Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Jukurien ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 14.05.2016 klo 17.08.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, mutta ennen kaikkea juuri siksi, että ympäristöä pysäköintialueineen rakennetaan parhaillaan. Hallin eteen on tulossa lähes tuhannen ajoneuvon parkkipaikka jo valmistuneiden lisäksi. Alueiden valmistumisen jälkeen myös liikenteenohjauksen toivoisi selkiytyvän.

  Ilman ruuhkia ei luonnollisesti tulla jatkossakaan selviämään. Halli on siellä missä se on, valitettavasti. Jos puhutaan tulevien vuosikymmenien isoista projekteista, nousee agendalle kokonaan uusi tie hallilta kaakkoon ja Emolan kautta keskustaan. Tämä vain on vaikea, ellei mahdoton toteuttaa välissä olevan lammen ja suoalueen vuoksi.
  Helpommin toteutettava parannus, jonka pitäisi jo olla suoritettu ajat sitten muttei jostain helvetin syystä ole, on Raviradantien liikennevalojen ohjaus. Yleensä ne ovat peli-iltoina ns. normaalitilassaan, eli päästävät korkeintaan 10 autoa kerralla keskustaan päin. Savilahdenkatua kulkeville valot ovat päällä vaikka kuinka kauan. Raivostuttavaa.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Pro-tipsi @kurnuttaja : Kun auton jättää raviradan eteläpuoleiselle parkkikselle niin joutuu kävelemään hieman, mutta voi kaartaa suoraan Pohjoisväylälle josta pääsee Tuskun liikenneympyrään ja edelleen Jyväskyläntielle. Itse jos olen autolla pelissä niin jopa Kiiskinmäelle nopein reitti kulkee tuolta kautta. Tuskuun pääsee myös metsäreittiä, mutta huonompi kun joutuu kolmioristeykseen odottelemaan Jyväskyläntien liittymää vastapäätä.

  @paraspelaaja Hanhilampi lettoineen on suojelusluetta ja kummana pitäisin että sen läpi vedettäisiin oikoreitti Emolaan, etenkin kun ruuhka-aikoja on kuitenkin lopulta verrattain harvoin.
   
 3. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  AIsaamari nyt pääsi naurunpyrähdys :)

  Lupaan välittää palautteesi taholle, joka toimitti minulle Kaijaa sisällään pitävän taukomusiikkilistan :D
   
 4. Ikikerho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Noh laitetaan tänne. Pakko on tulla kerhomiehenä kehumaan tuota teidän maalilaulua, se on nimittäin aika mahtava. Ja ihan mielenkiinnosta täytyy kysyä että onko siellä mikkelissä porukka samaa mieltä? Omaan korvaan tuo vain jotenkin kuulostaa pirun hyvältä.
   
 5. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Vihaan sitä aivan totaalisesti. Kymmenisen vuotta meillä maalilauluna pyörinyt Acun & Monzan "Sinikeltainen hurrikaani" -hirvitys alkoi tuntumaan ihan kivalta veisulta kun kuulin tämän nykyisen. No, kaikkeen (ehkä) tottuu.
   
 6. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Maalibiisi toimii hemmetin hyvin! Paikallista käsialaa ja sopii todella hyvin maalin jälkeisiin tuuletteluihin.
   
 7. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Ihan jees, mut huonompi kahdesta parhaasta valittiin imo.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Itse olen puolestani mieltä että kolmesta finalistista tämä valittu on ainoa mistä saa pätkäistyä n. 10 sekunnin maalibiisin, vaikka muutkin tarjokkaat biiseinä ihan hyviä olivat ja voisivat soida vaikka erätauoilla tai ennen matsia. Tykkään kyllä tästä biisistä myös kokonaisuutena ja onhan tuo tosiaan hyvä maalibiisi kun yksinkertainen mutta vauhdikas tempo ja samoin yksinkertainen huudettava osuus maalin tullessa.
   
 9. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Mielestäni maalibiisi on erinomainen. Edellinenkin oli hyvä mutta tämä nykyinen on omaan korvaan toimivampi.
   
 10. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Pikkukakkonen tänään Suomi-Tanska matsissa. Tuntuipa hyvältä.
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Kävi varmaan Tanskan pojan hermoille kun boxiin luisteli.
   
 12. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Valitettavasti en usko, että he tajusivat. Kouvostoliittolaisille tunnus on tuttu ja siellä ainankin kannattajien ihon alle se menee kertasoitolla.
   
 13. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ovet auki 1,5 h ennen pelin alkua ja otteluaikaiset live-haastattelut. Mitä muuta kausi tuokaan tullessaan. Nyt on jo polte päästä peliin.

  Oheisessa linkissä pikkaisen valotetaan tulevaa.
   
 14. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Tärkein parannus ottelutapahtumaan: 10 euron hintaiset istumapaikkaliput. Thank god.
  EDIT: Eiku olihan niitä jo viime kaudella, niitä näköestepaikkoja. Pöh.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2017 klo 21.57
 15. Koitin etsiskellä netistä huonoin tuloksin. Mitenkäs Jukureiden kotiottelussa menee pelaajapäädyt, siis hyökkäys suunnat, osaisi lippuja katsella mieleiseltään paikoilta, kiitokset tietäjille jo etukäteen.
   
 16. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Tässä katsomokartta. Siinä lukee myös hyökkäyssuunnat.
   
 17. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Vierasjoukkue hyökkää kaupunkiin päin, eli kohti A1/B1 katsomoita 1. ja 3. erässä.
   
 18. Kiitos kiitos, huomenna peliin.