Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Wiljami, 19.04.2015.

 1. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Eipä taida olla muuta mahdollisuutta, jos molemmat veskat on enemmän ja vähemmän loukkaantuneita. Aika ässäkortti on kyllä vetäisty hihasta.
   
 2. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Yksi terve maalivahti on parempi kuin kaksi rikkinäistä.
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tuohan saattaa jopa parantaa Jukureiden puolustuspelaamista kun puolustajat ei välttämättä luota ja blokkaa enemmin vetoja. En oo kyllä kun maallikko kiekonkatselija joten voi olla että teoria on ihan väärä.
   
 4. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Täytyy rehellisesti sanoa Jullien kusettaneen oikein kunnolla! Tuetaan yhteistyöseuran kilpailijaa!? Kaikesta huolimatta onnea C.Heljankolle jatkoon.
   
 5. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  En usko luottaneen aikaisemminkaan, päinvastoin, saattaa peli "vapautua" kun pystynevät luottamaan veskariin paremmin.
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Samaa mieltä, luulisi ettei niin paine ole päällä takalinjoilla jos jokainen 2v1 hyökkäys ei pääty kaverin maaliin. Peilaten siis esimerkiksi keskiviikon matsiin jossa toki Suhonen oli vastuussa KiVan voitosta kun lahjoitti paikkoja mutta ei Norjakaan niitä liian maagisesti torjunut.

  Vaan missä on Vaarasuo? Ei tuo hallilla ainakaan kovin tuskaisena nilkuttanut mitä olen nähnyt ja takalinjamme huutaa melko pahasti edes jollain tasolla luotettavaa ja rauhoittavaa peruspakkia.
   
 7. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Vaara poistui koppiin päätään pidellen ekassa Vantaalla pelissä.. Vai oliko sarjan ekassa pelissä. Anyway, vahva veikkaus että hänelläkin meni pää rikki. Hiukan toisella tapaa kuin muulla joukkueella.
   
 8. Gordillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Yhteistyöseuran kilpailija on ensi kaudella yhtiökumppani.
   
 9. Andi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Tappara
  Tiukkaan paikkaan tuo Heljanko tuli Jukureihin sisään, mutta hyvin on mielestäni näissä parissa matsissa koppeja ottanut.
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jokohan RD on ensi viikolla hallilla kun Lukossa hommat jäi taas kesken.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Melkoisen varmasti. Onhan se käynyt edustuksen matseissa ties kuinka monessa ja junnupelissäkin uimalakkimiehen bongasin (siinä ainoassa jossa muistin runkosarjassa käydä eli oletan RD:n joko olevan niissäkin peleissä suht tiuhaan tai vaihtoehtoisesti kyseessä oli melkoinen sattuma).

  Hyvältä näyttää ensi kauden maalivahtitilanne kun Rajaniemen otteita olen hieman vilkuillut. Tulisikohan Heljanko vielä kirittäjäksi, siinä junnussa on nimittäin potentiaalia ihan hitosti.
   
 12. Viheltämätön Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarja-tulokas Etelä-Savosta
  Varmastikin tuo RD tulee hallilla näkymään. Vaikka ensi kauden joukkue melko valmis onkin (?), niin tulevien pelaajien näkeminen tositoimissa ja samalla potentiaalisten pelimiesten skouttaamiseenhan nuo kevään loput pelit on mitä parhaimpia paikkoja.

  Tuosta Heljankon loppukauden visiitistä on melko lyhyt matka jatkoon täällä, jos otteet osuu lopussa peleissä kohdalleen. Ainakin korvien väli on miehellä kunnossa, kun tällaiseen tilanteeseen hyppää vuorokauden varoajalla remmiin.
   
 13. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Ja kyllähän RD on käynyt ja varmasti kävisi katsomassa pelejä muutenkin vaikka mitään tekemistä Jukureiden kanssa ei olisikaan :)

  Heljangolle todella iso peukku, kyllä oli tarpeellinen haku.
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jos Jokipo ei viimeisellä kympillä sössi, niin näyttää tulevan meille KeuPa vastaan välierissä. Tämä on vallan erinomaista kaikin puolin.

  Edit. KeuPa varmistui välieriin vastustajaksi. Fanimatkojen puolesta erittäin hyvä vaihtoehto Kokkolaan verrattuna, kun kaikki vieraspelit on arkipäivinä. Ja kyllähän tuo Niämise Ville tuo tähän välieräsarjaan omanlaista pöhinää. Pudottaako tulevan työnantajansa finaaleista..
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2016
 15. paraspelaaja Jäsen

  16 kauden tarina Mestiksessä on nyt ohi. Vuonna 2000 Jukurit oli perinteetön kyläseura, josta ei pitänyt tulla mitään. Eilen, 16.4.2016, Jukurit hyvästeli toiseksi korkeimman sarjatason sen kaikkien aikojen menestyneimpänä seurana[sic]. Hyvä olo tästä kaikesta jäi. Mestis on nyt nähty. Oikeasti.

  Mitä tähän kauteen tulee. Yleensä mestaruuden jälkeen on sen verran pöhnäinen olo, ettei pysty välittömästi analysoimaan tapahtunutta. Tällä kaudella tuo mestaruus alkoi kuitenkin näyttäytymään eri tavoilla jo hyvin aikaisin. Ei niin sanotusti tullut puskista... Ainoina riskeinä voitaneen mainita maalivahtipelaaminen ja joukkueen henkinen kestävyys. Joku saattoi huomata, etten tämän vuoden joukkueesta käyttänyt käsitettä kevään joukkue, siinä merkityksessä missä minä sitä olen muutamana vuotena käyttänyt. Ollakseni aivan rehellinen, tämän vuoden joukkue ei ollut mikään erityinen kevään joukkue. Urheilussa on kyse oman potentiaalin ylittämisestä. Tämä Jukurijoukkue voitti, muttei yltänyt missään vaiheessa parhaalle tasolleen ja syksyisten vaikeuksien jälkeen henkisen kasvun paikka tuli vasta puolivälierissä. Joukkueen yhteisöllisyys ei ulkopuolisen näkökulmasta kasvanut kahden edellisen Jukurinipun tasolle ja se pääsi kovin helpolla. Joukkueessa oli paljon erilaisia yksilöitä varustettuna eri päämäärillä. Oli seuralta ja urheilujohdolta tietoinen valinta, että joukkueen kasvusta siirrettiin painopistettä yksilön kasvuun. Strategia onnistui erinomaisesti. Moni pelaaja meni eteenpäin ja seuran tuloksellinen tavoite täyttyi. Ehkä matka ei ollut värikkäin tai kasvattavin, mutta kuten sanottua, seurassa ymmärrettiin välikauden tuomat realiteetit ja lähdettiin lähestymään sitä terveestä näkökulmasta. Viimeinen mestaruus oli tärkeä palanen Jukurien historiaa ja tulevaisuuttakin. Tämän pohjalle on hyvä lähteä rakentamaan uutta lukua.

  Koko joukkue, valmennus ja toimihenkilöt ansaitsevat ison kiitoksen menneestä kaudesta ja tästä koko monen vuoden jatkumosta, joka on mahdollistanut Jukurien nousun Mestarina Liigaan. Erityismaininta Tommi Kerttulalle, jonka aika Jukurien maineikkaan urheiluyksikön perämiehenä päättyi eilen. Kiitokset Tommi(vielä tätäkin kautta..), upeaa työtä ja upea arvomaailma liittyen jääkiekkoon, urheiluun ja elämään ylipäätään. Yksi Suomen kovimmista lätkäjätkistä. Kova arvostus.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2016
 16. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tommi Kerttula, Antti Pennanen, Timo Turunen ja Juha Lehtola, yhdellä sanalla: KIITOS.

  Mestaruutta juhlitaan ja samalla hyvästejä Mestikselle jätetään tiistai-iltana Stellan tähtitorilla. Meidän seitsemännen mestarijoukkueen näkee silloin viimeistä kertaa yhdessä.
   
 17. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.