Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

JYPin vemppajaosto 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Köpi, 04.09.2016 klo 18.04.

 1. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
 2. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Pahoja osumia JYPin rosteri on pudotuspeleissä ottanut. Ei voi olla näkymättä pelaamisessa, valitettavasti.
   
 3. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Kaltevan menetys ei KalPaa vastaan välttämättä vielä tunnu, mutta kahden luisteluvoimaisen laiturin puuttuminen rosterista sen sijaan näkyy heti. Ossi ja Jerry ovat kuitenkin niitä kavereita, jotka omalla panoksellaan pystyvät ratkomaan ja luistelussa eivät jää KalPan väkkäröitten jalkoihin.
   
 4. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & The Markksman
  Fb:n JYP-faniryhmässä kiertelee huhuja että Yonkmanilla olisi jonkun näköistä vammaa jalassa. Liikkuu kuulema linkuttaen. Nämä tosin on näitä kaimankumminserkunkoirakertoi-tason huhuja, joten kannattaa ottaa reilulla "suolalla", mutta voi olla mahdollista että jotain on.
   
 5. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Uskon kyllä Yogin vammaan, koska tuskin ykkösparin pakkia pidettäisiin huvikseen poppareilla ratkaisupeleissä
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja eikös Yonkman ollut sivussa HPK sarjan toisessa pelissä ainakin viimeisen erän, lieneeköhän siinä pelissä joku pieni vamma tullut joka pahentunut tässä. Myöskään liike ei enää HPK sarjan lopussa enää verkkaisinta. En sano että kunto olisi loppunut, mutta liittyisiköhän tähän ettei ihan 100% kunnossa ole. Myös pulli pelannut hyvin joten ei ainakaan ketään ihan väkisin tarvitse kokoonpanossa peluttaa.
   
 7. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onko Jerryn kunnosta kuulunut viime päivinä uutta? Vai mennäänkö näillä hyökkääjillä, kun kerran tulosta tulee? Jos mestaruus halutaan, niin eihän se haittaa vaikka Turkulainen kerää muutaman päivän ajan lisää intoa finaaleja varten - pääasia kuitenkin että on kunnossa. YV kyllä kaipaisi Jerryä.
   
 8. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Aivotärähdyksestä lienee kyse ja vaikka se olisi lieväkin, niin kyseessä ei ole vamma, jonka kanssa kannattaa väkisin pelata. En usko, että Jerryn kohdalla lähdetään turhia riskejä ottamaan, mutta toki jos on päästy suhteellisen vähällä, niin paluu voi vielä olla mahdollinen. Tämä vaatisi sitä, ettei pienintäkään merkkiä aivotärähdyksen oireista enää olisi.
   
 9. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos mietitään, että Rooballa meni 2 kuukautta aivotärähdyksen jälkeen, että pystyi pelaamaan, niin luulen että Jerryn kohdalla pelit on tältä kaudelta pelattu (luulen, en tiedä vamman laadusta enempää) Ei kautta enää niin paljon jäljellä ole. Mennään kuukausi eteenpäin, niin kaikkien pelit on jo ohi.
  Annetaan Jerryn parantua kunnolla ja ensi kaudella entistä ehompana takaisin. Näitten päävammojen kanssa ei ikinä kannata leikkiä. Mielummin on liikaa pois, entä kun tulee liian aikaisin takaisin ja esim. seuraava taklaus päättää uran. Jerry on kuitenkin nuorimies ja varmasti paljon iloa on Jerrystä jatkossakin meille.
   
 10. Scarface Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #44,
  Jos kausi olisi ohi Jerryn osalta, niin joukkue olisi luultavasti siitä tiedottanut, koska näin toimittiin myös Louhivaaraan osalta.
   
 11. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Aivotärähdyksestä toipuminen... Tai nykyään puhutaan enemmänkin aivovammasta. No joka tapauksessa toipuminen on hyvin yksilöllistä joka riippuu vamman vakavuudesta, henkilön iästä (nuorempi toipuu yleensä nopeammin) ja mikä osa aivoista on ottanut osumaa. Ne on aina day-to-day mitä tulee palautumiseen. Joillakin oireita on pitkäänkin, toiset voi olla hyvinkin viikon sisään pelikunnossa. Siksi ei varmastikaan ole Jerrynaattorin tilasta tiedotettu.
   
 12. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Jerryn kausi on ohi, vaikkei sitä JYP olekaan uutisoinut. Olen asiasta 99% varma.
   
 13. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mun tieto on että päivä kerrallaan Jerryn kohdalla... Mutta se voi pitää paikkansa tai sit ei... Aika näyttää ja riskejä on turha ottaa koska niin kovan iskun päähänsä sai. Jos ylipäätään selvisi ilman murtumia niin voi puhua jo ihmeestä...