Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Kenelle Conn Smythe Trophy?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana VilleLeino, 10.06.2014 klo 11.38.

 1. arska07 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Kärpät
  Jos Nashville menee finaaliin ja Rinne pelaa tällä tasolla niin hän voisi olla palkinnon saaja.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Bobrovsky tai Duncan Keith.
   
 3. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Kyllä mä sen Brian Elliotille antaisin. Aivan kirkkaasti Ducksin paras pelaaja tänä keväänä.
   
 4. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Konferenssifinaalit käynnistyvät ensi yönä.

  Kuka on mielestäsi tämän hetken kärkikolmikko?`

  Karlssonia pidetään tällä hetkellä aika isollakin marginaalilla selkeänä ykkösenä. En ole yhtään Ottawan peliä katsonut pudotuspeleissä, joukkue kun ei herätä mitään intohimoja, mutta se että mies on ollut kahdeksasta voittomaalista osallisena viidessä, kertonee jo jotain. Mies kantaa joukkuettaan reppuselässä.

  Näkemistäni pelaajista tiukkana kakkosena on pakko olla Ryan Getzlaf. Tämä kaveri yksinkertaisesti dominoi kentällä ja ratkaisee pelejä tarvittaessa yksin. En ole koskaan nähnyt vastaavaa Getzlaffia ja on pakko antaa tunnustusta tälle isolle miehelle. Vaikka Ducksia ja erityisesti Getzlafia monella eri tasolla inhoankin. Oma ykkönen, mutta en uskalla vastustaa "asiantuntijoita" ja yleistä mielipidettä, joten Karlsson > Getzlaf.

  Kolmospaikasta kilpailee omissa papereissani kolme pelaajaa: Malkin, Fleury ja Rinne. Malkin ei mielestäni ole ollut varsinaisesti mikään dominoiva pelaaja, mutta ei se pudotuspelien pistepörssin kärkipaikka ole vahingossakaan tullut. Fleury taas oli täyttä timanttia Capitalsia vastaan, erityisesti viimeisessä pelissä nollatessaan runkosarjan ykkösen. Rinne taas on ollut heittämällä Predatorsin paras pelaaja tähän asti ja pelaa aivan vittupäisen hyvää lätkää tällä hetkellä.

  Oma toive: Nashville menee päätyyn ja Rinne pokkaa Conn Smythen. Se olisi todellista balsamia miehen "haavoille" ja aivan uskomattoman upea kruunu uralle. Rinne ei kaikesta erinomaisuudesta huolimatta ole voittanut koskaan mitään aloittavana maalivahtina, Vezinaankin mies on ollut monta kertaa ehdolla, mutta aina joku hirviömäisen kauden pelannut veskari on mennyt ohi. Se minkälainen persoona Pekka on ja minkälaisista lähtökohdista mies on ponnistanut maailman huipulle, on ihailua herättävää ja tästä syystä allekirjoittanut on jo vuosia ollut yksi miehen suurimmista faneista.
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ottawa: Eki
  Nashville: Pekka
  Penssi: Fleury (tai Malkin, jos saisi iskettyä muutaman game-winnerin, vielä 0 saldona)
  Ankat: Getzlaf

  Mielestäni aika selvät ehdokkaat jo nyt, kuka sitten voittaakin. Pensissä eniten kiisteltävää.
   
 6. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Tämänhetkiset ehdokkaat: Rinne, Getzlaf, Karlsson, Malkin. Se kenen joukkue menee päätyyn voittaa myös tämän.
   
 7. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Rinne saattaisi jopa voittaa häviävankin joukkueen puolelta, jos päästää vähän maaleja, mutta muiden em. pelaajien on vaikea voittaa, jos ei finaalisarjassa tule tehoja.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Veikkaan, että Crosby vielä kirii tuosta Malkinin ohi jos voittavat koko paskan. Liian hyvä tarina NHL:lle kun tuli takaisin aivotärähdyksestä johdattamaan joukkonsa voittoon.
   
 9. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Siihen malliin Karlssonia hehkutetaan vähän joka puolella, että uskon enemmmin Karlssonin sen voittavan häviävän joukkueen puolelta kuin Rinteen.
   
 10. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United, #8
  Senators: Karlsson selkeä voittaja, jos heistä joku pitää valita.

  Predators: Rinne. Täysin mahdollista voittaa, vaikka eivät kanisteria kesäkuussa nostelisikaan.

  Ducks: Getzlaf. Pelannut elämänsä kevään. Piste.

  Pens: Mielestäni monta mahdollista kandidaattia. Ehkä kallistun Malkinin puolelle.
   
 11. Schadowan Jäsen

  Fleury,Karlsson,Getzlaf ja Rinne. Ei ole muita vaihtoehtoja. Noista jos yhden ottaisin niin ehkä se menisi Erikille.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Crosby on ollut parempi kuin Malkin so far joten en usko, että tarvitsee kiriä voittaakseen. Fleury on ollut tulikuuma joten mielestäni MAF on tällä hetkellä Pensin numero yksi tuohon pystiin jos sama meno jatkuu ja päätyyn asti menevät.
   
 13. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Sama. Pittsburghin osaltakin vaikea nostaa ketään Fleuryn edelle. Käytännössä oli se ratkaisevin ero Pensin ja Capsin välillä ja piti pitkiä aikoja Pensin pystyssä. Lisäksi vienyt enemmän tai vähemmän selvästi match-upinsa jo kahta ns. Vezina-maalivahtia vastaan. Muutama huono peli toki, mutta niitä sattuu nyt kaikkien aikojen parhaillekin. Olennaisempaa, että aina koonnut itsensä tähän asti. Omasta mielestäni aika selvä valinta tällä hetkellä.

  Toki vasta puolimatkan krouvi, joten vähän liian aikaisiä nämä spekulaatiot.
   
 14. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Ottawa: Karlsson
  Anaheim: Getzlaf
  Nashville: Rinne, Ellis
  Pittsburgh: Fleury, Malkin
   
 15. Gemondo Jäsen

  Nashvillen voittaessa myös Ellis on ihan varteenotettava ehdokas.
   
 16. oxymoron Jäsen

  Lainaus:
  Luulen, että mikäli Subban jatkaa vahvoja otteitaan, niin hänellä on paremmat mahdollisuudet ohittää Rinne tässä kilpailussa. Toki yksi tai kaksi sarjaa pelaamatta ja näissä voi vielä käydä kuinka vain.
   
 17. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Toisaalta Ottawan tulevalla vastustajalla olisi todella selkeät ehdokkaat pystiin. Jos Penguins olisi finaalissa voittajana niin olisi matalampi kynnys valita häviävästä joukkueesta Conn Smythe -voittaja nimenomaan siksi, ettei Penguinsilla ole ihan niin selkeää ykköshevosta kisassa kuin muilla joukkueilla.
   
 18. Largo Jäsen

  Ainoastaan Pensin voittaessa valinta saattaa kohdistua Rinteeseen tai Karlssoniin. Ehkä ennemmin Rinteeseen, mikäli pelaavat Pensia vastaan finaaleissa. Muilla joukkueilla on ainakin tässä kohtaa aika selkeät valinnat. Vaikea nähdä Anaheimin voittaessa valinnan osuvan Karlssoniin tai Rinteeseen.
   
 19. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Karlsson ei voita Conn Smytheä jos Penguins on mestari. Tuskin koskaan on valittu finaaleista ulos jääneestä joukkueesta Conn Smythe -voittajaa.
   
 20. CuJo#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins & HIFK
  Lainaus:
  Ei todellakaan voita jos ei edes finaaleihin pääse.

  Historian saatossa palkinto on jaettu ainoastaan viisi kertaa finaaleissa hävinneen joukkueen pelaajalle [1966: Roger Crozier (DET), 1968: Glenn Hall (STL), 1976: Reggie Leach (PHI), 1987: Ron Hextall (PHI), 2003: J-S Giguere (ANA)]. Muutoin voittaja on ollut aina mestarijoukkueen pelaaja.
   
 21. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Jake Guentzel saattaa hyvin päästä reilusti toisellekymmenelle maalisaldossa, mutta tuskin tulee Conn Smytheä voittamaan siinä tapauksessa ertä Pens tuplaa, koska Fleury, Malkin ja Crosby.

  Muista joukkueista ykköshevoset on aika selkeät: Karlsson, Rinne ja Getzlaf.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Niin, ja jokainen tuosta listasta huomaa, että jos se menee häviävälle jengille, se on ollut aina maalivahti.

  Erik Karlsson ei muistaakseni ole.
   
 23. CuJo#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins & HIFK
  Lainaus:
  Olihan tuossa toki yksi poikkeuskin, Reggie Leach, joka teki NHL:n pudotuspelien maaliennätyksen (19) keväällä 1976. Joku Kurri teki saman määrän vajaata vuosikymmentä myöhemmin.
   
 24. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Mua ei Ducksit nappaa juurikaan, mut herranjumala Getzlaf vetää mieletöntä kevättä. Uskon Ducks - Preds sarjasta tulevan sekä Conn Smyth- että Stanley Cup voittajan. Ja silloin Rinne ja Getzlaf on nimet mun papereissa.
   
 25. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Jos Rinne ei ihan totaalisesti sula ja romahda niin Conn Smythe menee kyllä Kempeleen miehelle. Vaikka Preds häviäisikin. Jäätävä 94.7 torjuntaprosentti ja pistepörssissä ei ole ketään joka erityisemmin pomppaa sieltä ylös. Guentzelin maalitahti hyytynyt ja Malkinilla on pisteitä mutta ei ole mitenkään erityisemmin noussut esille. Ollut "vaan" Malkin.