Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Karaoke - kuka on kokeillut?

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Janos, 14.05.2002 klo 11.03.

 1. Janos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ÄTPPOMK
  Tämännimistä otsikkoa en ole vielä tavannut, eikä kukaan muukaan täällä toivottavasti.

  Itselleni on Luoja kohtalaisen lauluäänen suonut, joten olen joitakin kertoja uskaltautunut Tukholman- ja Tallinnanlaivoilla karaokelavoille kömpiä. Vaikka vitsihän tuo karaoke enimmäkseen on. Minnekään lähiöiden kälyisiin karaokebaareihin en sisään lähde, en varmasti! ;)
  Kappaleista parhaiten on onnistunut henk.koht. ehkä Yön Joutsenlaulu, tai sitten Georg Otsin Moskovan valot. Hienoja biisejä kummatkin...

  Kuka muu jatkoaikalainen tunnustaa laulaneensa karaokessa? Ja mitä kappaleita?
   
 2. girlzilla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No juu, onhan sitä tullu lauleskeltua.
  Soittamisen myötä mulla on hyvä nuottikorva ja laulaakin kait osaan ihan kiitettävän hyvin.
  Mä olen tosin laulanut monissa konserteissa myös.

  Tukholman laivojen karaokessa on tullut vedettyä milloin mitä.
  I will always love you on yksi, kaikenlaista Dingosta Edit Piafiin asti.
  Tosin tein historiaa esittämällä koulumme juhlassa karaoke-versiona erään abipojan kanssa Rammsteinin Sonnen...:)
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Onhan sitä "pienessä" pöhnässä tullut lauleskeltua karaokea baareissa. Bravuurini on Frederikin Tsingiskaani. Minua on jopa kehuttu kun olen esittänyt kyseisen kappaleen...... :D
   
 4. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Mutta minäpä kuulin kerran ruotsinlaivalla, kuinka yksi tuulihousuerkki "lauloi" Päivänsädettä ja menninkäistä. Taustalla tosin soi nauha biisistä Hopeinen kuu, mutta se ei tänä tinaloa tuntunut haittaavan. Mykistävä kokemus.

  Jos joskus tapaan tyypin, joka toi karaoken Suomeen, niin ammun sen.

  Olemme Lushnikin A7-katsomossa muuten odottaneet karaoken kiekkoversiota: puetaan yhdeksi kentälliseksi tavallisia katsojia, mielellään fyysisesti vammaisia, vaikkapa sokeita, ja katsotaan kun ne luistelevat siellä seassa. Kliffaa hei! Tai karaoke-mäkihyppy?? Jes!
   
 5. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  En.

  Siksi en, koska karaoke on harrastelijoiden puuhastelua, enkä minä ryhdy mihinkään, mikä on harrastelijoiden puuhastelua. Jos jotain tehdään, niin tehdään kunnolla, eikä puolivillaisesti. Mutta kyllä olen laulaa luikauttanut joskus, ilman noita harrastelijoiden laitteita.
   
 6. Corkscrew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Minä, valitettavasti.

  Mutta vain kerran. Ja lupaan pyhästi, etten moiseen enää koskaan ryhdy.

  Eli perinteisessä suomalaiskansallisessa tilassa keskellä viikkoa paikallisessa - ei ehkä kovin noloa, mutta seuraavan aamun muistinvirkistyshetket ja mieleen tullut 'laulu'suoritus riittivät selkeään päätöksentekoon. Ei enää koskaan sitä lajia.

  Piisi oli muuten tämä hurrien maalilaulu.. grr.
   
 7. Bast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
  Kaikkea pitää kokeilla kerran

  Ja siihen se saa karaoken kohdalla jäädäkin.
  kerran vedin firman kesäjuhlissa yhden anniskeluravintolan lavalla karaokena Hassisen Koneen Rappiolla ja Eppu Normaalin Urheiluhullun vaikkei jälkimmäisen melodiasta ollut mitään hajua. Panostinkin enimmäkseen kertosäkeistön volyymiin.

  Puolustuksena tässäkin tapauksessa useamman keskarin kumara, joka poisti itsesuojeluvaiston ja nosti itsensänolaamisvietin maksimiin.
   
 8. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tottahan toki on tullut vetäistyä montakin kertaa. Itsellenikin on jonkin verran tuota lauluääntä suotu, joten mitäpä sitä vakan alle piilottelemaan... En muuten sanoisi, mutta jotkut ovat jopa kehuneet. :)

  Biiseistä Junnu Vainion tuotanto on tutuin. "Albatrossi" ja "Kotkan poikii ilman siipii" tulee luikautettua melkeinpä aina. Eräs hienoimmista kokemuksista onkin, kun Haminassa merimiesravintola (ei, se ei ole mikään hinaajien paikka) Kompassissa vetäisin kerran tuon jälkimmäisen ja yleisö oli kovasti haltioissaan. Hieno kokemus siksi, että tuo paikka sopi mainiosti kyseiselle biisille, onhan Junnullakin eräs kappale, missä hän kertoo iltapäivän istumisestaan Kompassissa. Harmi vain, sitä biisiä en ole tavannut karaokebiisinä.

  "Kävin jokin aika sitten Haminassa, iltapäivää Kompassissa istumassa. Aioin mennä Vallinsarveen, mutta takerruin miesparveen, joka väijyi torin laidalla ja tikkuviinaa joi..."
   
 9. JanJ Jäsen

  Olen laulanut joskus vuosia sitten yhden lauseen verran.
  Siihen loppui karaokeurani.

  Kappaleena oli Tapsa Kansan Delilah, ja aloitin lauseella "Kaihdinta vasten näin rapparin raiskaavan Railin", ja sitten tuli portsari ja heitti mut ulos.
  Olisin vielä halunnut jatkaa, "kaihdin tuo kestänyt painoa ei rakkaimpain" mutta turhaan.
   
 10. Jonna79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Voi, minä kyllä tykkään laulaa karaokea. Älkää kysykö miksi, en tiedä.
  Kaksi bravuuriani on Arja Korisevan Enkelin silmin ja Kaija Koon Kuka keksi rakkauden.
   
 11. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Luulen, että jos karaokea laulaisin, saisin syytteen ainakin kolmen eri lain rikkomisesta. Varmaksi en voi sanoa, sillä olen aina armahtanut paikallaolijoita ja jättänyt laulamatta.

  Oletteko koskaan kuulleet minkälaista ääntä kurkkukipuinen kuikka pitää?
   
 12. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Jonna ja girlzilla: Onko minun ymmärrettävä näin, että kesän ÄTPPOMK-tapaamisessa saamme pystyttää karaokelaitteet teitä varten? Tämä on tällä sovittu ja alkakaahan kaivella bravuureitanne arkistoista.

  Löytyisikö näistä:

  Juice Leskisen: "viidestoista yö se saapuu aina naisineen..." ja Dingon "...pimeässä -piip- kun rinnoilles tuon, en edes uskalla naamaas katsoa, säkki päähäsi vain ja sitten uudestaan" ja tietenkin Akin ja Turon "rakas, en ehkä odottanut prinsessaa, mutta viittisiksä vinkata, että missä kohtaa sun naama noin niinku suunnilleen on"
   
 13. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Viimeksi perjantaina Suomen saatua turpiin Ruotsilta vetäisin Kivikasvojen "Tankerous loven" kertosäkeellä "ettei meitä hurrit voita". No siinä vaiheessa jengi ei oikein syttynyt enää aiheesta, mutta muuten kappale on bravuureitani. Muita ovat Tuomari Nurmion "Lastenmehuhetki" ja Hassisen Koneen "Rappiolla". Nämä kaikki tietysti vähintään viiden tuopin jälkeen ja ilman kunnon lauluääntä. Kaikkein surkeimpia tapauksia ovat laulajat, jotka oikeasti osaavat laulaa ja tulevat esiintymään karaokeen. Ei mitään särmää ja h-vetin tylsää.
   
 14. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Juu, kerran

  Noin kuukausi sitten ensimmäistä kertaa tuli kokeiltua - laivalla. Oltiin kaveriporukalla Silja Europalla ja kaveri ehdotti, että nyt mennään heittämään duona jotain. Olin ihan paineissa tietty, kun en aiemmin ollut karaokea vetänyt. Humala alkoi jo kasvamaan ihan mukavasti ja piti sitten vielä pari rohkaisuryyppyä ottaa, että oli pokkaa mennä esiintymään.

  No sitten tuli meidän duon vuoro ja vedettiin "Rentun ruusu". Huomasin, ettei se olekaan niin kamalaa. Kului vähän aikaa ja ilmoittauduttiin taas. Seuraavaksi oli vuorossa "(Jos jotain yrittää) Harva meistä on rautaa". Meidän jälkeen esiintyi vielä pari esiintyjää ja sen jälkeen paikka vaihtuikin discoksi.

  Kaiken kaikkiaan huomasin, että se on jotenkin hienoa. Suosionosoitukset esityksen jälkeen olivat niin palkitsevia. Keskimääräistä isommat ablodit saimme. Sen voin ainakin vielä taata, että yksin ei ole uskaliaisuutta mennä esiintymään, mutta kaverin kanssa se menee hyvin duona. Vielä pitää joskus paikallisissa baareissa katsastaa, jospa menisi kokeilemaan ihan maissakin karaokea - ja joskus kenties yksin.
   
 15. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Jepulis jee

  Pari kertaa olen vetänyt Raulin biisin nimeltä "Nuori rakkaus".Yritin lava-showssani liikkua samallalailla kuin Rauli.Kuvitelkaapa tälläinen kaljamahainen julli heilumassa lavalla.Sain kyllä melkoiset aplodit,joten meinaan ottaa sen joskus uusiksi.

  Korakin kanssa voisi laulaa,vaikkapa "Tahdon olla sulle hyvin hellä"-biisin.;)
   
 16. Spencer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Auschwitz Motorsport
  No toki.

  Kappaleita:
  Katri "Metri-" Helena: Katson autiota hiekkarantaa
  Rauli Badding Somerjoen useita hittejä
  Irwin Goodmannin useita hittejä

  Kehuttu on myös lauluääntä, laulan kuulemma komeasti kuin raiskattu orava.
  Tosin, kappaleita tuskin kukaan on tunnistanut esitystavasta/ esittäjien kunnosta/taidoista riippuen, mikä on sinänsä positiivista.
  Esityksen jälkeen erityisen palkitsevaa on ollut tulla opastetuksi ulkotiloihin.
  Totta on muuten se, että ärsyttävimpiä karaoke-esiintyjiä ovat juuri taitavat, ja selväjärkisimmät otukset. Niitä täydellisiä versioita kuulee levyiltä, jos on siihen tarvetta.
   
 17. farsan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LEIJONAT,Ässät, Djurgårdens .I.F. Teemu Selänne
  joo..

  pari kertaa...kapakassa

  ruåttalaisia "hittejä"vikingarna; "guldbruna ögon"
  -muija ei saanu mennä toistamiseen uusintaa laulamaan!!hhöh

  -tomas ledin; "sommaren e kort"

  -om muuten hiton vaikeeta,vaikka texti valuu siinä silmien edessä..
  -olis vaan kivaa ku pääsis vetään IRWININ "alko pistää pulloooon ja minä kaadan kalloooon,näin yhteistyöllä kyllä hommat hoidetaaaaan"!!!:)
   
 18. Jonna79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  Tämä on tällä sovittu...


  Lainaus:


  ...kunhan nuo vaan ei kerro meistä


  :p
   
 19. Ranttali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Juu laulanut olen, about 50 kertaa, joten voi jo puhua melkein harrastuksesta. Suosikkini on Janoksen tapaan Moskovan valot. Suosikkejani on tangot suuntaan Kultaiset Korvarenkaat ja Hopinen Kuu. Myös Janne Hurmeen Kirje ja Postikortti ovat mukavia laulettavia, taasen Eppujen ja Kirkan kappaleet ovat hirveitä laulettavia.
   
 20. theref Jäsen

  Koskaan en ole karaokea laulanut. Ja miksikö en? Luotan siihen että joku levy-yhtiö bongaa meikäläisen muutenkin, olenhan Suomen johtava kylppäritenori ja "autossa radion mukana laulaen" listalla olen ollut viimeiset 6 vuotta TOP 5:ssä!

  Missä ihmeessä ne levy-yhtiön kaverit viipyvät?
   
 21. Miguel Jäsen

  Tykkään hirveästi lauleskella kotona. Kotona siksi, etteivät muut varmaan hirveämmin tykkäisi, jos minä laulaisin julkisella paikalla.

  Viikonloppuna olin laivalla ja tarkoitus oli mennä laulamaan karaokea. Olisin voinut mennä vaikka selvänäkin laulamaan, mutta kun kerran juomaan oli alettu, niin ajattelin odottaa parempaa laulufiilistä humalan mukana. Sitten kun olisin halunnut mennä, karaoke oli jo loppunut, vaikka kello ei ollut paljoakaan. Siinä sitten vähän kirottiin, että miksi se niin aikaisin loppui ja harmiteltiin hukattua tilaisuutta. Pari joukkuekaveria kävikin laulamassa, mutta nekin minä missasin.

  Ensimmäinen karaokeni antaa siis odottaa vielä itseään, mutta kyllä sekin päivä joskus koittaa.
   
 22. Poison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Krhm... On tullut kokeiltua. Kaveriporukalla ja aivan puhtaasti tsoukkimielellä huhtikuun lopulla Tallinnan laivalla. Kyllähän se tiedettiin, mitä siitä tulee kun kaksi seiskan laulajaa, yksi hyvä, yksi vielä parempi, ja yksi joka ei osaa kappaleen sanoja laitetaan laulamaan....:rolleyes: Lauluna oli Dingon "Sinä ja Minä".
  Poistulomatkalla piti sitten vielä ottaa uusiksi, ja kunniaksemme on kyllä sanottava, että vaikka meillä meni pieleen, meni jollain vielä pahemmin pieleen.. :D
   
 23. Mr.Big Jäsen

  No, voi toki

  Onhan sitä tullut käytyä lauleskelemassa. Monesti olen käynyt tuottamassa iloa kanssakulkijoille. Ääni ei ole komea, mutta onneksi ei mieskään. Huumorilla olen vedellyt erilaisia kappaleita ja monesti ovat ihmiset naureskelleet kovasti. Kiva, kun ihmiset ovat tyytyväisiä.

  Kerran kävin selvinpäin laulamassa täpötäydessä ravintolassa ( ja vielä maksoin siitä). Se ei välttämättä ollut elämän ylentävimpiä kokemuksia, mutta tulipahan tehtyä sekin. Hauskempaa se näyttää olevan kunnon kumarassa.:D
   
 24. vision Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viime tammikuussa tuli firman pikkujouluissa laulettua porukan mukana. Kappaleesta ei ole kyllä mitään havaintoa, meikäläistä ei ihan helposti saa mikrofonin kanssa estradille. Sen verran kunnioitan muita ihmisä.

  Yksi kaverini, todella laulutaidoton isolla ällällä, taas laulaa joka ikisessä baarissa, josta löytyy karaoke, kappaleen sankarit. Siinä vaiheessa muu seurue vajoaa pöydän alle ja vannoo ettei tunne kyseistä ihmistä.
   
 25. omaha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Se olin minä

  joka pilasi illan. Aloitin "Left a good job in the city, Workin' for The Man ev'ry night and day..." eli CCR:n Proud Mary tuli laulettua silloin ruattin lautalla. Koskaan en ole mennyt sen jälkeen lavalle laulamaan, enkä mene. Ei ole suomalaisten hommaa. Sydämellä lauloin ja hyvin se tuntui rullaavaan, mutta trauma tuli.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30