Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Jyrki Ahon ulkonäkö sekä kehonkieli Ässien valmentajana – havaintoja ja analyyseja

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Vellihousu, 03.08.2016 klo 19.59.

 1. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo eihän tuo viesti ollut provo, eihän.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 3. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onneksi ei Ässät tullut vastaan, olisi voinut olla kylmää kyytiä tosiaan.

  Nokka kohti Ruissaloa ja adjöö!
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 21.20
 4. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Jaksuhaleja Turkuun nyt sitten.
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Jaksamisia Turkuun, teillä oli tosi kiva joukkue.Miten ihmeessä te onnistuitte tippumaan tolle märälle pierulle, mitä Ässät nöyryytti kauden aikana.
   
 6. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Älä nyt sitten maanantaina kiusaa sitä ala-asteen opettajaasi, sillä ei se hänen vikansa ole, että Tepsu sulaa Play Offeissa noin totaalisesti. Kaikkea hyvää, sillä ensi kaudella teillä on siellä Turussa Liigan paskin valmentaja.