Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

JYPin fanituotemyynti

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana JYP#44, 01.01.2011 klo 15.02.

 1. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, San Jose Sharks
  Leivänpaahdinta ja kumisaappaita... Mikäs siinä, mutta ensisijainen toive olisi että saataisiin laatua noihin ns. päätuotteisiin eli erinäisiin paitoihin. Mukavuus ja tyylikkyys kuntoon, jolloin voisi t-paitoja sun muita tulla käytettyä myös vapaa-ajalla. Nyt noita ei tee edes mieli hankkia lainkaan, valitettavasti. Nuo myymälät sun muut on ihan kiva juttu, mutta tuotevalikoima on valitettavan surkea.

  Ehkä turhaa nillitystä, mutta lähinnä naamapalmua nuo aurinkolasitkin aiheutti. Ei jotenkin vaan sovi ajankohtaan, kun pudotuspelit käynnistyi ja ei tässä aurinkolasien tarvetta (kesälomaa) ainakaan itse joukkueelle toivota. Tulipa nyt tämäkin kuitenkin mainittua.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta sentään jonkinlainen yritys on aikaisempiin kausiin nähden., kunhan laatua ja ulkoanäköä saadaan vielä kasvateltua. Varmaan myös paine on ollut saada tuotteita joita pystyy myös kesällä myymään, kun kioski on kesälläkin auki.
   
 3. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP #15 #18 #32 #43, Akatemia, FC Barça #10
  Tulipa mieleen että ei tainut olla JYPillä myynnissä mitään playoffs 2017-kompetta tällä kaudella? Edellisillä kausilla muistaakseni näitä on nähty, joten liekö tämä on sitä fanituotemyynnin uudistamista.

  Itselläni ei niitä kyllä ole ikävä, koska onhan ne vähän riskibisnestä seuralle, että meneekö kaupaksi ja itseä vituttais jos ostaa sellaisen ja pleijarit päättyy ensimmäisellä kierroksella. Tällä kaudella ainakin KalPalla olen spotannut tuon tyylisiä fanituotteita.
   
 4. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, Contador, HJK
  Yleisempänä kommenttina todettakoon, että JYP on ihan viime vuosina parantanut huimasti tyylikkäämpien fanikamojen tarjontaa, ja olenkin ostanut ilomielin huiveja, pipoja ja lippiksiä. Etenkin retrohenkinen JyP HT-logoinen lippis on kovassa käytössä, sekä JYP-pipot.

  Simppeliä ja retroa toivoisin minä jatkossakin tarjottavan, vaikka nyt ei tarvitse trendien aallonharjalla aivan heti olla. Kortsupipot ja sen sellaiset voisi jo unohtaa - kunnes niistä eittämättä tulee retroja taas joskus.
   
 5. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP #15 #18 #32 #43, Akatemia, FC Barça #10
  Lainaus:
  Nuo retroteemaiset fanituotteet on kyllä hyviä! Vielä kun myyntiin saataisiin esim. retromallisia pelipaitoja niin avot.