Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Jyrki Ahon ulkonäkö sekä kehonkieli Ässien valmentajana – havaintoja ja analyyseja

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Vellihousu, 03.08.2016 klo 19.59.

 1. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo eihän tuo viesti ollut provo, eihän.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 3. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onneksi ei Ässät tullut vastaan, olisi voinut olla kylmää kyytiä tosiaan.

  Nokka kohti Ruissaloa ja adjöö!
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 21.20
 4. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Jaksuhaleja Turkuun nyt sitten.
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Jaksamisia Turkuun, teillä oli tosi kiva joukkue.Miten ihmeessä te onnistuitte tippumaan tolle märälle pierulle, mitä Ässät nöyryytti kauden aikana.
   
 6. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Älä nyt sitten maanantaina kiusaa sitä ala-asteen opettajaasi, sillä ei se hänen vikansa ole, että Tepsu sulaa Play Offeissa noin totaalisesti. Kaikkea hyvää, sillä ensi kaudella teillä on siellä Turussa Liigan paskin valmentaja.