Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

KalPa medioissa

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana JuhaZ, 23.02.2007 klo 14.06.

 1. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Urheilusanomat ei säästele KalPan suhteen tämän päivän kausioppaassa. Tässä muutama valittu pala:

  "Huonosti hyökkäävä joukkue vailla kärkeä"
  "Joukkueen takaraivossa on pelata jääkiekkoa, jolla ei voi menestyä"
  "Monet kuopiolaiset ovat puhuneet avoimesti, että he eivät halua maksaa siitä, että joutuvat katsomaan kiekon siirtelyä KalPan puolustusalueella"
  "Joukkueen maine hitaana ja tylsänä ryhmänä säilyy niin pitkään kuin Pekka Virta on puikoissa"
  "Ilman suoraviivaisuuden lisäämistä joukkue ei yllätä ketään edes tylsyydellään"
  "Joukkue, jolle tärkeämpää on syötteleminen, kuin suoraviivainen maalille meneminen, ei voi menestyä maalintekolajissa"


  ja sitten oma henkilökohtainen suosikkini:

  Joonas Lyytinen: "Tunnistettava tilanteet aiempaa järkevämmin, jotta lopullinen läpimurto tapahtuu"

  Urheilusanomat veikkaa KalPaa sijalle 14.
   
 2. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Olipahan ohut artikkeli. Onhan se tietysti kiva, että lukiolaispoikien kirjoitusharrastusta tuetaan, mutta eihän tuossa ollut oikeasti mitään omaa mielipidettä. Enemmänkin tuli mieleen noutoluukun jatkis-viestit. "Homma on toisaalta niin ja toisaalta se on näin" ja lopulta ollaan aina samaa mieltä, kuin edellinen kirjoittaja.

  ps. kausariosamaksu oli käytössä jo ainakin viime kaudella
   
 3. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Olipahan hyvä juttu. Itse olen pitkälti samaa mieltä, eli Virran pelitapa toimii parhaiten kun ollaan lähtökohtaisesti paljon vastustaa heikompia. Tosipelit ovat sitten asia erikseen, kun vastustajat pystyvät helposti pelaamaan KalPan maalipaikat nolliin. Mutta itse arvioisin, että runkosarjassa voidaan tapella sijoituksista kymmenen joukkoon, jonka jälkeen bye bye. Onhan se vähän tylsää katsottavaa. Jos maaleja tulisi, niin kestäisin paremmin. Jos taklauksia tulisi, niin kävisin enemmän peleissä
   
 4. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Jaa-a. Mitähän tuosta sanoisi. Karkeastihan KalPan tilanne lienee kuten Ika tuossa haasteli. Lähtökohtaisesti yksi liigan heikoimpia rostereita ja rahat vähissä. Liigan maalivahtieliittiin kuuluva Kilpeläinen isossa ruudussa, pakisto ok mutta hyökkäyksen tehot suuri haaste. Muutamaan kohtaan voisi heittää pientä tarkennusta/ omaa mielipidettä.

  Ensinnäkin pakistosta Ika nosti teho-odotuksin esiin Lukan, mikä pitääkin paikkansa. Toisaalta nähdyn perusteella itse nostaisin esiin Riikolan, joka ollut mututuntumalla KalPan selvästi ahkerin laukoja. Jotenkin uskaltaisin veikata että tuolla yrityksellä Riikolan pojot tulee nousemaan tällä kaudella ensimmäistä kertaa yli 20. Lisäksi kun ottaa huomioon Riikolan muun pelaamisen niin eiköhän liene kokonaisvaltaisesti selkeästi pakiston vahvin lenkki.

  Ikahan aloitti sillä ettei KalPalla ole yhtään urallaan yli 15 maalia kaudessa ylittänyttä pelaajaa ja siitä johtuen ei niitä maalintekijöitä vaan ole/tule. Jos nyt tarkkoja ollaan Keränen tainnut naputtaa yli 15 maalia kahtena kautena kuten myös Mankinen ja Jokinenkin teki sen 15 viimekaudella. No, tuo nyt ei poista sitä tosiasiaa ettei siellä maaliruiskuja liiemmin ole ja se on, pakko myöntää, todella suuri heikkous. Kuitenkin aikaisemmasta poiketen näkemäni, lukemani, kuulemani perusteella uskon että KalPalta löytyy tulevalla kaudella myös nopeampia hyökkäyksia ja kiekkoa pelataan enemmän maalille, joten ehkä niitä maalintekijöitä sieltä syntyy. Vahinko ettei nähty yv lupaa toistaiseksi suuremman laukausmäärän ohella enempää yv-tehoja, mutta ehkäpä sekin vielä.
   
 5. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kannattaa lukea uusimmista Urheilusanomista Vesa Rantasen kirjoittama analyysi otsikolla "Kalakukko lentää nyt suoraan". Juttu pukee mielestäni hyvin sanoiksi KalPassa tälle kaudelle tehdyn pelitavallisen remontin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2016 klo 20.32
 6. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  tänään sai taas herätä siihen todellisuuteen, että KalPalla ei tunnu edelleenkään olevan mitään hajua, miten sosiaalista mediaa käytetään. Facebook tuuttaa pihalle täyttä paskaa (lapsi/isänpäivä/nenäpäivä/ties mitä hevonkukkupäivityksiä, entisten pelaajien kuulumisia, jotka eivät ole edes KalPan kasvatteja, eikä Huttusen naama ei ole edelleenkään hävinnyt mihinkään). Samalla Pekka Virta heiluu keskustelupalstoilla pyytelemässä anteeksi kun sanoi VITTU ja Twitterissäkin lähinnä uudelleentwiittaillaan Mustan Verkoston twiittejä.

  Tekisivät nyt hyvänen aika vaikka asiallisia, säännöllisiä ja kunnolla toimitettuja videohaastatteluja, jossa Virta/Sami Kapanen kertoo miten asiat ovat tai Virran blogi KalPan sivuille (tosin haamukirjoittajaksi joku sellainen, joka osaa yhdyssanat). KalPa - herätkää, on vuosi 2016 eikä 2005!
   
 7. Odvelli Jäsen

  Saan olla kyselemässä tätä joka ikisen joukkueen mediaketjussa, koska kiinnostaa vietävästi kuulla oman joukkueen koutsin mietteitä pelin jälkeen. Eli kuuleeko jostain pelinjälkeiset kommentit valmentajilta? Kiitos jo etukäteen..
   
 8. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:

  Jostain syystä KalPa ei ole tällä kaudella enää lehdistötilaisuuksia pistänyt nettii.
   
 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Laitetaan nyt vaikka tänne. Huomenna lisätään joku KalPan Wall of Fameen. Kukahan tuo mahtaisi olla? Itsellä on vahva epäilys, että se on herra Huttunen itse!
   
 10. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Mielenkiintoinen "keskustelu" ja jonkinmoinen ristiriita A. Laineen ja J. Huttusen välillä kiekkoareena.fi:n jutussa, koskien seurojen ilmoittamista loukkaantumisista.

  KalPan verkkosivuilta löytyi keskiviikolta uutisointi joukkueen loukkaantumistilanteesta nimerkin JH tekemänä.


  - Se on minun käsialaani. Teemme raportin loukkaantumisista tarpeen mukaan eli esimerkiksi, kun listalle tulee pari pelaajaa lisää tai joku pidempiaikainen poissaolija. Mutta jos Liigalle pitäisi ilmoittaa loukkaantuneista kokoonpanon yhteydessä, tehtävä kuuluu Anssi Laineelle, kertoo KalPan viestinnästä vastaava Jarkko Huttunen.


  - Soitelkaa toimistolle. Ei ole mun hommani. Olen valmentaja. Kiitos, hei!, sanoo Anssi Laine ja lopettaa puhelun.


  Lähde: Kenen vastuulla on, että punaiset ristit ilmestyvät Liigan sivuille? - Kiekkoareena
   
 11. Nukkemurhaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa & Philadelphia Flyers
  Lauantaina Kimmo Timosen seremoniat ja sen jälkeinen matsi KalPa-TPS on katseltavissa Ruudun kautta ilmaiseksi. Hieno veto Neloselta laittaa tuo huippumatsi ja #44 -ilta vapaaseen jakoon.
  Nyt vain toivotaan, että KalPa vetää samanlaisella sykkeellä kuin taannoisen #24 -illan, niin saadaan joukkueelle sekä seuralle parasta mahdollista mainosta.
   
 12. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 13. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
 14. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  http://yle.fi/urheilu/3-9575996

  Ajatus Kisusta ja Härskistä vetämässä KalPan paidassa saa vanhan liikuttumaan. US:ssa hienot jutut Samista ja Kasperistakin. Vähän väliä joutuu kostuneita kalsareita vaihtamaan. Elämme hienoa aikaa.
   
 15. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Heh heh! KalPan aiempi muovinen slogan "Puolesta Savonmaan" aiheutti paheennusta erityisesti Jukureiden liigaan pääsyn jälkeen.

  KalPan uusi sloganhan on ilmeisesti "Tunne voima". E-Savon pojat näyttävät suoraan sanoen #tuilevan meille, sillä Jukureiden uusi slogan kuuluu "Tunne se Tunne". Hauska yhteensattuma tai sama mainostoimisto käytössä molemmilla.
   
 16. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mistä on peräisin tieto tuosta "Tunne Voima" sloganista?

  Kaikki on toki parempia kuin tuo nykyinen.
   
 17. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Vaikkapa KalPan Facebook profiilin kuvasta tai sen monista twiiteistä #tunnevoima.
  KalPa - Etusivu | Facebook
   
 18. Henu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KalPa
  Lainaus:
  #SeTunne kun KalPan "Tunne voima" ja Jukureiden "Tunne se tunne" ei ole tarpeeksi, vaan myös Jyp liittyy samaan tunnekastiin häsällä #setunne