Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Juhani Tyrväinen – soturi

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana tsei, 25.03.2016 klo 12.00.

 1. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 2. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MIKKO GO USA
  MainosTV:n Sport-sekundauutisessa kirveli silmiä kohta, jossa todettiin näin: "Tyrväinen pelasi Pelicansissa erittäin pirteän syksyn ja ansaitsi sillä paikkansa MM-leiriryhmässä"

  Hesalaistoimittajan mitätön urheilutietämys on loppumaton luonnonvara, muuta en sano. Vai ansaitsi Julle paikkansa MM-leiriryhmään syksyn pirteillä näytöillä? Kevään tehokkaita pelejä kuitenkin vielä viime viikolla pelasi.
   
 3. Radiomasto Jäsen

  Todella harmi tuo Juhanin loukkaantuminen, sillä olisihan se ollut upeaa nähdä Kiekko-Reippaan veljekset maajoukkueen paidassa samaan aikaan. Milloinkas siellä on Lahtelaisesta vinkkelistä vastaava veljespari viimeksi nähty? Vielä kun Sedinitkin ilmoittivat MM-kisojen jäävän väliin, niin siellä olisi ollut veljesparille varmasti kysyntää.
   
 4. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Vasta nyt tajusin kuinka jäähyherkkä pelaaja Julle on, kun katselin tilastoja. 14 kaksiminuuttista tällä kaudella. Puistola melkein tasoissa 13:n kaksiminuuttisen kanssa. Tätä kaksikkoa ei kannattane yhdessä pitää jäällä.
   
 5. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Stars, Canes, Kiekko-Vantaa
  Pakko nostaa tääkin ketju nyt ja hehkuttaa J.Tyrväisen loistavaa kautta. 14+29=43 pistettä ja pistepörssin yhdeksäs sija. Kahdeksantoista pisteen parannus omaan piste-ennätykseen. Huikeeta kautta vetää Julle ja tänään ratkaisi maaleillan Pelsulle suoran playoffpaikan. Toivottavasti sama meno jatkuu pleijareissa, ja miksei jatkuisi?
   
 6. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Julle oli tällä kaudella liigan paras kahden suunnan sentteri. Pelaa tunteella ja fiksusti.Mestaruus vielä ja sitten voit Julle lähteä hyvillä mielin kohti uusia koitoksia.

  Edit: no ehkä Lajunen on vähän vielä edellä:)
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2017 klo 07.31
 7. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lajunenhan tulee kaukana perässä.

  Tyrväinen, Juhani 60. 14+29=43 +14

  Lajunen, Jani 59. 14+21=35 +5

  Lahessa kaikki on parempaa.