Ilmoitukset

Nimimerkki Ultraorthdoxjew on asetettu viikon pelikieltoon useasta provosoivasta viestistä Helsinki Ice Challenge -ketjussa.

Nimimerkki keskipohja kirjoitti sisällöttömän "Joo"-viestin Sport-osioon, ja muutenkin hänen viestihistoriastaan löytyy paljon sisällöttömiä onelinereita. Koska nimimerkkiä on aiemminkin rangottu samasta syystä, kurinpitolautakunta päätti antaa tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Zodiac vietti sunnuntain kirjoitellen lukuisia offtopic-viestejä Liigan siirtohuhut -ketjuun. Koska kyseinen nimimerkki on ollut hiljattain pelikiellossa ja viestejä oli lukuisia, olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki 1946 saa seuraavan viikon ajan tuumia, kannattaako enteriä painaa, jollei ole mitään oikeaa asiaa ketjuun. Turhat viestit löytyvät kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017-2018 -ketjusta.

Nimimerkki Mazoo78 on asetettu viikon pelikieltoon, sillä pelkkä "huhhuh" kiekkokeskustelun puolella ei tuo uutta sisältöä keskustelulle.

Jukurien ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 14.05.2016 klo 17.08.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, mutta ennen kaikkea juuri siksi, että ympäristöä pysäköintialueineen rakennetaan parhaillaan. Hallin eteen on tulossa lähes tuhannen ajoneuvon parkkipaikka jo valmistuneiden lisäksi. Alueiden valmistumisen jälkeen myös liikenteenohjauksen toivoisi selkiytyvän.

  Ilman ruuhkia ei luonnollisesti tulla jatkossakaan selviämään. Halli on siellä missä se on, valitettavasti. Jos puhutaan tulevien vuosikymmenien isoista projekteista, nousee agendalle kokonaan uusi tie hallilta kaakkoon ja Emolan kautta keskustaan. Tämä vain on vaikea, ellei mahdoton toteuttaa välissä olevan lammen ja suoalueen vuoksi.
  Helpommin toteutettava parannus, jonka pitäisi jo olla suoritettu ajat sitten muttei jostain helvetin syystä ole, on Raviradantien liikennevalojen ohjaus. Yleensä ne ovat peli-iltoina ns. normaalitilassaan, eli päästävät korkeintaan 10 autoa kerralla keskustaan päin. Savilahdenkatua kulkeville valot ovat päällä vaikka kuinka kauan. Raivostuttavaa.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Pro-tipsi @kurnuttaja : Kun auton jättää raviradan eteläpuoleiselle parkkikselle niin joutuu kävelemään hieman, mutta voi kaartaa suoraan Pohjoisväylälle josta pääsee Tuskun liikenneympyrään ja edelleen Jyväskyläntielle. Itse jos olen autolla pelissä niin jopa Kiiskinmäelle nopein reitti kulkee tuolta kautta. Tuskuun pääsee myös metsäreittiä, mutta huonompi kun joutuu kolmioristeykseen odottelemaan Jyväskyläntien liittymää vastapäätä.

  @paraspelaaja Hanhilampi lettoineen on suojelusluetta ja kummana pitäisin että sen läpi vedettäisiin oikoreitti Emolaan, etenkin kun ruuhka-aikoja on kuitenkin lopulta verrattain harvoin.
   
 3. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  AIsaamari nyt pääsi naurunpyrähdys :)

  Lupaan välittää palautteesi taholle, joka toimitti minulle Kaijaa sisällään pitävän taukomusiikkilistan :D
   
 4. Ikikerho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Noh laitetaan tänne. Pakko on tulla kerhomiehenä kehumaan tuota teidän maalilaulua, se on nimittäin aika mahtava. Ja ihan mielenkiinnosta täytyy kysyä että onko siellä mikkelissä porukka samaa mieltä? Omaan korvaan tuo vain jotenkin kuulostaa pirun hyvältä.
   
 5. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Vihaan sitä aivan totaalisesti. Kymmenisen vuotta meillä maalilauluna pyörinyt Acun & Monzan "Sinikeltainen hurrikaani" -hirvitys alkoi tuntumaan ihan kivalta veisulta kun kuulin tämän nykyisen. No, kaikkeen (ehkä) tottuu.
   
 6. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Maalibiisi toimii hemmetin hyvin! Paikallista käsialaa ja sopii todella hyvin maalin jälkeisiin tuuletteluihin.
   
 7. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Ihan jees, mut huonompi kahdesta parhaasta valittiin imo.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Itse olen puolestani mieltä että kolmesta finalistista tämä valittu on ainoa mistä saa pätkäistyä n. 10 sekunnin maalibiisin, vaikka muutkin tarjokkaat biiseinä ihan hyviä olivat ja voisivat soida vaikka erätauoilla tai ennen matsia. Tykkään kyllä tästä biisistä myös kokonaisuutena ja onhan tuo tosiaan hyvä maalibiisi kun yksinkertainen mutta vauhdikas tempo ja samoin yksinkertainen huudettava osuus maalin tullessa.
   
 9. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Mielestäni maalibiisi on erinomainen. Edellinenkin oli hyvä mutta tämä nykyinen on omaan korvaan toimivampi.
   
 10. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Pikkukakkonen tänään Suomi-Tanska matsissa. Tuntuipa hyvältä.
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Kävi varmaan Tanskan pojan hermoille kun boxiin luisteli.
   
 12. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Valitettavasti en usko, että he tajusivat. Kouvostoliittolaisille tunnus on tuttu ja siellä ainankin kannattajien ihon alle se menee kertasoitolla.
   
 13. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ovet auki 1,5 h ennen pelin alkua ja otteluaikaiset live-haastattelut. Mitä muuta kausi tuokaan tullessaan. Nyt on jo polte päästä peliin.

  Oheisessa linkissä pikkaisen valotetaan tulevaa.
   
 14. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Tärkein parannus ottelutapahtumaan: 10 euron hintaiset istumapaikkaliput. Thank god.
  EDIT: Eiku olihan niitä jo viime kaudella, niitä näköestepaikkoja. Pöh.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2017 klo 21.57
 15. Koitin etsiskellä netistä huonoin tuloksin. Mitenkäs Jukureiden kotiottelussa menee pelaajapäädyt, siis hyökkäys suunnat, osaisi lippuja katsella mieleiseltään paikoilta, kiitokset tietäjille jo etukäteen.
   
 16. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Tässä katsomokartta. Siinä lukee myös hyökkäyssuunnat.
   
 17. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Vierasjoukkue hyökkää kaupunkiin päin, eli kohti A1/B1 katsomoita 1. ja 3. erässä.
   
 18. Kiitos kiitos, huomenna peliin.
   
 19. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eka kotimatsi tällä kaudella. Huomioita viime kauteen. Tuo aloitusvideo (elokuva) on todella kökkö. Se on enemmän nolo kuin hauska. Tunnelman nostattajaksi siitä ei ole.
  Videokollaasi ennen peliä on melko valju. Eikö Haaja ja kumppanit enää tee tuota sisäätulo videota? "tunne se tunne", ei tunnu ei. Tämä setti ei jatkoon..
   
 20. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Suomi 100 ottelu joka yhteistyössä Suur-Savon Reserviupseeripiirin ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen sekä Puolustusvoimien Etelä-Savon aluetoimiston kanssa. Mitähän sanoisi, ettei mielensäpahoittajat iske. Mielestäni on hienoa, että tällä teemalla mentiin ja samalla kunnioitetaan veteraaneja.

  Mutta mutta...

  Milloinkohan me osaamme iloita itsenäisyydestä. Nytkin surumarssi soi tapahtumassa. Olisiko joskus aika iloita itsenäisyydestä ja samalla voisi myös kunnoittaa aiempia sukupolvia. Tiedän, ettää tapahtumasta oli vetovastuussa puolustuvoimat ja reserviläiset. Olisiko heillä joskus aika ottaa askel eteenpäin ja juhlia joskus ilon kautta. Kaatuneiden muistopäivä on erikseen.

  Ei arvostus ja kunnioitus vähene yhtään, vaikkei surumarsseja soitettaisi.
   
 21. Anyukov Jäsen

  Minun mielestä surumarssit sopi hyvin tähän teemaotteluun. Kuvastaa hyvin Jukureiden surullista korpivaellusta tällä kaudella. Playoff-kirveet on jo heitetty kaivoon, joten sama todennäköisesti jatkuu. Onneksi sentään yksi voitto saatiin nyt tähän itsenäisyyspäivän kunniaksi.
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Täysin samaa tuli pohdittua ottelun alkuseremonioissa kuin @Miju . Yleensäkin ihmettelen tuota sota-aikafiksaatiota kun itsenäisen Suomen historia on onneksi ollut enimmäkseen ihan rauhallista aikaa ja suurimmat arkisaavutukset, eli Pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakentaminen, eivät ole tapahtuneet torrakko kourassa, vaikka toki mahdollisuus arkitouhuihin on saatu sillä että vähemmän hyvinvointiyhteiskuntaa edustavan naapurin lähentelyt saatiin torjutuksi. Finlandiaa toivoin (vieläpä siten että toiveikasta osuutta olisi korostettu), tulikin tällainen "halla poltti perunat ja nälkäkuolema luvassa talvella" -henkinen virsi.

  Tosin, kuten @Anyukov , totesin myös vieruskaverille että surumarssi sopii kyllä kotijoukkueen alkukauden esityksiin melko hyvin.