Ilmoitukset

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Jukka Jalonen maajoukkueen päävalmentajana 2018-2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 04.10.2017 klo 14.03.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Bulls, Uruguay
  Jääkiekkoliitto tiedotti vajaa tunti sitten, että Jukka Jalonen on Leijonien uusi päävalmentaja. Sopimus kattaa kaudet 2018-2019 ja 2019-2020.

  Ehdottomasti paras valinta tähän tehtävään ja mielenkiinnolla jäädään odottamaan, että millaista peliä Jalosen Leijonat tulee esittämään. Odotukset ovat ainakin täällä suunnalla korkealla.
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Ilolla otettava vastaan. Pelipaikkansa aatelia. Varmasti löytyy ryhtiä ja laatua Leijonissa.

  2-vuoden sopimus. 2020 vissiin pitäs olla World Cup, eikö. Ainoa turnaus missä parhaat paikalla. Late Marjamäki joutu suoraan suden suuhun eikä siinä hyvin käynyt. Vetääkö Jalonen kolmannenkin kauden vai lähdetäänkö pääturnaukseen taas uudella valmentajalla?
   
 3. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Erittäin hyvä uutinen.
   
 4. Voisi olettaa että siellä on lyöty aika mottipäinen summa tiskiin?
   
 5. Heinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sotkamon Jymy
  Vähän yllätyin että Jukka lähtee toiselle stintille, kun viimeksi lopussa paistoi aika vahvasti leipiintyminen. Erittäin hyvä kiinnitys maajoukkueen kannalta!
   
 6. ijuka Jäsen

  Hyvä uutinen. Vaikka mielestäni Jukallakin on puutteita päävalmentajana, ainakin hän peluuttaa nopeaa, tunteikasta ja työntekoon tähtäävää kiekkoa toisin kuin Marjamäki joka tappaa pelinopeuden ja tunteen äärimmäisen tehokkaasti. Hyvä, että taas ensi vuonna Suomella on maajoukkue jota kehtaa katsoa.
   
 7. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  jukka Jalosen kiinnitys oli toki hyvä, mutta kutakuinkin turha. 2-vuotinen sopimus takaa sen, että Suomen maajoukkueen iskukykyä ei päästä mittaamaan hänen johdollaan merkityksellisissä turnauksissa, siis WC 2020 tai olympiakisoissa 2022. Pitääkö lähteä taas jollakin pellellä kisaamaan eliitin kanssa, jolloin lopputulos on tuskallisen selvä? Jalosta oltaisiin kaivattu jo tuleviin olympiakisoihin, koska juuri niissä hänen ekspertiisinsä olisi parhaimmillaan. Työntekoa nimettömän joukkueen kanssa; olympiakullan olisi voitu jo lähettää etukäteen Suomeen!

  Tervetuloa Jalonen, toivottavasti jatkat vielä kevääseen 2022.