Ilmoitukset

Nimimerkki JypFabu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 2§:n ja 6§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf on poissa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Bobby on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Joonas Lyytinen KalPassa

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana ilman sukkia, 14.01.2014 klo 22.17.

 1. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
  Lainaus:
  Viestini alkuperäinen tarkoitus oli. että on parantanut huomattavasti otteitaan. Onneksi osui ylärimaan.

  Mutta tänään 2-1 ja 3-1 maalit olivat Lyytisen käsialaa alustuksen muodossa. Poika parantaa koko ajan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2016 klo 23.09
 2. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Tämä kaveri on ollut meikäläisen henkilökohtainen sylkykuppi jo kauan, mutta toisin kuin eräät, pystyn myös antamaan posia silloin kun sille on tarvetta. Lyytinen on oikeasti ollut todella hyvä Pelicans-sarjassa. Tuo käsittämätön kylmäpäisyys (vaikka tulee saatanasti virheitä, niin silti uskaltaa triplailla ja tehdä rohkeita ratkaisuja) toimi tässä pudotuspelisarjassa, kun niitä virheitä ei tullut kovinkaan montaa tällä kertaa. Toivottavasti voin antaa posia myös seuraavan ottelusarjan jälkeen.
   
 3. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Sama homma, koko kauden haukkunut Lyytistä kun ei ole onnistunut oikein mikään pariin kauteen. Sitten yhtäkkiä loppuvuodesta alkoi käyttämään lämäriään ja sai YVllä syöttöpisteitä kerrytettyä. Ei tullut perinteisiä viivahazardeja että kaatuu viivalla ja vastustaja läpi ja ne turhat laukaisuharhautukset jäi vähemmäksi. Juuri kun miehestä on hyötyä, niin toinen jengi kutsuu, höh. Toivottavasti jatkaa hyvää virettään!
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Täällä nostettava kanssa hattua. Hyvin on nostanut Lyytinen tasoaan. Toki eilisessä vai viime pelissäkin antoi avaus erässä kaksi syöttöä puoluspäässä vastustajan lapaan mutta kuka nuita laskee enää. 2+2 kahteen peliin on pakille ihan ok saldo. Vieläkin pelottavasti välillä riplaa mutta ne johtavat useimmin hyvään kuin huonoon suoritukseen ja se riittää. Hieno tasonnosto Lydelle kuin koko joukkueelle!
   
 5. Uncle Ben Jäsen

  Joonas Lyytisen sopimus Kärppien kanssa on ollut julkinen salaisuus jo jonkin aikaa, tänään Kärpät myös vahvisti tämän tiedon. Sopimus on kaksivuotinen. Lyytinen oli mielestäni loppukaudesta oikein hyvässä vedossa, mielenkiintoista nähdä miten hänen uransa uusissa maisemissa urkenee. Ihan mieluusti olisin nähnyt Lyytisen KalPan paidassa jatkossakin, mutta toisaalta tässä vaiheessa voi olla ihan järkevääkin vaihtaa vähän maisemaa. Menestystä vain uusiin haasteisiin!

  Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla | Uutiset | Kärpät