Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

 • Nimimerkki Esteri huilaa viikon turhailustaan monta viikkoa vanhassa otteluketjussa. 
 • Nimimerkki Velhelmiina huilaa viikon henkilökohtaisuudesta toista kirjoitttajaa kohtaan. Viesti löytyy Hokki-osiosta.
 • Nimimerkin Pordinard henkilökohtaisuudet Olympialaisten seurantaketjussa palkitaan viikon pelikiellolla.
 • Nimimerkin Oldtimer kirjoitusoikeudet on poistettu, koska potku-ukaasit eivät tuoneet tarvittavaa parannusta viestien tasoon. 

Ke 1.2.2017 Barys Astana - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 01.02.2017 klo 13.26.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Yksi syy lienee kyllä siinä, että vastustaja on harvoin noin haluton. Baryshan vaikutti melkein Jokereilta; yksi ja puoli kenttää sai aikaan jotain vaarallisemman puoleista, muuten ei mitään. Toki Jokerit oli tänään eleettömän hyvä.
   
 2. Jeffrey Jäsen

  Vahva ja ammattimainen esitys, ei voi muuta todeta. Toki molemmissa maaleissa kiekko pomppi sopivasti, mutta tänään kiekkoa toimitettiin maalille ja potentiaalisia maalipaikkoja oli tätä kautta useampi. Toki myös Zapolta ja puolustukselta kauden parasta. Oliko tämä nyt vasta kauden toinen nollapeli?
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä peli. Kukaan ei ruikuttanut politiikasta, mahdottomuudesta voittaa tuomarityöskentelyn takia eikä edes siitä että Tappara voittaisi Jokerit play-off sarjassa.

  Nyt odotellaan tosin että joku keksii että tuonne mentiin junalla kun se on halvempaa.

  Kiitos Jokerit!
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä peli. 0-1 johdossa tuli vajaa 10 minuuttia peruuttelua. Porilaiset vaikutti jopa pelaajilta ja GYmer oli hyvä. Jos valmentajana olisi joku muu kuin Jalonen, luulisi tuon esityksen tuovan lisää peliaikaa.