Ilmoitukset

Nimimerkki JypFabu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 2§:n ja 6§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf on poissa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Bobby on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Kausikortit ja liput

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 05.06.2009 klo 15.22.

 1. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Luulen, että KooKoo tekee vielä mielenkiintoisia hankintoja ja sitä kautta kiinnostus paikan päälle menemiseen lisääntyy.

  Kirjoitin hieman mitä sattuu. Tarkoitin, että kotiottelut jäävät ilman kausaria noin kolmasosaan. Kausarin kanssa luulen, että noin puolet kotiotteluista tulisi käytyä katsomassa. Jos tietää jo etukäteen, että maksimissaan ehtii käydä katsomassa vain noin puolet matseista, niin istumapaikkakausarin hankinta noilla hinnoilla ei tunnu fiksulta. Vaikka toisaalta sillä tavalla voisi mielellään tukea seuraa. Tosin irtoliput paremmille paikoille tulevat halvemmaksi, joten silloin ei kausarin hankinnassa kauheasti ole järkeä mukana.
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Lainaus:
  Jatkoajan Ässät-osiossa puhutaan, että yleisökeskiarvo olisi ollut 4 300. Lähteenä Satakunnan Kansa. Tietysti keskiarvo on parempi kuin KooKoolla ja muutenkin hyvä, mutta ei nyt sentään sitä viittä tonnia.

  Ja jos SaiPalla on noita halpoja kausareita 400, niin eihän muistaakseni KooKoollakaan ollut niitä viime keväänä myynnissä kuin 500. Nämäkö sen suurimman persneton ihan oikeasti toivat?

  Lainaus:
  En tiedä, miten Ässissä on budjetoitu, mutta Ässät ei pelannut tuolla kaudella ainuttakaan playoff-ottelua. Tuo Pelicansin esimerkkikin vahvistaa sen, että pleijareilla on iso taloudellinen merkitys. Ja käsittääkseni Ässillä oli noita edullisia kausareita aika paljon.

  Lainaus:
  En tiedä, kenen puolesta olet niin pahastunut, mutta jos löytyy ainakin sen viisi liigajoukkuetta, joilla on halvempia kausareita kuin KooKoolla, niin asiaa on mielestäni ihan oikeutettua pohtia. Tuohon Ässien, Pelicansin, SaiPan ja Jukureiden perään voidaan nimittäin lisätä vielä myös Sport.

  KooKoon kausareiden hinnat liikkuvat samassa luokassa joidenkin KalPan, HPK:n ja Lukon kanssa, urheilullinen menestys ei.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon toimiston lähettämässä kirjeessä mainitaan kausikortista seuraavasti:

  KooKoon uudet kausikortit valmistuvat toukokuun loppuun mennessä, jolloin ne ovat noutovalmiina KooKoon toimistolta tai ne postitetaan, mikäli on valinnut postitusvaihtoehdon. Uusi kausikortti on mikrosirullinen kortti. Puhelimeen saa latauslinkin, josta voi ladata uuden mobiilikausikortin. Mobiilikortti on tulevan kauden uutuus ja mobiilikortin myötä ei välttämättä tarvitse perinteistä korttia enää lainkaan. Kauden aikana tulevat kausikorttilaisten erityisedut ovat saatavilla vain mobiilikausikorttiin. Se kannattaa siis ladata.


  No tässä tuli mieleen, että miten estetään kausikortin ja mobiilikausikortin mahdollinen väärinkäyttö? Eli siis jos henkilö hakee perinteisen kausikortin, joka siis jatkossa on mikrosirullinen ja tämän lisäksi lataa mobiilikortin. No kyseinen henkilö tulee sitten peliin mobiilikortilla ja antaa kavereilleen perinteisen kausikortin. Kai tuo järjestelmä nyt sitten huomio, että kyseisellä kausikortilla on jo tultu peliin, ettei samalla kausikortilla voi tulla vaikkapa kaksi henkilöä peliin?
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Eiköhän tuo mene niin, että jos olet tullut jo perinteisellä tai mobiililla sisään, et enää toisella vaihtoehdolla tämän jälkeen samana päivänä hallille pääse.
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo näin kyllä itsekin arvelisin.

  Kausikorttiin on tullut nyt lisää etuja.

  Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.

  KooKoon kausikorttilaisilla on Lappeenrannan otteluihin on 50 istumapääsylipun ja muille mukana oleville paikkakunnille 100 istumalipun kiintiö.
  Lippuprojektissa on mukana seitsemän seuraa: KooKoo, SaiPa, Pelicans, TPS, Ässät, Lukko ja viimeisimpänä mukaan liittynyt Ilves.

  Kausikortteihin lisää etuja! | KooKoo
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjennysmyyjä
  Tilausnumeroiden perusteella kausareita on mennyt n. 800-900 kaupaksi, jos siihen on uskomista. Tuo tarkoittanee kokonaismäärää, joten eipä tällä tällä hetkellä taideta olla kuin se n. 200 perässä viime vuotta.

  Jos viime kaudella kausikortteja meni 1700 ja tänä vuonna niitä saataisiin kaupaksi vähintään se 1300 niin tuottohan olisi huomattavasti kovempi.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoon viime viikolla kausikorttilaisille lähettämässä kirjeessä mainittiin, että viime kaudella kausikorttilaisia oli yli 1500 ja nyt jännitetään, mihin lukemiin tänä kesänä päästään.