Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Karhu HT 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Viltin Varapakki, 06.04.2017 klo 15.56.

 1. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Mitäs ihmettä? Porissa ei sitten lyötykkään hanskoja tiskiin...
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Oliko jossain päin muka tällaisesta toiminnasta viitteitä ilmassa? Itse ainakin olen ollut kokoajan siinä tiedossa, että hommat jatkuvat, vaikka KHT:n taustalla porukka vaihtuukin.
   
 3. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Eikö näillä palstoilla ollut jotain sen kaltaista juttua? Vai oliko vaan jonkun mutuilua...taisi siis olla...
   
 4. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  No varmaan se näillä palstoilla oli ihan mutuilua, kun Porissa oli homma aika pitkälti sekaisin ja ongelmia oli. Nyt näyttää, että Porissa on taas tekemisen meininki ja hyvä näin. Tekijämiehet nyt sitten ainakin penkin takana
   
 5. Herke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kyröskosken Pärske
  Hienoa, että KHT sai valmennuksen hyvälle mallille! Mielenkiintoista seurata millaista rosteria saavat kasaan, ilmeisesti maalivahdit ja puolustus tulee pysymään aikalailla samana mitä menneellä kaudella. Hyökkäys taas on menossa totaalisesti uusiksi, koska kärkipelaajista KHT:sta lähtevät: Palonen, Nurmi, Virkkunen, Laaksonen, V.Valli myös Lehtosesta olen kuullut huhua, että saattaisi vaihtaa maisemaa! Uutena pelaajana KHT:n riveihin on mahdollisesti liittymässä Ossi Pellinen, joka ilmeisesti on palailemassa Poriin asumaan, ja mikäli ura vaan jatkuu on KHT käytännössä ainoa vaihtoehto! Mikä mahtaa olla Ässien A-junnuista ylijäävien pelaajien kiinnostus siirtyä karhupaitaan?
   
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Oho vai on Ossi muuttamassa takaisin Poriin. Suomi-Sarja-tasolle ihan huippu pelaaja.
  Mutta tulisiko Pellinen takaisin kotiin eli Nokialle Pyryn paitaan? Täältähän hänen uransa alkoi.

  Olisi kyllä todella hienoa nähdä Ossi taas Pyryssä! Todennäköisin vaihtoehto varmaan on KHT, mutta mistä näistä tietää. Ei Pori-Nokia (100km) nyt hirveä välimatka ole. On sitä väliä ennenkin pelaajia ravannut.
   
 7. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Tekijämies on ainakin se ykkösvalmentaja. Kovan koulukunnan ja vaatimustason mies. Toinen onkin sitten sellainen mies joka peilaa toisten tekemistä omaan menestykseen tai menestymättömyyteen valmentajana ja pitää agendan esillä tai on ainakin pitänyt. Onkohan jo päässyt näistä lapsellisuuksista eroon?
   
 8. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Palonen nyt sinänsä ei mihinkään lähde vaan on seuran pelaajakoordinaattori ainakin tulevalla kaudella. A-junnuista ei taida oikein sellaista ylijäämämiestä olla. Osa edarin kesärinkiin ja sen jälkeen katsotaan minne mennään ja osa onkin edustusken miehiä jo muutenkin. Muutama taitaa muutellla kotiseuduille ainakin kesäksi. Pari pelaajaa siinä taitaa olla paikkaa vailla tällä hetkellä. Toivottavasti löytävät paikkansa juurikin KHT:n paidasta.
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT tiedottaa facebook-sivuillaan solmineensa jatkosopimukset maalivahti Niklas Lehden ja pakkipari Robin Leppäsen sekä Atte Vallin kanssa.

  Vaisusta viime kaudesta huolimatta Lehti kuuluu mielestäni edelleen Suomi-sarjan veskarieliittiin ja jos porilaispoppoo aikoo pelata ensi kaudella pudotuspeleissä, tulee tämän kaverin olla tikissä, sillä hän pystyy yksinään torjumaan kahmalokaupalla pisteitä omilleen.

  Leppänen ja Valli ovat puolestaan hyvää Suomi-sarjatasoa, joiden ympärille pystyy rakentamaan vankan puolustuskaluston.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins