Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Juhamatti Aaltonen

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Nashpre, 10.06.2016.

 1. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kevään mies! Pellailijalla tosin on tainnut olla vuosikausia jatkuva syksy tai talvi, eikä kevättä ole vieläkään näköpiirissä. Mutta kyllä se sieltä joskus tulee ja joku hölmö seurapomo aivan varmasti käärii taas isot Eurot pinoon Aaltosen eteen sitä kevättä toivoessa.
   
 2. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Olen ollut yksi Juhiksen faneja, koska mun HIFKiin mahtuu aina yksi taiteilija.

  Mutta kyllä toi pleijareiden saldo -8 kertol karua kieltä. Juhiksen kentän tasapaino ei ole vain ollut kunnossa.

  Jotainhan silloin on tehtävä.

  No nyt kävi näin ja en mä nyt usko että Tapparaa oltaisiin kaadettu vaikka Juhis olis pelannut.

  Siis seitsemän pelin sarjassa.
   
 3. nikozwan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Pats
  Kannatan ehdottomasti ajatusta siitä, että Juhis lähetetään ensi kaudeksi Espooseen. Sinnehän pääsee kohta jo metrollakin. En kyllä helvetissä halua nähdä enää koskaa tätä "pellailua" HIFK:n paidassa. Pelkkä ajatuskin vituttaa.
   
 4. Fedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
  Juhamatti Aaltosen ura on kyllä kovassa laskusuunnassa. Taitoa kyllä on, mutta haluakin pitäisi löytyä sen lisäksi.
  Potentiaali äijällä oli vaikka mihin, mutta juna on jo lähtenyt asemalta.

  Taustalla on varmasti monia syitä, mutta itse ajattelen asian näin:

  Ei ole enään hinkua venäjälle - ei tarvitse enään pyrkiä parempaan.
  Viimeinenkin toivonkipinä NHL:ästä unholaan - ei tarvitse enään pyrkiä parempaan.
  Parisuhde pitää miehen pääkaupunkiseudulla, joten pelipaikka määräytyy naisen mukaan, ei omien halujen - Ei pelaa siellä, missä oikeasti haluaisi?

  Vaikka miten arvostan, että kukin on löytänyt rinnalleen mukavan elämänkumppanin, niin sinkku-juhis varmaan pelaisi parempaa jääkiekkoa.
   
 5. Ujcik#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Pittsburgh
  Joopa joo juhis. Elä nyt Kärppiin änkeä. Aika nolosti päätty tämä
   
 6. JaniK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Talvella vielä yksin kannatteli koko Hifkiä... kyllä tässä on pakko olla jokunsortin loukkaantuminen taustalla. Toivotan kyllä tervetulleeksi Kärppiin ja Espooseenkin :)
   
 7. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Loukkaantuminen? Eiköhän se nyt ole aika selvää että injury on ihan vaan korvien välissä. Kyllähän se fyysisesti näytti olevan ihan iskussa, kun kahden minuutin vaihdotkin menivät ihan kevyesti. Ainoastaan vaihtoon mennessä näkyi hitautta.

  Toivottavasti ei näy punaisessa enää ensi kaudella.
   
 8. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Juhamatti Aaltonen on aina kuulunut pelaajiin joita en halua koskaan nähdä HIFK-paidassa. Pienen pieni kyynel valui oikeasta silmästäni hitaasti kohti poskea kun Juhamatin sopimus HIFK:hon julkistettiin. Nyt voin huokaista helpotuksesta että onneksi ei koskaan enää.
   
 9. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Sitä syyskauden Juhista olisi nyt kovasti tarvittu. Edes yksi ketsuppipullopeli pleijareihin tyyliin Petrell eilen, mutta ei kun ei. Kevään floppi, pahempi kuin Zabo viime vuonna.
   
 10. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näinhän siinä kävi. Kokonaisuutena vähintäänkin ok runkosarja ja sen loistava syyskausi jäivät heikon kevään varjoon, eikä missään nimessä ollut keväällä palkkansa arvoinen. Mielenkiintoista nähdä mihin ja miten miehen ura jatkuu. Aaltosen kohdalla oikein mikään ei yllättäisi: En ihmettele yhtään jos ensi vuonna tekee Kärpissä runkosarjassa 50 pistettä ja pleijareissa pudottaa meidät henkilökohtaisella panoksellaan. Toisaalta en ihmettele myöskään jos pelaa "ihan ok" tai huonon runkosarjan ja kaikille jää fiilis että ihan ei saatu irti sitä mitä olisi voitu.

  @Dragan Dabic: Onneksi olkoon, vaikka tämä voitto tuskin kauheasti lohduttaa. Jos Juhis meillä jatkaa, saat lytätä häntä koko ensi kauden vaikka millaisin perustein minun puuttumatta kommentteihisi lainkaan.
   
 11. Smeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Samat fiilikset, mutta muistaisin Zabon kuitenkin yrittäneen kovasti joka pelissä. Voi toki olla, että aika on jo kullannut muistot tästä hienosti slaavista.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Zabon ja Juhiksen panosta IFK:lle ei voi edes verrata toisiinsa, siinä missä Zabo oli oikeasti Liigaan tähtipelaaja niin tämä vellihousu ei ollut kuin palkkansa puolesta.

  Zabon ottaisin ihan koska tahansa takaisin, nuhikselle toivottaisin hyvää matkaa.
   
 13. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aaltosen ura on nyt viimeistään kulminaatiopisteessä. Missä ikinä seuraavalla kaudella pelaakaan, niin on onnistuttava. Enkä tarkoita välttämättä mitään huippukautta, vaan perushyväkausi riittää tarkoittaen pisteitä ja joukkuepelaamista. Jos nakuttaa pisteitä niin kuin Jan Caloun, niin silloin pelaaja saakoot vapauksia, mutta joillekin 40 pisteen pelaajille ihan turha antaa mitään erivapauksia joukkue- tai puolustuspelistä.

  Aaltosen tulisi nöyrtyä vakavasti tutkimaan ja kehittämään omaa peliään (mieluiten jonkun pätevän valmentajan ohjauksessa), niin kaikki on mahdollista. Mutta onko Juhiksesta siihen? Jos ei nyt niin sitten ei varmaan ikinä.

  Jos nyt mies edelleen HIFK:ssa jatkaa (mitä en todellakaan toivo), niin voit kyllä halutessasi kommentoida mun viestejä. Mieluiten näkisin miehen Kärpissä tai ainakin jossain liigaseurassa, koska olisihan se mielenkiintoista seurattavaa miten tässä käy. Kaikki on mahdollista täydellisen floppikauden ja pistepörssin voiton välillä. Veikkaan kuitenkin että ollaan lähempänä floppikautta. Nybondas on toki varmaan tarjonnut rahakasta sopparia joskus viime syksynä. Se hieman selittäisi myös Törmäsen luottoa, jos molemmat jatkavat ensi kaudella.
   
 14. Näytti siltä että Aaltonen on löytänyt henkisen kotinsa Hifkistä ja edarista tässä keväällä.

  Sen verran oli näköinen pelaaja ettei kai kannata kauteen lopettaa tätä liittoa.
   
 15. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Kevvään pellaaja oli kaikkea muuta kuin sitä. Jos oletetulla 400ke liksalla saa kaksi tai kolme potentiaalista sniperia joista ehkä joku tosiaan jopa onnistuisi kevväällä, niin vaihtaisin. Liikaa hintaa siitä että ehkä joskus mahdollisesti.
   
 16. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Mielenkiintoista olisi nähdä JMA jossain pikkuseurassa, missä valot ei loistaisi niin kirkkaina ja jossa kaikki 5 hyvätasoista pelaajaa lyötäisiin samaan kenttään. Tämän lisäksi YV:t aina ja lähes rajaton peliaika. Jokohan lähtisi rullaamaan?. Potentiaalia ei epäile kukaan, mutta kun ei natsaa niin ei. Eräänlainen mysteeri kokonaisuudessaan.
   
 17. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aaltonen on parhaimmillaan erinomainen pelaaja. Kääntöpuolena on sitten huono asenne ja laiskuus, eikä kuuleman mukaan ole mikään erityisen ahkera treenaaja, eikä myöskään mikään joukkuehengen nostattaja, vaan hankala primadonnamainen tapaus.
  Sen takia toivon ettei äijää enää IFK:n paidassa nähdä.
   
 18. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Henk koht en usko pätkääkään, että Aaltonen toimisi jossain Tapparassa paremmin. Ei tuon sortin taiteilija alistu pelikirjalle ja Törmäsen 'vapaa valmennus' oli todennäköinen syy miksi yleensä ottaen meille halusi.
  Loppukaudesta yhtälö ei sitten toiminutkaan.
   
 19. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuon sortin taiteilija alistui kuitenkin loistavasti Marjamäen millintarkkaan prosenttikiekkopelikirjaan ja voitti Suomen mestaruuden ollen pudotuspelien paras pelaaja. Ihmettelen kovin Aaltosen tämän kevään heikkoja suorituksia.
   
 20. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Noh, loistavasti ja loistavasti. Montakohan palveria Marjamäki ja Aaltonen kävivät kauden aikana juurikin tiukan pelikurin takia?
   
 21. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Aivan sama sille, montako palaveria kävivät. Mestaruus ja Jari Kurri -palkinto kertovat olennaisen.
   
 22. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Olet oikeassa. Eihän mies loistavasti soveltunut prosenttikiekkoon.
   
 23. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä kertoo juurikin siitä että Aaltonen tarvitsee vahvan valmentajan, joka laittaa Juhikselle raamit, jonka puitteissa sitä omaa luovuutta toteutetaan.
   
 24. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Niinhän se on. Vaativan valmentajan, joka ei anna ainakaan hirveästi erityisvapautuksia oli kyseessä kuka tahansa.
   
 25. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En ymmärrä, mitä tarkoitat. Aaltonen soveltui loistavasti prosenttikiekkoon ja tuloksen voi lukea taululta. Marjamäen ja Aaltosen yhteistyö sujui loistavasti. En usko, että Aaltonen on ainoa poikkeuksellisen luova pelaaja, jota Marjamäki päävalmentajana tukee niin, että sekä pelaaja että joukkue voittavat. Tuollainen on vähän niin kuin päävalmentajan tehtävä.