Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Kenen bandwagonissa kaudella 2016–2017?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 14.02.2017 klo 14.26.

 1. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Sanoin aikaisemmin että ase ohimolla KalPa mutta vaihdankin vastausta. Kumpaakaan joukkuetta vastaan ei ole mitään, mutta jos ase ohimolla ni Tappara.

  Ainut syy se että alkaa oksettaa tää pienien symppaaminen ja kateellisuus menestyviä kohtaan. Plus Tappara on nii prkleen kova ollu ja on että ansaitsee mestaruuden.
   
 2. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tapparan kelkassa ollaan. Siellä tehty monta vuotta hienoa duunia.
   
 3. sob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
  Ehdottomasti Tapparan wagonissa! Niin vähän on tullut Tampereelle menestystä viime vuosina - yhdistettynä Tapolan vauhdikkaaseen hyökkäysvoittoiseen peliin, jossa ei jarrutella eikä pelata pelin tappavaa trappia.
   
 4. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Tuus ny porin miäs kahtelee mun kans meitin palkintokaappia, minkälaisen pystin sieltä tahrot, onhan noita katinkultia ninn pullollaan kaikki lipastot ettei tierä mihin niitä kippais, tarttis tehdä jotai ja laittaa täält varmast sinne hakamettäänki niitä mitaliloita ja kannuloita ku meitin niitä kaik paikat on pullollaa eiä heitin mansesterissa ole ainuttaka renikkaa saati kuppiloa viimevuossaal saanuna, kyl maar käy poikapolo sääliks mite ne on jaksanu kaike se vuossata lämätä, kyl maar meitin savos o kallaveen rannal ihan toisselaista asua ja niitä mestarpottuja kusilaareinaki pittä koko potta tiäksää : D
   
 5. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Nyt KalPa kaasu pohjaan ja päätyyn asti ku noin pitkälle ootte taistellu! Ois se hianoo!
   
 6. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  KalPan bandwagonissa ehdottomasti, Tapparan fanien lapsellinen käytös puolivälierissä ainakin ratkaisi että näille mieslapsille ei mitään mestaruuksia suo.
   
 7. JiiGeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Pallo & Raha
  Jos Tappara ei itselleen mestaruutta jostain syystä pelaa, niin ehdottomasti KalPan vankkureissa
   
 8. nikozwan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Pats
  Kalpan wagonissa ollaan, joskin edellisen sarjan venyminen pelottaa. Taitaa Kuopion ylpeys jäädä hyvin levänneen Kahvaran jalkoihin.
   
 9. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Uleåborg AIK
  KalPan wagon kutsuu! Nyt päätyyn asti.
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  KalPan ihan vaan vaihtelun vuoksi.
   
 11. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Sekä että.

  Olen pienten puolella, eli sympatiseeraan KalPaa: Virran poppoon sensaatiomaisen huikean kauden soisi päättyvän kultamitaleihin ihan jo kauniin tarinan vuoksi.

  Toisaalta myös Tappara on mielestäni kaiken menestyksensä ansainnut, eritoten seurajohtonsa ammattitaitoisen, määrätietoisen ja pitkäjänteisen työn sekä valmennuksen taktisen huippuosaamisen ja sitoutumisen vuoksi. Tapparan tuplakaan ei siis harmittaisi, päinvastoin; arvostan suuresti Leinosen johtamaa organisaatiota. Dynastiat eivät synny - ne rakennetaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2017 klo 14.04
 12. Daal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei vaan ole vaihtoehtoa, eli Kalpa. Tappara pitäköön hopeensa.
   
 13. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Kalpa
   
 14. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Pelko pois...tasan saman verran on molemmilla pudotuspelejä(12) alla, poislukien yhden sarjan matkustamiset.

  Edit. Tapparalla tosin melkein yksi matsi enemmän sen yhden Ipapelin venyttyä 108 minuuttiin. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 14.27
 15. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tapparan puolella ollaan, mutta toisaalta KalPan mestaruus olisi myös piristävää vaihtelua eikä ollenkaan huono vaihtoehto.

  Eli tämä finaali on nyt sellainen win-win tilanne, jossa kummankaan voitto ei aiheuta ahdistusta.

  Toiveissa pitkä sarja ja paljon maaleja!
   
 16. Latzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ehdottoman tukevasti Kalpan vankkureissa. Olisihan se taas jääkiekkoromantikon unelmatarina, että joukkue, joka lähes jokaisen asiantuntijan puolesta laskettiin kaudenalusarvioissa kokonaan ulos playoff -peleistä, nappaisi mestaruuden ja vieläpä kaatamalla "ylivoimaisen", hallitsevan mestarin finaaleissa!

  Niin, ja onhan se hienompaa saada ensi kauden valmentajaksi hallitseva mestarivalmentaja kuin hopeavalkku. Hopeavalmentajasta meillä onkin jo kokemusta eikä niin kovin mairittelevaa sellaista ;)