Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Joukkueiden kapteenit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mahavishnu, 13.11.2001.

 1. sakkr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko ja NBA
  Omasta mielestä paras skenaario Torontolle olisi se, että mentäisiin tämä(kin) kausi ilman kapteenia. Matthewsille A rintaan ja kaudelle 18-19 C rintaan. Saisi hieman käsitystä tuosta kapteenin pestistä.
   
 2. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  GMGM taisi sanoa jossain haastattelussa, että Vegasissa pohditaan että kausi pelataan ilman kapteenia.
   
 3. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Lainaus:
  Coach Peters totesi viikko sitten, että Carolinalla tulee olemaan kapteeni tulevalla kaudella. Mahdollisia vaihtoehtoja löytynee nopeasti mietittynä ainakin koko viime kauden varakapteenisto (Skinner, Staal, Rask, Faulk), Williams sekä ehkä jopa Slavin. Viime kauden otteiden perusteella antaisin Skinnerille C:n, mutta Willy voisi olla kuitenkin se paras vaihtoehto.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Maple Leafs ilmoitti eilen että heillä ei ole tulevalla(kaan) kaudella kapteenia, eli ei ole vielä Matthewsin aika saada C-kirjainta pelipaitansa rinnuksiin.
   
 5. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
 6. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Eikö Mark Streit ollut Islesin kippari jossain vaiheessa?

  Josi on yhtä tylsä valinta kapteeniksi kuin Pacioretty. Aina mustaa miestä syrjitään.
   
 7. jusu-11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Hyvä nimitys kapteeniksi! Taitaa olla toinen ikinä, sillä Streit kantoi tuota kunniaa Islanderssissa muutama kausi takaperin.
   
 8. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Lainaus:
  No hemmetti! Niin olikin. Tiesin että joku on ollut, mutta ei saanut päähän nimeä. Ei sitten millään.
   
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Onko Arizonan, Buffalon, Carolinan ja Vegasin suunnalta tullut tulevan kauden kapteeniasiasta mitään lopullisia päätöksiä?

  Toronto on ainoa jonka olen itse huomannut julkistaneen jo lähtevänsä kauteen ilman kapteenia.
   
 10. sakkr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko ja NBA
  Lainaus:
  Eiköhän se tule olemaan Arizonalla OEL kapteenina. Carolina tulee nimeämään kapteenin ennen kauden alkua.
   
 11. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Hurricanesin uusi kapteeni on selvillä torstaina tai perjantaina päävalmentaja Bill Petersin mukaan. Uskon, että joko Justin Williams tai Jeff Skinner saa natsat.
   
 12. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 13. Voittaja Jäsen

  Itteä kyllä aina naurattaa nämä joukkueet jotka eivät nimeä kapteenia, ei se nyt niin saatanan hankalaa tarvitse olla. Jos joukkueessa ei ole yhtään kapteenin arvoista pelaajaa, niin ihmettelen kun puhutaan ammattilaissarjasta, turhanpäiväistä säätämistä moinen kikkailu.
   
 14. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Mikä ihme siinä Oliver Ekman-Larssonissa mättää, kun sitä ei voida kapteeniksi nimetä? Luulin että se oli jo lähes varma homma. Vai ketäs muita siellä olisi kelle voisi kapteenin natsat antaa?
   
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Eli siis yhteenvetona Arizona, Buffalo, Toronto ja Vegas lähtevät kauteen ilman kapteenia.

  Carolinalta pitäisi tänään tai huomenna olla luvassa kapteeninimitys.
   
 16. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Voihan olla pelaajan omakin tahto ettei halua olla joukkueen kapteeni . Esimerkiksi Andrei Markov taisi aikanaan kieltäytyä kapun roolista Montrealissa. Toki Montrealissa sitä on jääkiekkoilijana vielä erityisesti suurennuslasin alla verrattuna Glendaleen, mutta luultavasti Kojooteissakin se kapteeni joutuu vastailemaan medialle kuin "rivipelaaja". Sitten on vielä kaikki promot ja kissanristiäiset, eikö näissäkin kapteenit ole useimmiten mukana?

  Enkä viittaa rivipelaajalla OEL:n taitotasoon. Mutta meitä on moneen junaan ja kaikille ei se kapteenin rooli sovi. Ja tämä puhdasta omaa spekualatiota Kojoottien kapteeniudesta ja OELsta.
   
 17. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Arizonassa kapteenilla on paljon kissanristiäisiä kuljettavanaan, sillä jääkiekkoa pitää markkinoida hullun lailla NFL:n (Cardinals), NBA:n (Suns), MLB:n (Diamondbacks) sekä yliopisto urheilun viedessä paljon huomiota Kojooteilta. OEL ei vaikuta henkilöltä, joka olisi valmis ottamaan tätä taakkaa kantaakseen, vaikka eliittipelaajana ja tulisieluisena taistelijana sopisi mielestäni kapteeniksi. Hän voi vielä tässä vaiheessa uraansa valita sitoutuuko hän pidemmäksi aikaa edelleenkin pienen muuttouhan alla olevan ikuisen laajennusjoukkueen keulakuvaksi vai lähteekö hän hakemaan menestystä sopparin loputtua muualta.

  Mutta ihan järkevä päätös Coyotesilta on edetä pelkillä apukapteeneilla oma aikansa. Doan ei jättänyt kentälle tyhjiötä, jota ei voitaisi täyttää, mutta johtajuuden (kentällä & pukukopissa), median, fanien, PR:n & markkinoinnin, hyväntekeväisyyden ja kissanristiäisten muiden osalta tälläinen tyhjiö on jäänyt. Katsoo nyt kuka alkaa ottamaan eniten liiderin roolia kun pelit ensi yönä starttailevat ja kun kausi etenee. Varmasti myös tuoreella coachilla on oma sanansa sanottavanaan ja Tocchet`illa on joukkueen kanssa alla vasta yksi camppi sekä muutama treenipeli.
   
 18. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Voisiko myös olla, että organisaatiokaan ei "tahdo" keulakuvaksi ruotsalaista pakkia. Siis ihan vain, jotta joukkuetta olisi helpompi markkinoida jenkkiyleisölle.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Carolina lähtee tulevaan kauteen kahdella co-kapteenilla. Jordan Staal on kapteeni kotiotteluissa ja Justin Faulk vierasotteluissa. Jeff Skinner sitten varakapteeni.

  Tuollaista co-captain systeemiä ei olekaan tainnut hetkeen olla. Joskus 80-luvulla se taisi olla yleisempää. Ray Bourque ja Joe Sakic muun muuassa omissa joukkueissaan jakoivat aikoinaan kapteenin viran toisen pelaajan kanssa tuolla tapaa ensin alkuun.

  Noita kiertäviä kapteeniuksia kyllä on nähty 2000-luvulla ainakin Buffalossa ja Minnesotassa, joissa aikoinaan kuukausittain vaihdeltiin kapteenia joidenkin kausien ajan. Se ei ole ihan sama asia kuitenkaan kuin tämä co-kapteenius, jossa kaksi pelaajaa jakaa kapteeniuden, toisen ollessa kotona ja toisen vieraissa kapteenina.
   
 20. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Lainaus:
  Muistelen, että Buffalolla olis muutama vuosi sitten ollut kapteenit samanlailla. Olikohan Ott toinen niistä.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Näinhän se tosiaan oli kun googletin asian. Sabres nimesi Ottin ja Vanekin co-kapteeneiksi juuri ennen 2013-14 kauden alkua. Vanek sitten kaupattiin Islandersiin vain pari viikkoa kauden alkamisen jälkeen joten tuo co-kapteenius ei kauaa kestänyt. Selittänee miksi siitä ei ollut muistikuvaa.

  Edit. Briere ja Drury olivat 2005-06 ja 2006-07 kausilla Sabresin co-kapteeneita, eli Buffalo tuota systeemiä on pariin otteeseen käyttänyt 2000-luvulla.
   
  Viimeksi muokattu: 05.10.2017