Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Ke 7.3.2018 HK Sotši - Jokerit (GAME 4)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Giroux, 07.03.2018.

 1. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Kiitos! Ei helvetti. Puhdas pöytä. Voidaanko ensi pelissä kiittää Sotshia lopettamalla sarja? Wanha viilipytty tässä ihan melkein tuntee jotakin.
   
 2. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  TÄNÄÄN!
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiitos Jokerit

  Win the right games :-)
   
 4. Liha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En oo Jokerit fani mutta mielelläni nään Tolvasen playoffien seuraavalla kierroksella. Yksi voitto vielä.
   
 5. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jorelta loistava ajo keskelle ja matka Stadiin voi alkaa. Mutta loistava oli myös Andersenin puolustus mistä vastahyökkäys lähti.
  Väsyneeltä näytti Jokerit vikassa erässä mikä ainakin minut yllätti.
   
 6. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Koko peli laskeva käyrä tokan erästä alkaen.. onneksi kerrankin pomppi meille jatkoajalla. Vahva usko, että perjantaina sarja poikki ja keskittymään tulevaan.
   
 7. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Minusta aika erikoista, että täällä on haukuttu Zapolski lyttyyn. Zapolski oli mielestäni ottelun paras tänään.
   
 8. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Kolmas erä ja jatkoaika karmeaa tekemistä. Hyvä että vihdoinkin kääntyi jatkot, mutta voi valmennuskin katsoa pitkään peiliin tuosta lopusta. Ilman Zapolskia olisi hävitty joten nämä haukkujatkin voisivat katsoa samaan peiliin.
   
 9. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #8, Athletic Bilbao, Millwall FC, Saints
  Huhhuh. Aattelin että jos Sotshi vie tän väännön niin tulee tuskainen sarja. Nyt tää kääntyy. Tokassa erässä Sotshi oli väsynyt mutta Barulin piti pystyssä. Barulin on tosi kova mokke mutta kahdessa edellisessä pelissä kenttäpelaajat katkesi täysin ja avut loppui sen tien. Tämän pelin kolmannessa erästä lähtien oli molemmat joukkueet puhki ja ottelu ratkeaa sen mukaan kumpi jaksaa pitää paketin kasassa. Ja joskus pelkät pomputkin ratkaisee... Hyvä Jokerit!
   
 10. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Tällaisiahan nämä tosipelit ovat. Vain voitot lasketaan ja jokainen peli alkaa 0-0 tilanteesta. Hieno voitto, mikä antoi taas oppia, miten näitä pelejä voitetaan.
   
 11. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Lainaus:
  Oli ehdottomasti voiton takuumies. Veskareihin ei tulla kaatumaan.
   
 12. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Lainaus:
  Lainaus:
  Silloin on kehuttava kun on aihetta ja ehdottomasti nyt Zapo kehut ansaitseekin. En ymmärrä minkä takia Zapon edellisiä otteita ei sais kritisoida epävarmoiksi, kun ei ole pelannut parhaalla tasollaan
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Miltäs KHL kiekko näytti muuten Liigakiekko seuraajan silmin?
   
 14. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL Jokerit
  Ikivanha fraasi pitää edelleenkin paikkansa: valhe, emävalhe, tilasto.
  Tilastonikkarit, kaivakaapa nyt arkistoista, miten käy Jokereille poffien 5:ssä pelissä. Eiköhän se totuus sieltä löydy, kun kaivatte tilastot vaikkapa 80-luvulta asti. Ei se haittaa, vaikka valmennus, pelaajat, pelinäyttämö ja fanitkin suurelta osin vaihtuneet.
  Tilastot ei pala tulessakaan, munat kyllä paistuu siinä tulessa.
   
 15. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Lainaus:
  Eiköhän Jokerit tuon viidennen pelin voita. Sen sijaan tilastoja ei tarvita siihen, että tuomarointi ei tule olemaan tasapuolista mikäli Jokerit kohtaavat SKA:n tänä keväänä. Oma ennustukseni on, että mitä tiukemmille Jokerit laittavat SKA:n sitä räikeämmäksi tuomarointi muuttuu. Jokereiden mestaruus nyt ja tulevina kausina on konferenssifinaaliin pääseminen.

  Kun kerran otat itse esiin 80-luvun, niin silloinhan käytiin Moskovassa Olympiakisat. Tuolloinkin historiankirjoihin jäi epäurheilijamainen toiminta, joka suosi neuvostoliittolaisurheilijoita räikeällä tavalla. Lisää aiheesta voi lukea vaikkapa seuraavasta linkistä: Kun Moskovan stadionin portit olivat auki: "Olympialaiset, joilla Neuvostoliitto pelasti maailman" - Suomenkuvalehti.fi

  Ei todellakaan ole tavat ja tyylit muuttuneet sieltä 80-luvulta asti vaikka maan nimi, laji, pelaajat, pelinäyttämöt, fanit ja etenkin maan johtaja on vaihtunut. Pääasia, että oikea joukkue tai urheilija voittaa. Keinoilla ei niin väliä.
   
 16. Wildcard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  No joo samaa mietin itsekin onneksi riitti. Kaveri oli vielä enemmän katki. Zeska tulee sitten kuudella ketjulla...