riitä...".
  Tällähetkellä riittää, mutta katsotaan kortit loppuun.

  Seuraavaksi sitten K-Vantaa.