Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

KalPa CHL:ssä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Uncle Ben, 16.05.2017 klo 13.05.

 1. Uncle Ben Jäsen

  Edellisen kauden CHL-ketjuun tuli aikanaan kirjoitettua mm. näin…
  Lainaus:
  En siis oikein uskonut, että KalPa voisi selvittää tiensä CHL-peleihin myös kaudeksi 2017-2018, kun sarjan periaatteita muutettiin ja joukkuemäärää pienennettiin. Huiman liigakauden seurauksena näin kuitenkin kävi.

  KalPa on itse asiassa sijoitettu kakkoskoriin, kun lohkoja huomenna, 17. toukokuuta, arvotaan. Kolmekymmentäkaksi joukkuetta arvotaan kahdeksaan alkulohkoon, neljä joukkuetta kuhunkin. Jokaisen lohkon kaksi parasta etenee sitten aikanaan jatkoon. Kohtalaisen selkeä konsepti siis näiltä osin.

  Lohkovaihe alkaa jo 24. elokuuta, eli reilut kolme kuukautta enää kun pelataan taas.

  Pari linkkiä CHL:n sivuille.

  The field of 32 is set!

  Frolunda, HV71 and Tappara top seeds for CHL Draw
   
 2. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Mielettömän kova juttu olla ensi kaudella mukana CHL:ssä, nyt kun paikka on ansaittu urheilullisen menestyksen kautta. Huominen arvontatilaisuus on heittämällä oman mitättömän elämän viikon kohokohtia, sillä pelivastustajien varmistuttua pääsee rakentelemaan porukassa haavekuvia vierasreissun tekemisestä. Viime kauden Skellefteå-reissu Veljmiesten kanssa on ollut yksi hienoimpia kokemuksia kannattamisessa, nähdä oma joukkue vieraalla maalla.
   
 3. Uncle Ben Jäsen

  KalPa arvottiin hetki sitten lohkoon B, jossa muut joukkueet ovat Stavanger Oilers, Malmö Redhawks ja Kometa Brno.

  Luck of the Draw: groups known

  Ei mitenkään helppo lohko.
   
 4. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lievestuoreen Kisa, HÖPÖTIHÖÖ!
  Suorien lentomahdollisuuksien puuttuminen jäi kyllä näin kannattajan näkökulmasta vähän harmittamaan, mutta kaipa se vieraspeleihin pääseminen on taaskin lähinnä vain halusta kiinni. Suosittelen lämpimästi kaikille kynnelle kykeneville. Parhaita reissuja! Jatkoon pääseminen tuosta lohkosta lienee lähtökohtaisesti aika kova savotta.
   
 5. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Malmön reissulle on sama lentää Kööpenhaminaan taitaa olla itseasiassa sieltä lyhyempi matka hallille kuin Malmön omalta kentältä. Jos sitten sattuisi tuuri, että samalle reissulle sattuu stavanger niin köpiksestä on suorat lennot sinne. Brno on sitten hankalampi paikka mutta kaiketi sinne pääsee helpoiten Wienin tai Bratislavan kautta.
   
 6. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Oilershan kohdattiin kaudella 2015-16 ja kotimatsi voitettiin ja vieraissa tuli käkättimeen. Kovia joukkueita kaikki, joten hyvä että saadan koviakin peleja elokuussa.

  Jatkoon pääsy vaatisi melkoista venymistä.
   
 7. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lievestuoreen Kisa, HÖPÖTIHÖÖ!
  Lainaus:
  Joo, tarkemmin katseltuna Malmöön pääsee Köpiksestä junalla alle tunnissa. Brnohon lienee kätevin mennä Wienin kautta. Junia menee sieltä (kai) parin tunnin välein eikä sekään yhteys kestä paria tuntiakaan. Toinen vaihtoehto sinne menemiseksi olisi varmaan Praha, josta matka on hieman pidempi, mutta junia menee parhaimmillaan jopa puolen tunnin väleihin.
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei nyt sentään. Vaikka autolla onkin vain 25 kilometrin matka Kööppenhaminan kentältä Malmö Arenalle, niin Malmön lentokentältä on 15 kilometrin matka. Ihan vieressä on molemmat siis, joten ei sen niin väliä ole, että minne lentää.
   
 9. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  No ei nyt vaan ole ainakaan Google Mapsin mukaan vaan Malmö Arena-Malmön lentokenttä 28km ja Malmö Arena-Kööpenhaminan lentokenttä 25km.
  Tosin Köpiksen kentältä pääsee vartissa junalla suoraan Malmö Areenan viereen Mälmön kentältä pitää tulla autolla tai bussilla.
   
 10. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Alkulohkon otteluohjelma julkaistu: Schedule for 2017/18 released

  24.8 KalPa-Malmö
  26.8 KalPa-Brno
  31.8 Brno-KalPa
  2.9 Malmö-KalPa
  4.10 KalPa-Stavanger
  11.10 Stavanger-KalPa

  Toivon todella, että tällä kertaa organisaatio ja kannattajat ottavat nämä ANSAITUT pelit tosissaan heti alusta alkaen. Tiedä milloinka näitä pelejä taas seuraavan kerran pelataan Kuopiossa. Itse koen, että viime kaudella juuri chl menestys antoi joukkueelle sen itseluottamus boostin joka siivitti Suomen kauneimman aina hopealle asti!