Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

JYPiläiset maajoukkueessa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Lampinen, 11.04.2008 klo 00.58.

 1. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Päättyy 12.2.17. Lähde: Tilastot ja ohjelmat

  Tänään Suomi on voittanut Ruotsin 4-0 ja Jerrylle on merkattu yksi syöttöpiste.
   
 2. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
 3. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ok. Kiitos tiedoista. Minkälainen kaveri profiililtaan tuo Stråka on? Voisi olla Riku Pitkäsen ohella kiva nähdä joskus edarissa, kun Sundit ja kumppanit eivät ole ihmeisiin vielä ylhäällä pystyneet.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017 klo 23.06
 4. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Otsikko tosiaan kertoo että 10.2. mutta samalla sivulla otteluohjelmassa on ihan oikein merkittynä Suomen viimeinen matsi turnauksessa 11.2. Itse turnaus päättyy päivää myöhemmin.
   
 5. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Taidettiin saada Suomela, Nättinen ja Turkulainen ehjänä höntsiltä takaisin. Toivottavasti ei tarttunut leijonien häviämisen opit poikiin.

  Nyt kunnolla huilia ja perjantaina kaamea kapina taas päälle!
   
 6. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & The Markksman
  Lainaus:
  Turkulaisella ainakin luistin luisti ja maaleja paukutteli huolella niin uskoisin että Jerry tulee takas flow-tila päällä.
   
 7. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ihme ettei Marjamäki vienyt Nättistä väkisin höntsille Budapestiin, kun kuitenkin Unkarissa juhlitaan 90-vuotista jääkiekkoa ja kaikkea :)
   
 8. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Kyllä se vielä ehtii. Tässähän on Laurilla vielä monta päivää aikaa käydä kolkkaamassa Nättinen pakun kyytiin ja Finskillä Unkariin.
   
 9. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Robert Rooba kävi pelaamassa Viron väreissä 1-Divisioonan B-lohkossa ja tilastot olivat seuraavanlaiset: 5 ottelua 4+3=7 pistettä, 25 minuuttia jäähyjä (tappelusta hollantia vastaan) ja tehotilasto pakkasella -4. Pistepörssissä Rooba sijoittui siis myös Liigasta tutun Borna Rendulicin jälkeen sijalle 6.

  1-Divarin otteluista löytyy koosteet (itseasiassa täydet pelitkin näyttää olevan) youtubessa. Rooban maalit tulivat Kroatiaa vastaan (minuutin kohdalta hieno yksilösuoritus!) sekä Hollantia vastaan täräytti sitten hattutempun!
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017 klo 14.38