Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Kanada Cup 1984

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Thusberg, 22.11.2016.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Luodaan tällekin jääkiekkoturnaukselle oma aihealueensa.

  Tämä oli turnaus jota ei usein juuri muistella kovinkaan paljon ja ainoa Kanada Cup josta Suomi tosiaan oli ulkona pelillisesti vuoden 1983 MM-Kisojen perusteella ja myöhemmin myös DDR:n eli Itä-Saksan kieltäytyessä tulemastakin turnaukseen. Jostakin syystä järjestäjille ei ollut kelvannut Suomen pelaaminen turnauksessa edes poikkeusluvallakaan.

  Länsi-Saksan ainoaksi jääneen todella kovatasoisen Kanada Cupin floppi ei juurikaan yllättänyt, mutta Tsekkoslovakian floppaus ja Yhdysvaltain muuten erittäin vahvan turnauksen käytännössä pilasi Semifinaalitappio Ruotsille luvuin 2-9...

  Toisaalta taas Alkusarjassa Yhdysvallat yllätti Ruotsin melko pahanpäiväisesti luvuin 1-7.

  Toivottavasti muitakin juttuja/muistoja turnauksesta tulee lisää.
   
 2. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Laitan tähän aihepiiriin kuuluvana viestinä myöskin Ruotsissa näytetyt ja Suomestakin käsin aikanaan rajallisesti nähdyt SVT:n lähettämät TV-ottelut vuoden 1984 Kanada Cupista. Aivan alkuperäisissä suunnitelmissa SVT:llä ei ollut tarkoitus lähettää kuin yksi ainoa televisioitu Ruotsin ottelu Alkusarjasta ja vain yksi ainoa Loppuottelu joka alustavasti olisi ollut ratkaiseva eli toinen Loppuottelu ja aivan korkeintaan mahdollinen kolmas Loppuottelu mikäli tarvetta sille olisi ollut. Syy sille oli jälleen kerran Kanada Cupin järjestäjien oikeusmaksujen hintavuus.

  Myöhemmin järjestäjät laskivat hintojaan jolloin SVT pystyi lähettämään enemmän otteluja. Lisäksi Ruotsin menestyksellä oli myös vaikutusta loppupäässä turnausta sille, että myös ensimmäinenkin Loppuottelu näytettiin. Radiopuolella oltiin alustavasti jälleen turvattu kaikki Ruotsin ottelut ainakin suorina kuuluviksi Ruotsiin.

  Otteluformaatti television osalta oli melkein sama kuin vuonna 1981 Kanada Cupissa eli kaikki Ruotsin pelaamat ottelut, Ensimmäinen Semifinaali ja Loppuottelut näytettiin tuttuun tapaan, mutta yllättäen SVT lähetti kuitenkin Ruotsin lehdissä huikeasti noteerattuna yllätyslähetyksenä keskellä yötä suorana lähetyksenä myös 13.9.1984 Kanada-Neuvostoliitto-ottelun eli Toisen Semifinaalin.

  Tässä lähetykset:

  1.9.1984 Yhdysvallat-Ruotsi: Näytettiin suorana lähetyksenä SVT1:ssä Klo 23.25-2 Ruotsin aikaa eli Klo 00.25-3 Suomen aikaa. Tämä ottelu oli ainoa alustavasti täysin varma SVT:n televisioiduksi hankkima ottelu ennen järjestäjien tuloa vastaan hinnoissa.

  4.9.1984 Neuvostoliitto-Ruotsi: Näytettiin suorana lähetyksenä SVT2:ssa Klo 22.35-2 Ruotsin aikaa eli Klo 23.35-3 Suomen aikaa.

  6.9.1984 Ruotsi-Kanada: Näytettiin suorana lähetyksenä SVT1:ssä Klo 22.35-2 Ruotsin aikaa eli Klo 23.35-3 Suomen aikaa.

  8.9.1984 Ruotsi-Länsi-Saksa: Näytettiin suorana lähetyksenä SVT2:ssa Klo 21.30-22.50 Ruotsin aikaa eli Klo 22.30-23.50 Suomen aikaa.

  10.9.1984 Ruotsi-Tsekkoslovakia: Näytettiin suorana lähetyksenä SVT1:ssä Klo 22.50-2 Ruotsin aikaa eli Klo 23.50-3 Suomen aikaa.

  12.9.1984 Ruotsi-Yhdysvallat: Näytettiin suorana lähetyksenä SVT2:ssa Klo 22.55-2 Ruotsin aikaa eli Klo 23.55-3 Suomen aikaa.

  13.9.1984 Kanada-Neuvostoliitto: Näytettiin suorana yllätyslähetyksenä SVT1:ssä Klo 2-4.30 Ruotsin aikaa eli Klo 3-5.30 Suomen aikaa.

  16.9.1984 Kanada-Ruotsi: Näytettiin suorana lähetyksenä SVT1:ssä Klo 1.25-4 Ruotsin aikaa eli Klo 2.25-5 Suomen aikaa.

  18.9.1984 Kanada-Ruotsi: Näytettiin suorana lähetyksenä SVT2:ssa Klo 1.25-4 Ruotsin aikaa eli Klo 2.25-5 Suomen aikaa.
   
 3. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuonna 1984 ei Suomi pelannut Kanada Cupissa sinä vuonna, mutta siltikin turnauksesta kirjoitettiin Suomessa ja pitkien vetoomusten jälkeen Yleisradio näytti lopulta kaksi pitkää koostetta molemmista loppuotteluista ja oli tarvittaessa valmis kolmanteen loppuotteluun joko suorana tai jälkilähetyksenä mikäli tarvetta sille oli. Radiossakin Kanada Cupia 1984 kuultiin vaikkakin alustavasti Suomen pelaamattomuus vaikutti vievän radiolähetyksetkin kuulumattomiin.

  Lopulta radiossa kuultiin pelkästään Ruotsin pelaamien ottelujen hyvin lyhyitä katkelmakoosteita Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisessä Ohjelmassa vailla kunnollista ottelulähetystä ja vaihtelevin kertojin läpi Kanada Cupin 1984 ja lopulta oikeastaan mitään varsinaista kunnollistakaan ottelukoostetta edes vaikkapa Loppuotteluistakaan ei kuultu radiosta.

  Laitan tähän Kanada Cupin 1984 turnauksen lähetykset siten kun ne Suomessa enimmäkseen kuuluivat ja näkyivät sitten tietenkin lopuksi Loppuottelujen osalta:

  1.9.1984 Yhdysvallat-Ruotsi: Tästä ottelusta kuultiin lyhyt jälkilähetyskatkelma radion aamuohjelmien seassa Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisen Ohjelman suhteen, mutta ei varsinaisesti oikein mitään kunnollista lähetystä lähinnä pikaisesti mainiten.

  4.9.1984 Neuvostoliitto-Ruotsi: Tästä ottelusta kuultiin lyhyt jälkilähetyskatkelma radion aamuohjelmien seassa Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisen Ohjelman suhteen, mutta ei varsinaisesti oikein mitään kunnollista lähetystä lähinnä pikaisesti mainiten.

  6.9.1984 Ruotsi-Kanada: Tästä ottelusta kuultiin lyhyt jälkilähetyskatkelma radion aamuohjelmien seassa Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisen Ohjelman suhteen, mutta ei varsinaisesti oikein mitään kunnollista lähetystä lähinnä pikaisesti mainiten.

  8.9.1984 Ruotsi-Länsi-Saksa: Tästä ottelusta kuultiin lyhyt jälkilähetyskatkelma radion aamuohjelmien seassa Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisen Ohjelman suhteen, mutta ei varsinaisesti oikein mitään kunnollista lähetystä lähinnä pikaisesti mainiten.

  10.9.1984 Ruotsi-Tsekkoslovakia: Tästä ottelusta kuultiin lyhyt jälkilähetyskatkelma radion aamuohjelmien seassa Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisen Ohjelman suhteen, mutta ei varsinaisesti oikein mitään kunnollista lähetystä pikaisesti mainiten.

  12.9.1984 Ruotsi-Yhdysvallat: Tästä ottelusta kuultiin lyhyt jälkilähetyskatkelma radion aamuohjelmien seassa Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisen Ohjelman suhteen, mutta ei varsinaisesti oikein mitään kunnollista lähetystä pikaisesti mainiten.

  17.9.1984 Kanada-Ruotsi: Tämä ottelu näytettiin TV2:ssa Klo 16.30-17.50 selostajana Juha Jokinen. Radiossa oli samana päivänä myös hieman pidempi kooste, mutta ei paljoakaan pidempi kuin mitä oli ollut muutenkaan Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisessä Ohjelmassa.

  19.9.1984 Kanada-Ruotsi: Tämä ottelu näytettiin TV1:ssä Klo 16-17.30 selostajana Juha Jokinen. Radiossa oli samana päivänä myös hieman pidempi kooste, mutta ei paljoakaan pidempi kuin mitä oli ollut muutenkaan Rinnakkaisohjelmassa ja Ruotsinkielisessä Ohjelmassa.
   
 4. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Muistelen, että loppuottelussa Juha Jokisen vieressä kommentaattorina oli Suomen silloinen päävalmentaja Alpo Suhonen.