Ilmoitukset

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana banaaninviljelijä, 04.06.2009 klo 11.34.

 1. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Mulla ei oo kokemusta asiasta mutta kaikesta ne ihmiset yllättyvätkin. Oliko seurueessa kenties anarkisteja tai muita yhteiskuntaamme "kriittisesti" suhtautuvia henkilöitä?

  Poliisilaitoksella kai ainakin joskus sai käydä puhaltamassa. Eikö se oo normaalia yleisön palvelua? Tietty jos on kytillä pikkasen kiire niin voi puistokäytävällä nuivuutta ilmetä.
   
 2. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Puhallutuksen suorittaminen henkilön omasta pyynnöstä riippunee käytännössä yksinomaan siitä, onko puhallutukselle osoittaa hyvät ja järkevät perusteet (kuten omassa tapauksessasi); jos toimenpiteellä voidaan estää mahdollisesti promillerajat ylittäneellä tavalla päihtyneen henkilön lähtö liikenteeseen, se on ymmärrettävästi tarkoituksenmukaista, perusteltua ja tarpeen suorittaa.

  Jos puhallusta sen sijaan pyydetään vain mielenkiinnosta, hassuttelutarkoituksessa tms., tilanne on toinen. Mitään yleistä velvollisuutta pyyntöön perustuvien puhallutusten järjestämiseksi ei siis ole.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2017 klo 22.35
 3. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Aikoinaan marssin Kaustisella poliisiasemalle saadakseni puhaltaa, kun tarkoitus oli lähteä autolla ajamaan. Eivät antaneet puhaltaa, sanoivat että alkoholi haisee, joten et puhalla etkä aja. Ei auttanut edes se, että olisin halunnut tietää kuinka paljon promilleja on jäljellä, että osaisi edes arvioida milloin mahdollisesti olisi ok tarttua rattiin.
   
 4. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Hieman asiaa vuodesta 1992, joka tunnetaan myös jääkiekkoilun maailmanurheiluksi tulon alkuvuotena. Selittäkää nyt joku tämä homma!

  Lainaus:
   
 5. adolf Jäsen

  HS - On absurdia, että minun tulisi käyttää säästämäni rahat tyttöystäväni elättämiseen – sitä ennen toimeentulotukea ei tipu

  Minusta hesarilla olisi tasonnoston aika. Luen heidän nettisivujaan melko ahkerasti ja tämän kaltaiset uutiset ovat päivästä toiseen luetuimpia uutisia. Toinen hyvä aihe on sukupuolien tasa-arvoa ja homoavioliittoja koskevat jutut. Työttömyydestä olikin jo tuolla toisessa ketjussa puhetta. Samat uutiset ikään kuin kerrotaan uudestaan ja uudestaan. Ja kommenttikentissä on sadoittain samoja katkeria vuodatuksia.

  Mutta minusta heillä olisi potentiaalia parempaankin ja nämä huolestuttavat piirteet jonkinlaisen roskalehdistön tasolle taantumisesta voisi katkaista saman tien. Tuntuu että siellä haetaan ihan tahallaan tämmöisiä sopivalla tavalla provosoivia kirjoituksia jotka lennättää saman tien kaikki oikeassa olijat paikalle neuvomaan tuonne kommenttikenttiin toisia ihmisiä.
   
 6. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Mä en osaa selittää, tuskin kukaan muukaan. Noi jutut on yleensäkin ihan ufoja. Paljon asiaa ufomuodossa, tarkennan. Jokuhan sille kävi vittuilemaan ja se homma ei edennyt tyylikkäästi.
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Onko Tuusbäri kirjoittanut teoksen "Synkkä yksinpuhelu"?
   
 8. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ilmeisesti on. Todennäköisesti toimintaympäristö oli: synkkä, sateinen, pelottava, tuuli ulvoi, housut ja kännykkä olivat jo valmiiksi märät. Hän oli yksin ja häntä itketti koko ajan. Hän kuunteli merituulen voimistavaa kaunista humisevaa laulua, kunnes se jo sattui kipesästi korviin, enemmän kuin Cheek-perseposkimiehen soitanta aamuradiossa. Hämärä ja näläntunne toi mieleen perunakellarissa vinkuvat mutanaamaiset romanialaiset liftarityöt.

  Ei! Tänään syön sittenkin vain pelkkiä kasviksia.

  Nousevaa tuulta pakoileva harmaalokki esittää voimistetulla oktokoodikilellä raakkuvan kommenttinsa: kaakkoinen suunta, 22 metriä sekunnissa, 1757 piirua ja voimistuu illaksi.
  Mies ei sitä kuule, vaan hän katsoo vaaleanharmaata lokkimeteorologin kloaakistaan tipauttamaa yksityiskohtaisempaa 19 grammista ja samalla 32 Gigaista informationmessagea tulevasta viikonlopusta ympäri maailman, joka valuu piraatticrocsien (Lue: Hong Kong 3,99 €) rei'istä varpaiden väliin.
  Hmmm... kenties teen härkyllista yrttitsatsikia ja kirsikkatomatteja iltapalaksi.
  Epäuskoisena fatalistina hän kumminkin tietää, että: lokinpaska sandaaleissa tarkoittaa HiFK:n voittoa ensi kauden mestaruussarjassa.

  Räpäyttämätön arvostus, tuijotus, niukka kumarrus säänjumalalalle, joka jaksaa aina yllättää,
  Kääntyminen sisäsuuntaan. Vaimea ähkäisy, kun henkseleillä varusttujen collagebysandereiden pohjalla ollut käsi siirtää raskaat kivekset oikesta lahkeesta tutumpaan vasempaan. Samalla migreenin sahalaita poistuu luomien alta kiitollisena, ampaisten vaimeasti huokaisten vaatekaapin seinän lävitse kohden bussipysäkin Rollaattori-Miljaa, joka on jo ehtinyt ihmetellä lähes hyvää oloaan.
  Ei ihmettele enää.

  Mies astuu takaisin sisälle, pistää terassin oven kiinni, korkkaa uuden Nobelanerin ja jatkoi herkkää hymyilyään rakastamallen äidilleen. Kultaisen äidin posket ovat aavistuksen kuopalla, ryppyiset, harmaat mutta silti hyvin kauniit. Hymyilevät tekohampaat ovat esillä sylissä, niin kuin ne ovat olleet jo 17 vuotta.
  Äiskä, mua taas vähän panettaisi...
   
 9. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Näin unta, että katsoin LiveTuloksista tuloksen johonkiin NHL:n pleijariotteluun. Kotijoukkue voitto 8-4. Olin kuitenkin tyrmistynyt, kun huomasin aamulla sen karun totuuden, että yksikään poffottelu ei ole päättynyt noihin kyseisiin lukemiin. Nyt laitan jokaiseen jäljellä olevaan matsiin tulosvetoon nuo lukemat.

  Olen lähes satavarma siitä, että se ottelu käytiin Penguinsin ja Capitalsin välillä.
   
 10. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Avioero lie siis väistämätön, koska vaimo on päättänyt syyttää minua kaikesta ja aikoo lähteä (teknisesti on jo lähtenyt). Bändiasiassa hieman parempaa tuulta, vaikka sekään ei seiso kovin jykevällä alustalla, niin välit sentään on korjattu basistin kanssa.
  Tänään lähden serkkupojan kanssa tuulettumaan ja pidän hauskaa vaikka kuinka itkettäisikin. Notta perkele. Megadeth - Symphony of Destruction
   
 11. ReijoRotta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Littbarskin sääret, Pekka Suorsan balanssirisu
  Tsemppiä @banaaninviljelijä .Pointsit veljen biisivalinnalle. Itse olen vähän kevyemmällä asialla: lätkän MM-kisat+ Leijonien peli+ MTV3 & maksulliset rönsyt+ Jatkoajan liveseuranta= puhdasta kultaa vuodesta toiseen!
   
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Aina kun alan selittämään jotain kuvittelen sen David Mitchellin äänellä englanniksi. Täydellinen vittuilu ja sarkasmi kuuluu äänestä.
   
 13. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Otin uuden kämpän vastaan, vaikka kuukauden täälläkin vielä oon. Nyt ei ainakaan tarvii kiireellä sählätä muutossa, mutta tympäseehän se maksaa kahdesta.
   
 14. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Muutatko jonkun läskin kanssa yhteen?
   
 15. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Millainen on kulkuyhteys Hertsikan Lidliin?
   
 16. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  @Turha Kaukalo on kirjoittanut tähän ketjuun 1220 viestiä ja on omalla tuhatluvullaan. Ko. luku on myös kuudesosa TK:n viestien kokonaismäärästä.

  Todella kunnioitettavat statsit, ei siinä, mutta oletko, Turhis, ottanut kenties tuon otsikon käskynä? Tai ottanut muuten? Mitään?
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Turhis ottaa vain herran siunauksia nykyään ilman alkoholia.
   
 18. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei saatana ennemmin vaikka vankilaan. Hyi hitto. Eikun siis hetkinen kultarakas hanipöö tää on sit vaan vitsi tui tui.
  Lainaus:
  Joutuu vissiin käyttää Malmin Lidliä. Oi joi.
   
 19. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ensimmäinen viikko takana kolmen viikon sairaslomaa. Vituttaa ja on tylsää.
   
 20. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Ai että. Oltiin äsken koirien kaa metsässä ja kun löydettiin kiva paikka, niin kaivoin repusta pojille luut ja itelleni muutaman lonkeron. Siinä sitten nautittiin metsän tarjoamasta rauhasta toiset luuta kalvaen ja minä lonkeroa hörppien. Linnutkin viserteli ja oli oikein mukavaa aikaa. Kaiken tämän idyllisen rauhan rikkoi kuitenkin jatkuvasti korvan vierestä kuulunut vaimon ääni, päläpäläpälä. "Et sä kuuntele mua?" Naisilla ei ole taitoa kuunnella hiljaisuutta ja nauttia siitä. Pakko oli kumminkin kuski olla mukana. Täydellinen nainen olisi kuuromykkä ja tästä taitaa joku vitsikin olla olemassa, mutta aika pitkälle tottahan toi on. Ei vaiskaan onhan se kivaa, että naisetkin puhuu, mistä sitä muuten tietäis olevansa aina väärässä.
   
 21. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Ihan hyvä reissu takana. En edes paljoa itkenyt.
   
 22. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On tää kesä kyllä mahtavaa aikaa. Joka päivä voi vaan kitata kaljaa. Joskus kahdelta lähdin ulos bostailee ja nyt matsissa.
   
 23. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Miten kesä eroaa talvesta mitä tulee tohon kaljan kittailuun? Eikö pakkasella voi kitata kaljaa. Onko sun kurkku niinkuin vauvan pylly, ettei se kestä pakkasta?
   
 24. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kestää kyllä pakkasta. Yksinhän mä tuolla talvisin talsin. Nyt on vaan paljon kivempi möllöttää ulkona kun on lämmintä.
   
 25. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Pyrin tässä ketjussa Terveiden Käsien biisimääriin, mutten biisien pituuksiin. Muutenhan olen aivan vitun pihalla. Ja näin se on, kuten nyt lainaan:

  Lainaus: