Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

JYP-Akatemia 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana -pasi-, 25.05.2016 klo 02.34.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP-Akatemian pelaajasopimukset kaudelle 2016-2017 on julkaistu

  Maalivahdit
  Jose Kangaskorte -97

  Puolustajat
  Aleksi Honka – 93
  Juho Häyrinen – 96
  Ville Tiitinen – 95
  Sami Tynjälä – 93
  Ville Virtanen – 93

  Hyökkääjät
  Atte Antinaho – 95
  Riho Embrihc – 93
  Patrik Forsberg – 95
  Waltteri Lehtonen – 93
  Olli Muittari – 95
  Jere Mäkitalo – 95
  Henri Niemi – 92
  Jere Somero – 95
  Anton Stråka – 98
  Taavi Tiala – 93
  Jerry Turkulainen – 98

  Eli ei nyt varmaan suoraan mitään yllätyksiä, tuohon kun liittää liigan puolella olevat pelaajat niin joukkue voi olla jopa yllättävänkin iskukykyinen, riipuen loukkaantumistilanteissa ja tyhjentääkö JYP esimerkiksi hyökkäystään vielä. Jos kaikki pelajaat terveitä ja pelaajia ei kaupata pois niin varsinkin hyökkäys voi olla yllättävänkin hyvä ainakin siirtorajan mentyä kiini asti.

  Pelaajia jotka todennäköisesti pelaa suurimman osan kaudesta mestistä liigasopimuksella. Toki joku voi puuttua listalta ja joku pelata liigaakin koko kauden, mutta kaikkien ollessa terveitä niin pelaajia jää ulos, esim. Kanninen saattaa hyvinkin pelata useamman pelin mestiksen puolella myös.

  Hyökkäys:
  Arttu Likola
  Micke Saari
  Riku Tiainen
  -----------------
  Robert Rooba
  Joel Sund

  Pakit:
  Olli Aitola
  Joona Erving
  Alex lindroos
  ----------------
  Kai lehtola
   
 2. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Muutamaa nimeä lukuunottamatta tuo Akatemian omat sopimuspelaajat ovat itselle vielä aika vieraita. Mutta tilannehan on tosiaan se, että 1-2 paria pakkeja ja parhaassa tapauksessa melkein kaksi kentällistä JYPin hyökkääjiä saattaa olla käytettävissä ja uskallan väittää että Akatemian ykkösmaalivahtina häärää Markus Ruusu.

  Jos JYPin loukkaantumistilanne pysyy hyvänä, akatemialla on mahdollisuudet vaikka mihin.
   
 3. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Jännä nähdä mahdollisesti Rooba ja Saari takaisin Espoossa, jo toisella kierroksella ja Espoon ensimmäisessä kotipelissä.
   
 4. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Mun mielestä JYPin pitäisi ihan solidaarisuuden vuoksi lähettää koko espoo-siirtokunta pelaamaan tuohon matsiin Vaakanainen mukaan lukien.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki sieltä voisi käytännössä pistää koko liigajoukkueen tarvittaessa pelaan kun liiga alkaa perjantaina kotipelillä ja mestiskieros taas jo kesiviikkona. Ei sis todellakaan mahdotonta että pelasivat.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Riku pitkäsen sopimus lisää hyökkäyksen laajuutta melko hyvin, JYPillä kun on muutenkin nyt melko laaja rinki siitä huolimatta että Hubacek ja Lahti lähti joten ensikaudella varmaan vähintään pudotuspelipaikasta joukkue varmasti taistelee. Toki riippuvaisia ollaan paljon loukkaantumisissa kummassakin joukkueessa, äkkiä kerkee kapenee :)
   
 7. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Huomenna Yle2 näyttää Keupaa vastaan pelattavan matsin ilmaiseksi. JYP-organisaatiolta löytynee varmasti sisältöä erätauoille yms. Ja toivottavasti olisi hallissa katsojia.
   
 8. honkamar Jäsen

  Siis 0-6 IPK:lle???? Mikä voisi olla jatkossa JYPille kustannustehokkaampi vaihtoehto kärsimysnäytelmälle, kuin JYP-Akatemian ylläpito?
   
 9. Antsku Jäsen

  Täällähän on hyvä pöhinä päällä ja keskustelu käy vilkkaana..
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Akatemialle on JYP osiossa oma topick myös johon suurimmaksi osaksi keskustelu on viimeaikoina kääntynyt.