Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Juhani Tyrväinen – soturi

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana tsei, 25.03.2016 klo 12.00.

 1. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 2. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MIKKO GO USA
  MainosTV:n Sport-sekundauutisessa kirveli silmiä kohta, jossa todettiin näin: "Tyrväinen pelasi Pelicansissa erittäin pirteän syksyn ja ansaitsi sillä paikkansa MM-leiriryhmässä"

  Hesalaistoimittajan mitätön urheilutietämys on loppumaton luonnonvara, muuta en sano. Vai ansaitsi Julle paikkansa MM-leiriryhmään syksyn pirteillä näytöillä? Kevään tehokkaita pelejä kuitenkin vielä viime viikolla pelasi.
   
 3. Radiomasto Jäsen

  Todella harmi tuo Juhanin loukkaantuminen, sillä olisihan se ollut upeaa nähdä Kiekko-Reippaan veljekset maajoukkueen paidassa samaan aikaan. Milloinkas siellä on Lahtelaisesta vinkkelistä vastaava veljespari viimeksi nähty? Vielä kun Sedinitkin ilmoittivat MM-kisojen jäävän väliin, niin siellä olisi ollut veljesparille varmasti kysyntää.
   
 4. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Vasta nyt tajusin kuinka jäähyherkkä pelaaja Julle on, kun katselin tilastoja. 14 kaksiminuuttista tällä kaudella. Puistola melkein tasoissa 13:n kaksiminuuttisen kanssa. Tätä kaksikkoa ei kannattane yhdessä pitää jäällä.
   
 5. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Pakko nostaa tääkin ketju nyt ja hehkuttaa J.Tyrväisen loistavaa kautta. 14+29=43 pistettä ja pistepörssin yhdeksäs sija. Kahdeksantoista pisteen parannus omaan piste-ennätykseen. Huikeeta kautta vetää Julle ja tänään ratkaisi maaleillan Pelsulle suoran playoffpaikan. Toivottavasti sama meno jatkuu pleijareissa, ja miksei jatkuisi?
   
 6. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Julle oli tällä kaudella liigan paras kahden suunnan sentteri. Pelaa tunteella ja fiksusti.Mestaruus vielä ja sitten voit Julle lähteä hyvillä mielin kohti uusia koitoksia.

  Edit: no ehkä Lajunen on vähän vielä edellä:)
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2017 klo 07.31
 7. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lajunenhan tulee kaukana perässä.

  Tyrväinen, Juhani 60. 14+29=43 +14

  Lajunen, Jani 59. 14+21=35 +5

  Lahessa kaikki on parempaa.