Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Kannattajatoiminnan lieveilmiöt ja häiriökäyttäytyminen katsomoissa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana BitterX, 06.04.2013 klo 20.22.

 1. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Niiralassa hallissa on seinät. Niistä seinistä ei näe läpi, eli vaikka joku olisikin sisällä niin parkkipaikalle sieltä ei näe kuin ikkunoista. Ja jos siellä sisällä jotain toimittaa niin tuskin siellä mitään tehdään tuijottaen samaan aikaan ikkunasta parkkipaikkaa. Ja kerran tapasin yhden JYPiä kannattavan henkilön, joka asui Kuopiossa. Se voi kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on: ihmiset saattavat muuttaa elämänsä aikana eri kaupunkiin ja silti jatkaa saman joukkueen kannattamista kuin aiemminkin.

  Tietääkö JYPin fanit, millaisella autolla Pekka Virta ajaa? Tämä on se avainkysymys. Jos tietää niin syyllisiä ovat.
   
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olet varmasti oikeassa, siitä huolimatta pidän Jypfanien osallisuutta epätodennäköisenä.
   
 3. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP ja FC Barcelona.
  Lainaus:
  Varmaan neljä rengasta ja kulkee eteen- ja taaksepäin? Guilty as charged.
   
 4. Nännimäinen Jäsen

  Olipa kovin capo Tampereella ikinä eilisessä matsissa se C3:n kaiteelle kiivennyt apupallopaitainen mies. Hallissa oli loistava meno jo valmiiksi ja tuo kyllä kruunasi - hienoa menoa! Järkkärihän sitten talutteli pikku hiljaa pois.

  Joku täältä?
   
 5. A.P.Järvi Jäsen

  Korkkaillaanpas tätä pelikautta. Koska mennään vasta elokuuta, aloittakaamme pienin panoksin. Pari KooKoo-paitaista jamppaa taisi jäädä eilen seurailemaan KooKoo-SaiPa-ottelun tapahtumia Imatran hallin pihalta, koska näiden kansakunnan toivojen käytös ei "sivusilmällä pitäen" vaikuttanut julkisiin tiloihin sopivalta (huutelivat ohi kulkeneille ventovieraille törkeyksiä jne.). Ilmeisesti nämä Elämänsä Sankarit ovat kunnostautuneet muualla aiemminkin, koska järjestäjät olivat saaneet ennalta tiedon heidän saapumisestaan paikalle, ja täten järjestysmiehet eväsivät näiden herrojen pääsyn halliin. On erittäin tärkeää, että tällaisissa asioissa sana kulkee. Täten eilinenkin ottelu saatiin läpsyteltyä läpi ilman lieveilmiöitä minun ja 736 muun katsomossa olleen rauhallisen veronmaksajan riemuksi.​
   
 6. Bamb1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ilves-fanit edustaa Porissa. Tavaraa jäälle ekassa erässä.
   
 7. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Oli muuten ensimmäinen kerta ainakin Porissa kun kuuluttaja pyysi järkkäreitä vierasfanien eteen kolikoiden heittelyn takia.
   
 8. Nigi Jäsen

  Harmi kun muutama pelle pilaa muun porukan mainetta siinä samalla. Ilvesfanit ovat pääasiassa hyvin asiallista porukkaa, mutta eturivissä kännissä(?) heiluneet olisi saanut viedä heti areenalta pois.
   
 9. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Heittivätkö kolikoita jäälle? En tiennyt, vaikka olin siinä aika lähellä niiden faniporukkaa. Mieteinkin, että miksi kuuluttaja pyysi järjestysmiehiä paikalle. No, nyt asia selvisi. Kiitos.
   
 10. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Edellä mainittiin että eturivissä oli aika humalaista porukkaa, ja saattaa olla että vain yksi heitteli kolikoita, paha sanoa toisesta päästä katsomoa, mutta se ainakin kuulutuksessa syyksi kerrottiin.
   
 11. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NY Rangers
  Lainaus:
  Kolikot itse asiassa lensi teidän puolelta. Meiltä lensi vain yksi viinapullo kaukalon viereen niiden miljooien sanojen lisäksi.
   
 12. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Teidän eteenne siis pyydettiin järkkäreitä yhden viinapullon takia, joka ei edes lentänyt jäälle?
   
 13. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Minkä helevetin takia niitä kolikoita lensi? Ite en huomannut mitään semmosta tapahtumaa, minkä takia tyhminkään kaveri olis alkanut romua jäälle paiskomaan. Mutta pariin otteeseen niitä kolikoita keräiltiin siitä Ässien p-pisteen aloitusympyrästä. Turpaan vois vetää sitä kaveria, jonka kädestä romu lensi jäälle. Oli fanipaita sit minkä värinen vaan.
   
 14. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ilves vissiin on selättnyt talousvaikeudet kun fanitkin kylvää rahaa vierasjoukkueen jäälle? Olisi kiva tietää, että miksi tavaraa ylipäätään lensi koska ei sitä ennen tapahtunut mitään mikä olisi aiheuttanut isompia tunteen purkauksia.
   
 15. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NY Rangers
  Lainaus:
  Asiaan saattaa vaikuttaa Isomäen järjestelyt vieraskannattajille.
   
 16. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Kauden avauksessa oli muutama ipafani lähtenyt repimään Tapparan faniryhmän (Sinioranssit) banderolleja ja näpistelemään muuta tavaraa. Tämä oli aiheuttanut jotain myllyjä tapparalaisten ja ilvesläisten kesken.

  Tosin tapparalaiset eivät kuulemma ainakaan olleet Sinioranssien jäseniä. Ipalaisista ei tietoa. Veikkaan molempien osapuolien idioottien olleen jotain junnuja.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ilves - HIFK
  • 2.45
  • 3.90
  • 2.35