Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Juuso Puustinen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dale Cooper, 22.05.2013.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Puustisen jatko on todella hyvä uutinen. Hieno juttu että jannu haluaa jatkaa rödassa... Ens kauden tuuletuksia odotellen
   
 2. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Iso peukku Puustisen jatkolle! :D
   
 3. winston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä juttu ja ainakin yksi jätkä vähemmän, jolle opettaa uutta systeemiä.
   
 4. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Pudin jatkolle iso peukku!
  Vitun hienoa!
   
 5. Ville Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Huippu juttu, Pudessa vielä käyttämättömiä asioita. Kun pystyisi enemmän sillä tasolla mihin pystyy ja käyttää sitä hyvää laukaustaan. Hyvä juttu kyllä, on vielä päästäänkin aivan terävä ja huumoriveikko
   
 6. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Pude on tärkeä palanen ensi kauden rosteria. Nyt vaan toivotaan Puustiselle ehjää kautta.
   
 7. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Päivän paras uutinen. Siellä on se 20-25 maalin potentiaali sisällä.
  Pudi terveenä on iso apu Jengille!
   
 8. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pienet negat:

  Viimeisten kahden kauden aikana pitkiä vaikeita jaksoja joissa ei ole maaleilla juhlittu. Kaiken lisäksi edustaa sitä helpoiten korvattavissa olevaa osaa jengissä.

  Mutta...ihan hyvillä mielin näen Pudin vielä ensi kaudella. 20 maalia pitää tulla.
   
 9. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Siinä vielä Pudin haastattelu IFK-TV:ssä jos joku ei ole nähnyt (linkki vie hifk:n virallisille sivuille) Uutiset › Juuso Puustinen jatkaa IFK:ssa - HIFK

  Olin jo valmistautunut siihen että Puustinen lähtee, muistaakseni Pudi antoi kauden jälkeisessä haastattelussa semmosia merkkejä että olisi lähdössä, nyt kun tätä on vähän enemmän pureskellut niin onhan Puustisen jatko hieno homma. Kuten Puustinen tuossa haastattelussa toteaa niin tuntee IFK:n kodikseen ja pienen pohdinnan jälkeen totesi että IFK:ssa on ehdottomasti hyvä paikka jatkaa. Puustinen asetti henkilökohtaiseksi tavoitteeksi ensi kaudelle nimenomaan sen tasaisuuden, totesi tuossa haastattelussa että toissa kaudella oli vammoja taustalla ja viime kaudella hyvän alkukauden jälkeen pitkittynyt sairastelu vei yllättävän paljon aikaa, ja asetti silloin tavoitteeksi että keväällä ollaan taas täysillä menossa, ja voidaan kyllä todeta että Puustinen pelasi ne parhaat pelinsä nimenomaan keväällä.

  Toivotaan että Pudi saa pelattua ehjän kauden, ensimmäinen kausi IFK:ssa sekä menneet playoffit meni niin hyvin että mulla riittää luottoa siihen että hän pystyy vetämään 2 epätasaisen kauden jälkeen sen tasaisemman kauden, ja paukuttamaan yli 20 maalia oikeassa roolissa.
   
 10. SeOliPitkä Jäsen

  Lainaus:
  Kuka on Pude?
   
 11. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Rakkalla lapsella on monta nimeä ;)

  Täältäkin löytyy luottoa, että nyt on fyysiset ja huhuhut mentaaliset/henkiset vaikeudet voitettu.
  Pudin kausi, hyvin kun vetää niin voi löytää itsensä nimellisesti "ykkösestä", riippuen tietenkin ketä sieltä on vielä tulossa.
  Teräsmies-runkosarjalla(60 ott.) Juuso myös saisi kirkkaasti rikottua 200 ottelun rajapyykin punaisissa ja sitä kautta toisen tähden(?) paitaansa. 8 ottelua olisi varaa missata.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2016
 12. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Kesä 2016 ratkaisee kaiken, eli miten seuraavat 60-90 päivää hoidetaan herra Puustisen osalta. Ammatilaisurheilija kyseessä, mutta henkinen ja fyysinen status ei vaaditulla tasolla. Hyvä joukkuepelaaja, suosittu jätkä, ei yökerhodilemmaa eikä terassihommia joten alusta on hyvä mille rakentaa. Potentiaalia on, mutta paljon saa tapahtua että 20 maalia menee rikki. Veikkaan Raskin tekevän enemmän maaleja kuin Puustinen.
   
 13. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Jatko on kuulemma kuukauden päivät ollut jo varma homma. Kuulin siis vasta tänään julkistuksen jälkeen. Koitti kuulemani mukaan ulkomaille, muttei napannut, joten teki jatkosopparin. Nämä siis täysin toisen käden "tietoa". Kelpaa vallan loistavasti!
   
 14. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Renegade; riittävän kova kesäharjoittelu alle. Lisäksi suosittelemme joogaa sekä Hra Puustellin mielen että terveyden hoitamiseen. Silloin Hra Puustellista voisi ehkä olla iloakin IFK:lle. Ohessa linkkiä laatujulkaisu Telegraphin jooga ja Giggs -aiheeseen.

  Yoga can help you stay forever young like Ryan Giggs - Telegraph
   
 15. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Vaihtoehdot olivat ulkomaat tai IFK. Tappara ja TPS olivat kilvassa mukana, mutta Suomessa pelatessaan joukkue on IFK. SHL:ään oli virityksiä, ei tällä kertaa kohdanneet. Kolmosketju mallia Puustinen-Elkins-Petrell.
   
 16. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Renegade; erinomainen kolmosketju, totta tosiaan, mutta mistä saadaan ykkös- ja kakkosketjut? Ainesosina tällä hetkellä kai edelleen vain Rask ja Hintz. Vai lasketko Jasse Ikosen ja Tomi Tuomiston varaan?
   
 17. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Puustinen-Elkins tutkaparin säilyttäminen on erittäin tärkeä palanen ajatellen joukkuetta. Peliaikaa tulee saamaan varmasti riittävästi, veikkaan että tulee olemaan peliajassa kakkosketjutasoa jos joukkueeseen ei hankita Elkinsiä parempaa aloittajaa. Tuostakin syystä Puustellilla on suuri vastuu aloitusvoittojen jälkeisissä vaihdoissa, tulosta pitää tulla.
  Pienenä offtopiccina niin näen tämän akselin paljon varmempana kuin esimerkiksi kakkosketjuun mallailtun Partasen joka ei vielä tähän päiväänkään mennessä ole taipunut hyvään syöttöpeliin ketjukavereiden kanssa, eikä ole varaa ylimielisyyteenkään koska niistä soolokikkailuista ei paljoa byyreja syntynyt. Parrulla on enemmän näytön paikka tutussa joukkueessa kuin Pudilla.

  _
   
 18. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:

  Rask-”ramstedtstuntti”-”jannepesonen”
  Partanen-Hintz-Ikonen
  Puustinen-Elkins-Luttinen/Petrell
  Tuomisto-Nykopp-Luttinen/Petrell

  Extrat: Åsten, Leino, Saarelainen.

  Grillfors-Eronen
  Taimi-”joonasjärvinen”
  Salmela-”mattgenerous”
  Teppo
   
 19. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  @Renegade; noilla stunteilla hyökkäys voisi toimiakin. Off topic, mutta puolustus on totisesti tikutakuja täynnä.
   
 20. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Mieluummin pidän Puustisen ja Elkins eri ketjuissa, molemmilla tuntui vain paranevan kun laitettiin eri ketjuihin. Mieluummin pidän Elkins-Ikonen-tutkaparin yhdessä, siihen kolmanneksi sitten jonkun joka pysyy vauhdissa mukana ja pystyy rakentamaan peliä.
   
 21. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Ei huono tuokaan, dilemmaa toisensa perään. Puustisen hyvä loppukausihan meni tosiaan Hintzin rinnalla, seison korjattuna, tuota kannattaa jatkaa, mutta en näe mahdottomana ajatuksena palauttaa Elkins - Puustinen pariakaan yhteen. Olennaista tässä on kuitenkin se että paljon tuttuja palasia viime kaudelta jotka saivat tulosta aikaan. Siihen muutama täsmä hankinta ja avot!

  _
   
 22. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Minä vähän ihmettelin, kun Puustista huhuttiin pikkuseuroihin. Ilmeisesti oli vaan hinnasta kiistaa. Tämä on win-win. Hintalappu ei voi olla ykköskoria ja potentiaali on huikea.
   
 23. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 24. Alice In Wonderland Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Boston Bruins & Barcelona
 25. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota