Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Kauden 2016-2017 tulokkaat & Calder trophy

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Apheu, 09.11.2016 klo 14.43.

 1. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hieno kauden alku tulokkaiden kantilta, ja Calder trophystä tulee varmasti mielenkiintoisin kisa suomalaisittain pitkään aikaan.

  Tämän hetken kamppailussa ainakin hyvin vielä mukana Laine, Nylander, Matthews, Vesey, Marner, Werenski, Konecny, Buchnevich. Näistä Laine on tällä hetkellä 14 peliin tehnyt 11+4=15, ja on tietenkin näillä näytöillä johdossa tässä kisassa tällä hetkellä. Toronton tulokkailla on hyviä pistemääriä, mutta jokainen on pakkasen puolella. Lisäksi Matthewsin käyrä on tehojen puolella ollut muutenkin alaspäin. Zach Werenski on puolustajana tehnyt 10 peliin 2+8=10 pistettä Columbuksessa ja on plussan puolella, hänkin erittäin mahdollinen kandidaatti.

  Pelejä on kuitenkin pelattu vielä sen verran vähän, että erot ovat pieniä, ja muutoksia voimasuhteissa voidaan nähdä melkeinpä jokaisen kierroksen jälkeen. Kevätkaudella yleensä näissä erotellaat jyvät akanoista, eli kuka sen keväänkin pystyy vielä pelaamaan hyvällä tasolla, on usein Calderin voittaja. Esimerkiksi viime vuodelta Gostisbeherea ei varmaan kukaan vielä tässä vaiheessa pitänyt mahdollisena voittajaehdokkaana, mutta niin sieltä vaan tultiin melkein Calderiin asti.

  Tässä ketjussa voidaan siis seurailla tulokkaiden otteita, nähdäkseni tällaista ketjua ei vielä tälle kaudelle oltu avattu. Tai sitten en vain löytänyt.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 3. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 4. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin, NHL:ää oli pelattu lähes 20 kierrosta kun Ghost vasta nostettiin AHL:stä. Sitten mättikin maaleja ja pisteitä aivan tolkuttomaan tahtiin.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tuon Calder Trophyn voisi tosiaan otsikkoon tunkea ja @Apheu :n viestin myös, sillä hyvä tilannepäivitys oli kuitenkin.

  @Moderaattorit
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Laine, Matthews ja Werenski vähemmän yllättäen tämän vuoden Calder-ehdokkaat.