Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Kai Kantola – hämmästyttävä pelaaja

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana R.P.M. 12 000, 17.02.2017 klo 19.38.

 1. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Musta Kantola vaikuttaa pelaajalta, jonka olisi aina pitänyt pelata IFKssa. Pitäisin mieluiten KKn jätkistä täällä ensi kaudella.
   
 2. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - #3 Finley
  Lainaus:
  Kyllä näyttää juuri IFK:n näköiseltä pelaajalta, punapaita päälle ja jäälle. KalPaan jos nyt uutisoinnin mukaan menee niin näin sitten, mutta tämänlaisia maaleista ja työstä aidosti nauttivia pelaajia on erittäin tärkeätä saada joukkoon. Herran IFK:n paidassa nähdyt tuuletukset oli kyllä legendaarisia ja mielelläni näkisin enemmänkin. Tykkään.
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tällä kaudella (runkosarja ja pudotuspelit) tehdyt maalit HIFK-nutussa sarjan päättäneiltä kärkipään hyökkääjiltä. Ja joo, pronssimatsi on vielä ja maalinsa Kantola teki lähinnä isommassa roolissa Kouvolassa, ei siinä.

  Koodi:
  Hintz 21
  Aaltonen 19
  Kantola 17
  Petrell 11
  Rask 10
  Puustinen 9
  Ikonen 8
  Johansson 8
  Partanen 7
  Elkins 6
  Luttinen 6
  Malinen 6
   
 4. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Jos Kantola on menossa Kuopioon, niin pidän kyllä melkoisen outona siirtona. Sikäli kun olen ymmärtänyt, niin KalPan pelitapa vaatii erityisen nopeita jalkoja. Kantola sen sijaan on yksi liigan hitaimpia luistelijoita. Muuten toki erittäin sympaattinen tyyppi ja pelaa kovalla asenteella.
   
 5. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Alkuun vaikutti että Kantolan muodossa jäi meille mustapekkakortti käteen, mutta lopulta oli kuin Arttu Luttinen parhaimmillaan ellei parempi. Harmi jos lähtee, olis lopulta kelvannut.
   
 6. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Käsi ylhäällä virheen merkiksi täälläkin. Aika paljon tuli Kantolaa mollattua, mutta hieno soturi sieltä paljastui mitä pidemmälle kevät eteni. Halusi voittaa ja saavuttaa jotain, ja se näkyi kentällä. Olkaa taklauksestakin mitä mieltä tahansa, niin elekieli Jasun kolaamisenkin jälkeen oli vakuuttavaa. Yleisö mylvi ja tuomaristo neuvotteli, mutta Kantola tiesi osuneensa puhtaasti ja tehneensä hyvää työtä. Hyvää jatkoa missä lieneekin, jos lähtee.