Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Juhamatti Aaltonen

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Nashpre, 10.06.2016 klo 13.07.

 1. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Miksi HIFK:lle pitäisi maksaa yhtään mitään Aaltosen sopimuksen loppuessa tähän kauteen?

  Ottaisin kyllä Kärppiin. Taitaapi vain lähteä ulkomaille.
   
 2. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Tärkeitä syöttöpinnoja TPS-sarjassa, mutta muuten lapanen kyllä liksaansa nähden (ja ennenkuin joku näsäviisas tulee sönköttämään mikäsepalkkasittenoli, niin kaikki tietää että liikaa).

  Noh, ei näitä taitavia pelaajia koskaan liikaa ole, joten tulipahan nähtyä. Mutta ei tosiaan ikävä tule.
   
 3. Paksuerkkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ei ole tarkotus moralisoida mutta JMA veti ns. puolivaloilla kuitenkin hifkin parhaat pisteet... kärppiä vastaan niistä varmaan puolet... saapas(jalkakissa) nähdä mihin kurvailee seuraavaksi, vieläkö narreihin? Vaikka varmaan teille ihan sama
   
 4. timotl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kuka olisi alkuvuoden tehoilujen (mm 3 maalia jyväskylässä ylivoimaisella esityksellä) jälkeen uskonut, että kauden maalit oli sitten melkein siinä. Ei kukaan.
   
 5. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Ja sa ei tajunnut? No ma selittaa: kun silla ei ole sopimusta mihinkaan, ja se voi lahtea mihin huvittaa, niin olisihan hauskaa etta joku toimari maksaisi siirtokorvausta (for nothing), ja vielä 3 miljoonaa euroa. Se vitsi siina.
   
 6. timotl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  veikkaan, että tehoilisi 3+1 jos tulisi. Peli maistuisi silloin.
   
 7. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pahoittelen, mutta en ymmärtänyt (saatika nauranut/hymyillyt). Juhikselle onnea jatkoon!
   
 8. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Jaetut parhaat. Koko kauden mittapuulla pistet taitavat olla tasan Hintzin ja Aaltosen kesken, Hintzillä enemmän maaleja. Aaltonen veti ~70% peleistä valot päällä, 30% ilman edes parkkivaloja. Ei ole hyväksyttävää, että Liigan kallein pelaaja on kolme peliä kymmenestä täysin hyödytön. Kyllä, heikompiakin esityksiä oli, mutta aika usein nämä pelit ratkaistaan parhaiden pelaajien kesken, vaikka jostain kaivetaankin keskusteluihin aina se myyttinen "nelosketjun puurtaja, joka nousee esiin pudotuspeleissä". Jos jengin kallein pelaaja floppaa ja muut eivät paikkaa, se ei poista kalleimman pelaajan floppaamista. Jos taas kallein pelaaja floppaa ja "myttyset", "ilomäet" ja "revot" paikkaavat puutteen, hemmetin hieno tilanne heille.
   
 9. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Noin vakavasti ottaen, ei meilläkään ole varaa maksaa kenellekään 3-400 000 euroa kaudessa siitä että tekee koko uransa aikana yhden tai kaksi mestaruusmaalia, ja pelaa kokonaisuutena pari hyvää kevättä. Varmasti parhaimmillaan loistava playoffs-pelaaja, mutta jos samalla rahalla saa 2-3 yhtä todennäköistä kevään onnistujaa niin ei välttämättä kannata Juhikselle maksaa.
   
 10. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Toki olen samaa mieltä siitä, että palkka ei ollut kohdillaan peilaten kevään esityksiin. Tiedä sitten, mikä/mitkä oli syynä tähän alisuorittamiseen. Harmi, kun viihtyy Helsingissä nykyään paremman puoliskon kanssa. Ei ole saumoja saada miestä Ouluun.
   
 11. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Aaltonen mukaan MM-leirille. Saas nährä..

  Loukkaantumisteoriat voinee siis pyyhkiä pois syistä vaisuille esityksille.
   
 12. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Jahas, että sillä tavalla. Vähän tietenkin yllätti, kun ei oo kevät vahvasti mennyt, mutta toisaalta onhan IFK:lla ollut joskus maalivahtiki, joka suli totaalisesti Liigan pudotuspeleissä, mutta nosteli vähän myöhemmin keväällä maailmanmestaruus kanisteria. Et tekiskö Juhis Peltoset mm-finaalissa ja Nybondas tarjoaa mottipäistä...
   
 13. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Boston Legal - Leijonat
  Lainaus:
  Varmaan mj:ssa ihan liekeissä!?

  Pudotuspelien huipputehot lienee vaikuttaneet?
  11 peliä, 0+4=4, 39 laukausta, plus/miinus 3 -12= -9, 2min
  Edellinen maali 3kk sitten.

  Olen kauden aikana ollut montaa mieltä JMA;sta. Palvonut, kironnut ja toivonut hyvää matkaa ihanminnevaan. Eihän se hänen lähtönsä IFKsta välttämättä koske kuin kerran, eikä häntä enää nähtäisi punaisissa Nordiksella. Vai koskisiko ollenkaan?
  Minullakin on sellainen mutu, että kyllä JMAn tilillä saisi ainakin kaksi S.Repoa, joten "Heippa vaan JMA!"