Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Juhannuksen Supertripla 2013

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana varjo, 08.06.2013 klo 12.35.

 1. varjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
  Ollaanpa vaihteeksi tällä erää ajoissa liikenteessä ettei tule kiire...mikä on siis huono koska kiire lisää liikennekuolemia mikä on hyvä asia kisan kannalta.

  Pelin henkihän on yksiselitteinen:
  Eli lyhyesti ja ytimekkäästi, tuloslaskenta alkaa torstaina (20.6) klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina (23.6) klo 23.59. Veikata saa siis torstaihin 11.59 asti.

  HUOM! Tulosten manipulointi on ehdottomasti kielletty kilpailijoitten ja bulvaanien toimesta!

  Hukkuneet:
  - Pistetäänpä tähän 10, vedet ovat petollisen lämpimiä pinnalta mikä houkuttaa valtaisiin urotekoihin kännissä. Tottakai joka jannu vetää triathlonin täysmatkan uintiosuuden 24 oluen jälkeen.

  Liikenteessä kuolleet:
  - Lämmin kevät on vienyt pahimmat mökkiangstit pois eikä juhannusreissulle tarvitse lähteä enää niin stressaantuneena kun useampi kesäviikonloppu on jo ollut hieno. 3 kuollutta.

  Tapot:
  - Normaalia rähinää, ei oikein haise erikoisemmalta vuodelta joten laitetaan 3.

  Ja linkkejä vanhoihin

  2002
  2003
  2004
  2005
  2006
  2007
  2008
  2009
  2010
  2011
  2012

  Tilastojahan olen lupaillut monet vuodet ja viimevuonna teinkin jotain sen eteen, pitänee varmaan kohta päivittää tuo taas kahdelta uudelta vuodelta.
  Tilastokatsaus vanhoihin juhannuksiin
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2013 klo 12.58
 2. Aatelinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Glen Metropolit, New England Patriots
  Eikös juhannus ole tänä vuonna 21-23.6?

  Ja veikkaukset:

  H: 5
  L: 5
  T: 0
   
 3. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Hukkuneet:
  - 16

  Liikenteessä kuolleet:
  - 9

  Tapot:
  - 7
   
 4. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks & San Francisco 49ers
  Samalla arvalla mitä viime vuonna:

  H: 5
  L: 8
  T: 2

  Luotto on taas kerran kova.
   
 5. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  H: 5
  L: 7
  T: 2
   
 6. pehtoori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, HPK
  H = 6
  L = 6
  T = 6

  Saatanallinen Jussi tiedossa.
   
 7. Pulustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barret Jackman
  H: 6
  L: 3
  T: 2
   
 8. El Lude Jäsen

  Oma rivi:
  H: 4
  L: 4
  T: 2

  Täh? Futiksen pelisysteemi...
   
 9. Midnight Rambler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshima Toyo Carp
 10. Streider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Hartford Whalers, Deutschland
  Pessimisti ei pety. Ei kun.. No kuitenkin, tällä kertaa vähän pienempiä lukuja pöytään, vaan eiköhän noita lopulta enemmänkin tule.

  H: 6
  L: 4
  V: 2
   
 11. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  H: 6
  L: 3
  T: 2
   
 12. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  H: 7
  L: 2
  T: 1
   
 13. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  H:5
  L:4
  T:1

  Sitten palaa yksi talo, jossa kuolee yksi mieshenkilö.
   
 14. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  H: 11
  L: 3
  T: 0

  Luotetaan siihen, että kun järvien vedet ovat nyt lämmenneet ja juhannus ei välttämättä olekaan tavanomaisen sateinen, kolea paska, niin sepalus auki löytyviä kellujia on tavallista enemmän. Vakaa on luottoni syviin ja vähän matalampiinkin vesiin.

  Liikenteessä ei tänä vuonna mene kuin perinteisesti pari nuorta ja yksi seniili vanhus. Peltiä kyllä kolisee.

  Tappo-osastolla ei saada tänä vuonna mitään aikaiseksi, sillä ensihoitajat, pelastushelikopterit ynnä muut onnistuvat pelastamaan puukotuksien uhrit, eivätkä haulikkosankaritkaan osu kännissä riittävällä tarkkuudella. Muuta väkivaltaa ja rähinöintiä on senkin edestä, mutta henkeä ei perkele saada lähtemään edes paatuneiden laitapuolen hyökkääjien lohkonsisäisissä pudotuspeleissä.

  Tämän lisäksi tapahtuu 2 mystistä muuta kuolemaa, joista toinen on häkämyrkytys ja toinen bisarri puutarhaonnettomuus.

  P.S. Arvostan suuresti pehtoorin veikkausta, kenties meininki on tänä vuonna täysin saatanallista!
   
 15. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  H: 12
  L: 7
  T: 4

  Valitettavasti.
   
 16. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  H:7
  L:4
  T:3


  Meillä on perheen kanssa ollut kanssa perinteenä tällainen pirteä juhannusveikkaus. Yleensä veikkaan aina yläkanttiin niin koitin säätää alaspäin tällä kertaa. Hukkumistapauksista yhteen liittyy kumivene, yksi tapoista on valitettavasti perhesurma.
   
 17. Hukkuneita on tänä vuonna varmasti enemmän, mitä edellisenä kesänä. Pelkkä järvivesien lämpötila auttaa tuon avaamisessa, joten hukkuneita 7. Liikenteessähän kuolee kaksi autollista teinejä joidenkin vittumarkojen näytönhaluista johtuen, sekä pari motoristia perinteisesti, joten liikenteessä 6 uhria. Perinteiset perhemurhat nostavat jälleen päätään myös tapettujen kategoriassa, sekä jonkun peräkylän tanssilavan takana tapahtuvat humalaisten välienselvittelyt, joissa muutamalla epäonniselle miekkoselle tulee ylimääräisiä tuuletusreikiä... siispä tapettuja 5.

  Extralisäbonuksena jossain leirintäalueella kaatuu grilli aamuyön tunteina, eikä liian tiiviisti asutetuista telttakylistä kaatokunnossa enää karkuun päästäkään ja kokonaista kolme rippaa tuossa onnettomuudessa. Iltapaska ja iltapulu revittelevät otsikoita tuosta seuraavaan Juhannukseen saakka ja 7 ihmistä kuolee epätoivoon paskan ihmiskunnan ja median vuoksi, mutta eivät heti vielä Juhannuksena.
   
 18. Fedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
  Otetaanpa ensikertaa osaa tähän haasteeseen.

  Hukkuneet: 9

  Liikenteessä kuolleet: 1

  Tapot: 2
   
 19. Nötkötti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Canucks, Oranje, Sympatiat Jukureille
  H: 8
  L: 4
  V: 3
   
 20. Telemarketti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  H: 9
  L: 9
  T: 7

  Eiköhän näillä mennä.
   
 21. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  H: 4
  L: 4
  T: 2
   
 22. MVP8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  H: 3
  L: 4
  T: 1
   
 23. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  H: 4
  L: 3
  T: 2
   
 24. floikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Itse en rupea riviä vielä tässä vaiheessa laatimaan kun ei ole kunnollisia sääennusteita tai fiilistä edeltävien päivien kansallisista viboista, mutta yhteen aina silloin tällöin hämmennystä aikaisempina vuosina herättäneeseen asiaan toivoisin selvennystä / haluaisin kommentoida. Nimittäin tuohon tulostenlaskennan päättymisen ajankohtaan.

  Tässähän nimittäin tulee tapahtumaan jälleen niin, että aina vain uusia juhannuksena syntyneitä kalmoja hyvinkin pulpahtelee pintaan pitkälle seuraavalle viikolle asti. Kaikkein yksinäisimpiä piruparkoja ei välttämättä kukaan edes osaa kaivata moneen viikkoon. Uutisointi toimii muutenkin aina pienellä viiveellä.

  Itse ehdottaisin, että kompromissiratkaisuna tulokset lyötäisiin lukkoon ja voittaja julistettaisiin vasta maanantaina 24.6 kello 23:59, niin että sunnuntain puolella enkelöityneet saataisiin laskentaan varmemmin mukaan. Mielestäni ei olisi reilua, jos jonkun veikkaukset menevät pieleen vain sen takia, ettei sunnuntai-illalla tapahtuneen ison moottorikelkkaonnettomuuden uhreja ehdittäisi raportoida saman päivän aikana. Maanantain puolella henkensä heittäneitä ei tuloksiin laskettaisi mukaan.
   
 25. vlad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vladimir Konstantinov.
  Vedet ovat lämmenneet kiitettävällä tapaa ja lämpenevät edelleen mikäli suhteellisen lämpimät ilmat saavat jatkoa, joten juhannuksena vesileikit suosivat mikäli ilma on aurinkoinen tai kenties jopa helteinen. Sanoisin että mikäli kaikki menee "putkeen" kuoleman kantilta katsoen vesileikkien seurauksena kuolleita on sellaiset 11 kappaletta.

  Olen tainnut jo useampana vuotena toivoa kunnon "mälliä" juhannukseksi mutta toistaiseksi sellainen ei ole osunut kohdalle, joten nyt siirrytään maltillisemmalle linjalle ja tieliikenneonnettomuuksissa kuolee kuusi henkilöä, joista yksi on perinteinen mönkijällä itsensä tappanut.

  Tulevana juhannuksena puukot ja puntarit pysyvät taskussa, joten tappojen määrä ei sitten kovinkaan suureksi nouse, veikkaisin, että neljään päädytään.

  Tilastoitavien kuolemien ohella juhannuksen juhlinnassa kuolee pari kolme ihmistä tulipalon tms. onnettomuuden seurauksena.

  vlad.