Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Jokipojat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 30.03.2017 klo 18.16.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojat valmistautuu uuteen kauteen, kerrotaan seuran sivuilla. Sopimuksia rustaillaan ja joukkue aloittaa valmistautumisen tulevaan kauteen huhtikuun lopulla. Seura lupaa kertoa jatkosuunnitelmista kevään aikana.

  Sopimusuutisia odotellessa....
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Ja muitakin linjauksia. Mitkä on tulevaisuuden tavoitteet ja miten ne saavutetaan? Liiga aukeaa taas, onko Jokipoikien tavoite Liiga, Farmi vai paikallinen kasvattiseura?

  Tuleeko taustoille muutoksia? Mikä on omistajien rooli ja tavoitteet? Kaikki tietää, että ne vanhat suharit siellä piilossa kyykkii joten kiva olisi heistäkin kuulla.

  Yleisömäärät romahti. Miten seura tähän reagoi? Minun ehdotus on lippuhintojen tarkistus.
   
 3. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Minkäslainen pelimies on tämä teiltä Jukureihin siirtynyt Ville Räsänen? Mestis-debyytti kuluneella kaudella ja tilastojen valossa kausi sujunut varsin hyvin, mutta muuta tietoapa itselläni kyseisestä kaverista ei olekaan.

  Kertokaas siis kaverin otteita enemmän nähneet millainen peluri on kyseessä? Onko hän muuten sukua nykyään OHL:ssä pelaavalle, joensuulaistaustaiselle Eemeli Räsäselle?
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Minusta hän oli loppukaudesta Jokipoikien toiseksi paras pakki (Joel Olkkonen oli paras). Pelasi rohkeasti virheitä pelkäämättä. Liigaan varmaankin vielä raakile, mutta ihan hyvin voi lunastaa vakipaikan kokoonpanoon jo ensi kauden aikana.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Ville Räsäsellä oli siis jo sopimus tulevaan kauteen Jokipoikien kanssa.

  Jokipoikien tiedotteessa mainitaankin että Jukurit osti sopimuksen ulos. Mielenkiintoista tämäkin, koska Jokipojilla on ollut soppareissa liigapykälät ahkeraan käytössä. Onko niihin sidottu joku siirtosumma? Jospa Jokipojat oppisi keräämään junnutuotannolla paremmin korvauksia ja ei aina jäisi vaan luu käteen?

  Ville Räsänen siirtyy Jukureiden liigajoukkueeseen | Jokipojat edustus | Mestis
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Jokipoikien ensimmäiset sopimukset julki:

  Jokipojille tukku pelaajasopimuksia, toimisto muuttanut ja myyntipäällikkö palkattu! | Jokipojat edustus | Mestis

  Vähintään sarjan top-3 maalivahdit. Timo Niemi on huikea parannus ailahtelevaan ja loukkaantumisherkkään Samuel "keittiötapaturma" Jukuriin. Toivotaan kuitenkin että lahjakas maalivahti saa yläkerran kuntoon Kokkolan peräkylillä.

  Hokista tuleva Timo Hiltunen on mielenkiintoinen pelaaja. Samoin huippukaudet pelanneet omat kasvatit Wiljami Kupiainen ja Miro Väänänen.

  Viime kauden joukkueesta terävin kärki jatkaa. Lauri Huhdanpää ei siihen kuulu vaikka kohtuu tehokas olikin. En tykkää, ihme surffailija.

  Kaksi edellistä kautta mentiin taloudellisesti plussalle. Kuluneella kaudella pelillinen floppi mutta silti taloudellisesti ei ainakaan tappiota. Aikamoista kun nyt kuitenkin on kyseessä Joensuulainen kiekkoilu ja Jokipojat. Jotain ehkä opittu?

  Nyt pitää saada vaan buustia lisää seuran kehittämiseen jopa liigaan asti. Ensimmäinen askel kulttuurin muutokseen on se, että nyt julkaistut sopimukset ei sisällä liiga eikä ulkomaanpykäliä. Mestiksessä aika ainutlaatuista.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017 klo 12.06
 7. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP ja Tammisen pelikirjan hienous.
  Ihan hyviä sopimuksia sieltä ilmestyi. Niemi ja Iilahti on mielestäni hyvä kaksikko maaliin. Ja ei noista jatkosopimuksistakaan voi kyllä valittaa. Mukavaa, että Jokipojat tekee rohkeasti sopimuksia, myös omien junioreiden kanssa. Taas saadaan varmasti kilpailukykyinen nippu kasaan Mestikseen. Onhan se talous tiukalla edelleenkin. Kuulin vähän juttua vahingossa, että omia roposiaan on joutunut, jopa hallituksen pj laittamaan kassaan, että ollaan tietyt hankinnat saatu toteutettua edellisellä kaudella. Mutta hyvä näin, että pidetään talous kunnossa ja katse on tulevaisuudessa. Jotain on todellakin vihdoinkin opittu?
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Jokipojilla alkaa olla joukkue silausta vaille valmis ja ensi viikolla on tulossa taas jotain lisää. Pelaajisto koottu säästöliekillä ja joukossa paljon omia, lupaavia kasvatteja.

  Voisi jo sanoa, että joukkue ei kuulu kärkikastiin ennakkoon mutta playoffeista taistellaan.

  Sopimukset:

  Maalivahdit (2 kpl):

  Jonathan Iilahti
  Timo Niemi

  Puolustajat (5 kpl):

  Wiljami Kupiainen
  Joni Muranen
  Jani Ollitervo
  Lassi Raitanen
  Eppu Rissanen

  Hyökkääjät (13 kpl):

  Jimi Aavikko
  Ville Halonen
  Timo Hiltunen
  Teemu Holttinen
  Lauri Hukkanen
  Roope Hämäläinen (try-out)
  Teemu Lahtinen
  Joonas Larinmaa
  Oskari Lehtinen
  Samu Pitkänen
  Eetu Rissanen
  Oula Uski
  Miro Väänänen

  20 Sopimuspelaajaa ja niistä 12kpl omia kasvatteja, jos en nyt ulkomuistista väärin tulkinnut.
   
 9. -Jonne- Jäsen

 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kaipa se on niin, että jos olisi isokokoinen ja hyvin liikkuva, niin sellainen menee parempiin sarjoihin pelaamaan. Mikään joukkue ei tietenkään halua isokokoisia tai pienikokoisia huonosti liikkuvia pakkeja, joten tilanne on oikeastaan ihan hyvä, jos Mestis-joukkueessa on hyvin liikkuvat pakit.
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Viimeksi muokattu: 30.05.2017 klo 15.34
 12. -Jonne- Jäsen

  Tuukka Rajamäki siirtyy Jokipoikiin.

  Jokipoikien hyökkäys taitaa olla valmis. Hakusessa on vielä puolustaja. Toivotaan ihan ykköskorin nimeä, koska varsin keskinkertainen puolustus sellaista todellakin vielä kaipaa.