Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Ke 1.2.2017 Barys Astana - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 01.02.2017 klo 13.26.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Yksi syy lienee kyllä siinä, että vastustaja on harvoin noin haluton. Baryshan vaikutti melkein Jokereilta; yksi ja puoli kenttää sai aikaan jotain vaarallisemman puoleista, muuten ei mitään. Toki Jokerit oli tänään eleettömän hyvä.
   
 2. Jeffrey Jäsen

  Vahva ja ammattimainen esitys, ei voi muuta todeta. Toki molemmissa maaleissa kiekko pomppi sopivasti, mutta tänään kiekkoa toimitettiin maalille ja potentiaalisia maalipaikkoja oli tätä kautta useampi. Toki myös Zapolta ja puolustukselta kauden parasta. Oliko tämä nyt vasta kauden toinen nollapeli?
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä peli. Kukaan ei ruikuttanut politiikasta, mahdottomuudesta voittaa tuomarityöskentelyn takia eikä edes siitä että Tappara voittaisi Jokerit play-off sarjassa.

  Nyt odotellaan tosin että joku keksii että tuonne mentiin junalla kun se on halvempaa.

  Kiitos Jokerit!
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä peli. 0-1 johdossa tuli vajaa 10 minuuttia peruuttelua. Porilaiset vaikutti jopa pelaajilta ja GYmer oli hyvä. Jos valmentajana olisi joku muu kuin Jalonen, luulisi tuon esityksen tuovan lisää peliaikaa.