Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

JYPiläiset maajoukkueessa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Lampinen, 11.04.2008 klo 00.58.

 1. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Päättyy 12.2.17. Lähde: Tilastot ja ohjelmat

  Tänään Suomi on voittanut Ruotsin 4-0 ja Jerrylle on merkattu yksi syöttöpiste.
   
 2. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
 3. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ok. Kiitos tiedoista. Minkälainen kaveri profiililtaan tuo Stråka on? Voisi olla Riku Pitkäsen ohella kiva nähdä joskus edarissa, kun Sundit ja kumppanit eivät ole ihmeisiin vielä ylhäällä pystyneet.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017 klo 23.06
 4. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Otsikko tosiaan kertoo että 10.2. mutta samalla sivulla otteluohjelmassa on ihan oikein merkittynä Suomen viimeinen matsi turnauksessa 11.2. Itse turnaus päättyy päivää myöhemmin.
   
 5. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Taidettiin saada Suomela, Nättinen ja Turkulainen ehjänä höntsiltä takaisin. Toivottavasti ei tarttunut leijonien häviämisen opit poikiin.

  Nyt kunnolla huilia ja perjantaina kaamea kapina taas päälle!
   
 6. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & The Markksman
  Lainaus:
  Turkulaisella ainakin luistin luisti ja maaleja paukutteli huolella niin uskoisin että Jerry tulee takas flow-tila päällä.
   
 7. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ihme ettei Marjamäki vienyt Nättistä väkisin höntsille Budapestiin, kun kuitenkin Unkarissa juhlitaan 90-vuotista jääkiekkoa ja kaikkea :)
   
 8. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Kyllä se vielä ehtii. Tässähän on Laurilla vielä monta päivää aikaa käydä kolkkaamassa Nättinen pakun kyytiin ja Finskillä Unkariin.
   
 9. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Robert Rooba kävi pelaamassa Viron väreissä 1-Divisioonan B-lohkossa ja tilastot olivat seuraavanlaiset: 5 ottelua 4+3=7 pistettä, 25 minuuttia jäähyjä (tappelusta hollantia vastaan) ja tehotilasto pakkasella -4. Pistepörssissä Rooba sijoittui siis myös Liigasta tutun Borna Rendulicin jälkeen sijalle 6.

  1-Divarin otteluista löytyy koosteet (itseasiassa täydet pelitkin näyttää olevan) youtubessa. Rooban maalit tulivat Kroatiaa vastaan (minuutin kohdalta hieno yksilösuoritus!) sekä Hollantia vastaan täräytti sitten hattutempun!
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017 klo 14.38