Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Ketjukoostumukset

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 04.05.2007 klo 15.33.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ehdotan tänne omia ketjukoostumuksiani Juha Juujärven ''avuksi''. Ehdottakaahan omiannekin ja perustelkaa! Vaikka vain minun kommenttieni perusteella.

  Maalivahdit:
  Tommi Alanen (Krister Antila)

  Alanen osoittautunut paremmaksi. En pelkäisi Antilankaan pistämistä maalille.

  Ykkönen:
  Jose Nippala - Jaakko Kolari - Kari Lohtander
  Juha Leimu - Sami Suhonen

  Saataisiin erilaista pelaajatyyppiä samaan ketjuun. Kolarin taistelu yhdistettynä Nippalan ja Lohtanderin varmuuteen ja tasaisuuteen. Kestäisi vertailun muihinkin joukkueisiin, tai ainakin pahimpiin kilpailijoihin. Puolustukseen laittaisin Leimun viime kauden suoritusten perusteella ja olisin valmis uskomaan Sami Suhoseen ykkösketjun pakkina.

  Kakkonen:
  Miikka Kuusela - Marko Santanen - Teemu Koskinen
  Eerik Halonen - Ville Kaario

  Kuusela-Santanen oli viime kaudellakin niin tuhoisa LeKi:ssä sekä KooVee:ssa että heidän erottamisensa olisi vain huono ratkaisu. Uusi kasvo Koskinen vierelle. Puolustukseen hankinta Kaario hieman varmemman Halosen kanssa.

  Kolmonen:
  Antti Silvennoinen - Samuli Simula - Heikki Silvennoinen
  Anssi Ranta - Tomi Heinonen

  Hieman arvoituksellinen. Hankinta Simula ja veljespari... Vahvistuksia tarvittaisiin jotta saataisiin apua kolmos- ja nelosketjulle.

  Joni Luttinen - Juho Pohjoismäki - Toni Aro
  13 hyökkääjä: Teppo Tieranta
  Lisäpuolustaja: Tero Komu

  Nelonen on positiivinen taisteluketju jolla on hyvänä päivänään mahdollisuus masentaa nimekkäämmätkin kaverit.
   
 2. Messenger Jäsen

  Lainaus:
  Kolari - Nippala - H.Silvennoinen

  Josehan on sentteri ja pelannut edelliskauden H.Silvennoisen kanssa hyvinkin pitkälti.Kolari rymistelis sit siellä laidassa.

  Lainaus:
  Santanen - Kuusela - Lohtander

  Edelleen Kuusela on sentteri ja yhteispeli Santasen kanssa toimi näyttävästi viima kaudella.Ikänestori Lohtander sopisi tähän ketjuun hyvin kiekollisten ominaisuuksiensa perusteella.

  Lainaus:
  A.Silvennoinen - Simula - Aro

  Näyttää jo paperilla mielenkiintoiselta,miksei siis jäälläkin.

  Nelosessa sit loput jotka on saatu raavittua paikalle...
   
 3. Leki-Fani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Detroit Red Wings
  Minun mielestä molemmat edelliset kirjotukset aliarvioivat Tapparan A:sta tulevaa Teppo Tierantaa. Mielestäni hänet voisi laitaa ainakin 2 tai 3 ketjuun tällä rosterilla.Oli minun mielestä todella hyvä kun olin katsomassa reenejä. Reeneissä oli muitakin joita ei viime kaudella LeKin riveissa nähty.

  Mut minun ehotukseen ainakin tässä vaiheessa kun hankintoja ei ole tullu(uskon että ainakin joitakin tulee).

  1.Jaakko Kolari - Jose Nippala - Kari Lohtander

  Juha Leimu - Sami Suhonen

  Aivan iskukykyinen joukkue Mestiksee. Tässä ketjussa olisi hyvin yhdistetty kiekollista taitoja varmuutta ja rymistelyä. Ja takana hyvät kiekolliset pakit niin se on siinä.

  2.Marko Santanen - Miika Kuusela - Teemu Koskinen

  Eerik Halonen - Ville Kaario

  Kakkonen on sama kuin Pikkukasilla ja perusteluihin en mene lisäämään mitään.

  3.Heikki Silvennoinen - Samuli Simula - Teppo Tienranta

  Anssi Ranta - Tomi Heinonen

  Tuossa olisi mahdollisiin yllätyksiin pystyvä ketju. Sieltä löytyisi kiekonkäsittely taitoa(Teppo Tieranta ainakin reenejen perusteella) ja Silvennoinen taisi pelata ykkösessä vai kakkosessa viime kaudella niin hyvä siitä tulee.

  4.Antti Silvennoinen - Toni Aro - Joni Luttinen

  Ihan hyvä nelos ketju johon oli mahdollisuuksia laittaa muitakin pelaajia kuten Timo Komu ja Juho Pohjoimäki mutta pistin nämä koska Antti oli hyvä viime kaudella ja Toni Aro ja Joni Luttinen pelasi ihan hyvän karsintasarjan.

  13. hyökkääjä: Juho Pohjoismäki
  7. puolustaja: Ville Heino

  Mutta katsotaan että tuleeko yhteiskumppani Tapparalta joitakin pelaajia ja jos Ilveskin yhteistyökumppaniksi niin rupee jo varmasti näyttämään paremmalta ja jos vielä omia hankintoja niin saa nähdä mihin LeKi pystyykään.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2007 klo 17.05