Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Ketterä & SaiPa yhteistyö

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 09.08.2017 klo 10.28.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & Ketterä
  Ketterä ja SaiPa jatkavat yhteistyötään. Seurat ovat solmineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö ja pelaajaliikennesopimuksen.

  Lisää aiheesta Ketterän verkkosivujen uutisessa.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tänään on Joensuussa saipalaisittain mielenkiintoinen ilta tulossa. Ykköskentässä puuhaavat Jääskeläinen-iso-Mustajärvi-Vuoti ja pakkeina Sneck ja Tanhua. Maalissa Myllyniemi.
   
 4. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Vuoti oli lauantaina jälleen yhteistyön myötä SaiPan riveissä pelaamassa. Ketterällä oli lauantaina myös Mestiksen ottelu, Sneck oli edelleen Ketterän mukana.