Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Jokipojat mediassa

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 18.09.2011 klo 00.02.

 1. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Lainaus:
  No joo ei olis kyllä, eiköhän noita menoeriä ole muutenkin aivan riittävästi. Mutta hyvä sentään, että saivat kuitenkin kohtuullistettua oikeudessa tuota summaa! 38 000€ kuulostaisi jo kohtalokkaalta.

  Koskien tuota kysymystä liekö painostusta vai päätös ampua omaan jalkaan, niin en todellakaan usko jälkimmäiseen! Maalaisjärjellä pääteltynä kallistun hyvin vahvasti seuraaviin johtopäätöksiin:
  - Mestis-lisenssin yksi ehto on ollut, että kaikki sarjassa pelaavat joukkueet alkavat myydä liput yhden palveluntarjoajan kautta, joka on Lippupiste
  - Epäonnekseen Jokipojilla oli Fastwayn kanssa määräaikainen sopimus, joka nyt oli sitten pakko irtisanoa..
  - Jukurit tuntien Toivakka on maksanut Fastwaylle voitelurahat kaikessa hiljaisuudessa, jotenka ei ole tarvinnut käräjöidä
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Jokipoikien fanisivusto Mehtimäkeläinen on valittu vuoden Mestis-mediaksi. Uutinen.

  Aikamoisia lukuja kävijöissä on saatu aikaan:

  - Kuukauden aikana kävijöitä parhaimmillaan n. 63 000, joista eri käyttäjiä 14 000.

  - Paljon kävijöitä Joensuun lisäksi pääkaupunkiseudulta, Mikkelistä, Kouvolasta ja Vaasasta.

  - Päättyneellä kaudella Jokipoikien tekemisiä sivustolla seurattiin peräti 49 maasta!

  Kaikesta huolimatta parannettavaakin sivustosta löytyy. Toivotaan seuraavaksi Mehtiksen ottavan selvää tulevasta. Vieläkö joensuussa pelataan yleensäkään Mestistä?
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Jokipoikien Tj:n haastattelu päivän karjalaisessa. Voisiko joku tuoda antia tännekin kun lehteä ei tule? Kertonut ilmeisesti ainakin että tavoite on saada Jokipojat sellaiseen kuntoon kauteen 2015-2016 mennessä, että voidaan aloitella vakavasti tavoittelemaan liigapaikkaa.

  Muusta mediasta, niin hienoa on huomata että seuran nettisivuja kehitetään. Visuaalisesti on tullut jo kehitystä ja kaikki tarpeellinen on hyvin esillä. Maalikoosteita odotellaan kovasti...
   
 4. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Siinäpä se oleellinen olikin. Pelaajabudjetti 330k€ ja sen verran on säästössä, että pakki on hankinnassa, mutta muuta ei. Varmaan Porejsin tilanteen mukaan. Sen lisäksi peruskommentit: talouden kanssa hommia ja hän ottaa tuon työn kuten minkä tahansa yrityksen, se on perusajatus, eikä urheilujoukkue. Ihan fiksunoloisia ja päättäväisiä ajatuksia. Näin 60-wee juhlakauden kunniaksi hänen mielestään paras palkinto olisi saada yrityksenä tuloksellinen kausi aikaan. Kahden ekan pelin yleisömäärää laittoi enemmän jatkuvan kesän piikkiin kuin mihinkään muuhun. Niin ja tavoitteena on luonnollisesti voittaa mestaruus, sitten parin kauden jälkeen seuran tulisi olla sellaisessa tilanteessa, että liigapaikkaa voidaan tavoitella kestävästi.
   
 5. -Jonne- Jäsen

 6. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Paikallislehti Karjalan Heili on ilmeisesti ottanut haltuunsa Karjalaisen aikaisemmin omistaman Mehtimäkeläisen. Liekö tuo ollut jo miten pitkään näin.
  Samat jutut ei ole enää Karjalaisen paperiversiossa, vaan juttutarjonta on nyt tätä kautta hieman laajempi jos molempien lehtien toimitukset vääntävät juttuja kauden aikaan.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Tuore prosessi. Huomenna tulee ilmeisesti lisää tietoa tästä.

  Jokipojat on ollut kivasti mediassa esillä eri lähteissä. Seuran facebookin seinältä poimimaan ja lukemaan! Jokipojat on myös piristynyt huikeasti sosiaalisessa mediassa ja mm. facebook-sivuilla tykkääjämäärät on ylittänyt jo 6000.

  Jokipoikien facebook-sivut
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Fanisivusto mehtimäkeläinen siirtyy Karjalan Heilin alaisuuteen ja tullaan uudistamaan.

  Kun monesti on tullut puhetta siitä, että Jokipoikien kannattajia ei näy tällä palstalla, niin syykin on selvä.....

  Mehtimakelainen.net tilastoja:
  • Viime kaudella sivustolla 59 000 eri kävijää ja 330 000 käyntikertaa
  • maaliskuussa kaikkien aikojen uusi kuukausittainen ennätys - yli 57 000 käyntikertaa
  • nämä luvut siis kun Jokipojat Suomi-Sarjassa.
  Uudistuksista voi lukea, no tietysti - mehtimakelainen.net
   
 9. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  En ole pitkään aikaan tänne mitään kommentoinut. Pennanen tässä taannoin kärvähti teidän valmentajalle (kuka lieneekin:). Vaikuttaa että aiheesta. Ei minkäänlaista respektiä vastustajalle. Lienee taktiikkaa mutta kun vertaa Karhulan käytökseen niin voisi ajatella jonkinlaista myötähäpeää
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Mistäs sää nyt niin mieles pahoitit?
   
 11. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Kyllä nykyorganisaation toimintatapa on täysin eri planeetalta, kuin jokunen vuosi sitten sen näkee jo siitä, kun nuorempi sukupolvi on päivittänyt eri toiminnot tätä päivää vastaavaksi. Yritysyhteistyö kantaa hedelmää ja eilen pääsponsori LVI-Myllerin kanssa järjestetty kiekkokarnevaali houkutteli paikalle 3064 katsojaa. Sieltä niitä uusia kannattajiakin tulee entisten lisäksi lisää, puhumattakaan tempauksen muista kerrannaishyödyistä.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Harjoitusottelut on jo ovella, joten hiukan fiiliksiä tästä Marc Dominguezin tekemästä mukavasta pätkästä. Videolla mm. Samu Pitkänen ja Mikael Edelmann.

  Knights of the Ice
   
 13. -Jonne- Jäsen

 14. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Kanada, Etelä-Korea, Saksa, 60min paine.
 15. -Jonne- Jäsen

 16. -Jonne- Jäsen

 17. -Jonne- Jäsen

  Jokipoikien facebookissa hauska Top 5 koppikepposten sarja. Melkein tullut noita katsoessa hymähdettyäkin. Hienosti toteutettu!

  #1 Nivusenavaaja Jokipojat - Jokipoikien top5 koppikepposten #1....

  #2 Nunchaku Jokipojat - Jokipoikien top5 koppikepposet #2.

  #3 Pillipuna Jokipojat - Jokipoikien top5 koppikepposet #3

  #4 Jääkainalo https://www.facebook.com/Jokipojat/videos/1717124584967274/

  #5 Kutistunut kypärä Jokipojat - Mestiksen runkosarja alkaa perjantaina! Sen...

  Edit: lisätty kaikki.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2017 klo 20.20
 18. -Jonne- Jäsen

  Jokipojat - Roki maalikooste sisältää Mestistä parhaimmillaan.

  Iilahden huipputorjunta Rokin kahdella nollaa vastaan ja Oula Uskin syöttö Jokipoikien 2-1 maaliin on kyllä hienoja!

  Jokipojat - Roki maalikooste 30.9.2017 - YouTube
   
 19. -Jonne- Jäsen

  Jokipoikien pj. Jarkko Immonen yrittää herätellä päättäjiä ja edes jotenkin tuoda esille hätää. Toisaalta taustalla saattaa olla tietoa siitä, mitä kenties Liiga suunnittelee tai ehdottelee.

  Jarkko Immosen avoin kirje: "Suljettu Liiga suistaa suomalaisen jääkiekkoilun suohon" | Jokipojat edustus | Mestis

  Hienosti Jokipoikien kannattajat lähti tukemaan ja levittämään tuota ja uutiskynnys ylittyi valtakunnallisesti. Eiköhän viesti tavoittanut kohteensa ja jäädään odottelemaan vastinetta, vaikkakin sen sisältö lienee jo kaikille ennestään selvää:

  Mestis-seuran pomolta hätähuuto: ”Suljettu Liiga suistaa Suomi-kiekon suohon”

  Mestis-johtajan kova tilitys: Suljettu SM-liiga näivettää Mestiksen ja uhkaa Leijoniakin | Yle Urheilu | yle.fi

  "Suljettu liiga suistaa Suomi-kiekon suohon" – seurapomo ravistelee päättäjiä hereille kirjeellään - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
   
 20. -Jonne- Jäsen