Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Jokipojat – paikallaan lentoa vai kehitystä eteenpäin?

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 04.12.2016 klo 19.52.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Perustetaan ketju, jossa seurataan Jokipoikien kehitystä ja keskustellaan siitä.

  Pentti Matikaisen kirjassa [Hannu Kauhala: Mies joka vei leijonat mitaleille : Pentti Matikaisen jääkiekkoelämä. Tammi 2016.] Matikainen toteaa:

  "Joensuu on oikeastaan aika kummallinen tapaus suomalaisessa jääkiekossa. Vaikka sijainti on etelän keskuksista aika kaukainen, muuten näyttäisi olevan vain plussia. Kaupunki on riittävän suuri ja se on vireä....Mehtimäen halli olisi hyvän saneerauksen jälkeen selkeästi liigakelpoinen, hallin sijainti lähellä kaupungin keskustaa on erittäin hyvä. Joensuu on vahva urheilukaupunki, jossa jääkiekolla on vankka perinne. Se tuottaa yhä myös huippupelaajia. Mutta jokin on lähes koko ajan "mättänyt", ja se on seuran organisaatio. Vertailun voi tehdä vaikka myös pahoissa ongelmissa olleeseen Ouluun. Kärpät lähti lopulta uuteen nousuun ja pystyi hyödyntämään potentiaalin, kun se sai puheenjohtajaksi Seppo Arposen ja toimitusjohtajaksi Juha Junnon. Vaikka mahdollisuudet eivät ole samat kuin Oulussa, silti myös Joensuussa löytyisi hyviä tukijoita. Mutta omaa "junnoa" ei ole koskaan löydetty. On vain huono tausta, jonka takia mahdolliset tukijat ovat ainakin toistaiseksi pysyneet kaukana seurasta."

  Matikaisen sanat antavat ajattelemisen aihetta. Nyt Jokipojat pelaa Mestistä toista kauttaan Suomi-sarjasta nousun jälkeen. Joukkue keikkuu kärjen tuntumassa, mutta yleisö ei löydä halliin. Suurimmat syyt tähän ovat tietenkin Liigan sulkeminen ja Mehtimäelle eniten yleisöä vetäneiden vierasjoukkueiden Sportin, Kookoon ja Jukurien poistuminen Mestiksestä. Mestis ei ole yleisön mielestä kiinnostava sarja.

  Sarjajärjestelmiin on kenties lähivuosina tulossa muutoksia, jotka antaisivat otteluille enemmän merkitystä. Pitäisikö Jokipoikien toimiston alkaa näkyvämmin valmistautua tulevaan? Yleisölle voisi selkeästi ilmoittaa seuran tavoitteena olevan eteenpäin meno ja valmistautuminen mahdollisiin liiga-karsintoihin tms. Seuran tulisi koota laaja rintama innostuneita ihmisiä ja tukijoita tekemään töitä tavoitteen eteen. Toisena vaihtoehtona on vaatimattomammat tavoitteet ja lentäminen paikallaan ilman että mennään eteenpäin. Kysymykset siis kuuluvat, löytyykö Joensuusta junnomaista osaamista ja innostusta - vai onko Joensuussa edes halua päästä lätkähiekkalaatikolle muiden samankokoisten kaupunkien joukkoon?

  Tästä aiheesta on nyt ketju, toivottavasti tänne tulee ajatuksia nyt ja lähivuosina.
   
 2. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Paperi-Karjalaisessa (27.4.2017, toimittaja R. Ohtonen) oli Jokipojista iso juttu, jossa puheenjohtaja Jarkko Immonen ja valmentaja Jouni Varis valottivat Jokipoikien toimintaa. Tässä tiivistys.

  Kolmivuotisen olemassaolonsa aikana Mehtimäki Oy on tehnyt joka kausi vähintään nollatuloksen. Johtoajatus on talous ensin. Nyt tärkeintä on saada myynti vetämään. Toimisto onkin juuri palkannut myyntipäällikön (Tuomo Hiltunen). Kehutaan pakettia, jota Jokipojat pystyy pelaajille tarjoamaan Mestis-tasolla. A-junioreiden ja pian myös B-junioreiden päävalmentajat ovat päätoimisia. Huolellisesti hoidettu talous edesauttaa seuran houkuttelevuutta pelaajamarkkinoilla.

  Jokipojat pyrkii vakiinnuttamaan paikkansa Mestiksen kärjessä seuraavien vuosien aikana. Jokipojilla on ollut iso projekti, kun he ovat luoneet itselleen pitkän ajan strategian. Se määrää linjat, miten toimitaan ja sen avulla pystyy seuraamaan, miten toiminta kehittyy.

  Edessä ovat sarjajärjestelmien muutokset, ja ne myös tulevat vaikuttamaan seuran visioihin. Mutta koska muutoksista ei vielä tiedetä mitään varmaa, ei millintarkkaa strategiaakaan voida tehdä. Jokipojat luo itselleen kuitenkin maltillisesti valmiutta reagoida toimintaympäristön muutoksiin, kuten pelaamiseen myös korkeimmalla sarjatasolla, jos Liiga-portti joskus avautuu.
   
 3. -Jonne- Jäsen

 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ohessa hauska vertaus nykypäivään, Osuuspankin YV-lehdestä 11/1983 leikattu juttu Jokipojista. Siellä haaveillaan liigapaikasta.
   

  Liitetyt tiedostot:

 5. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, TBL, Leijonat
  Lainaus:
  Tämä oli hyvä, kiitos!
   
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  On muuten ollu melkoinen tuo divaribudjetti Jokipojilla tuohon aikaan. Rahanarvolaskurin mukaan 3 miljoonaa vuoden 1983 markkaa on nykyrahassa 1,1 miljoona euroa. Onkohan Mestiksen aikana vastaavan kokoista budjettia ollut monellakaan seuralla?
   
 7. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mestiksen aikana Sport ainakin taisi ylittää tuon. Budjetti heillä taisi olla 2,5 miljoonaa. Muut eivät kai tuollaisiin päässeet.
   
 8. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Olihan silloin 1983 kohtuullisen kovia pelimiehiäkin Joensuussa, tarkoitan että piti varmaan palkkaakin maksaa. Ainakin Hannu Kapanen oli sekä Joensuun eka ulkkari Jon Fontas. Yleisökeskiarvot kahtena kautena 1982-84 molempina yli 2900.
   
 9. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kannattaa katsoa Yle Areenasta Espoo U - Roki -ottelun erätaukohaastattelut.

  Liigan Heikki Hiltunen sanoi, että Sportillakin meni 40 vuotta kehittää toimintaansa, ennen kuin se oli valmis Liigaan. Hiltunen korostaa, että täytyy olla kärsivällinen ja nostaa itse tekemällä oma taso Mestiksessä ensin riittävän hyväksi ja sitten alkaa keskustelemaan miten pärjätä Liigassa, joka on täysammattilaissarja.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Laitetaan tähän ketjuun tekstiä, jotta keskusteluista jää taas jälkiä tuleville polville:

  Liigan puheenjohtajaa Heikki Hiltusta oli tänään haastateltu Karjalaiseen.

  "Hiltunen pitää Mestiksen suurimpana kehityskohteena halliolosuhteita. Joensuussa, Turussa, Vantaalla ja Espoossa on realistiset puitteet kehittää toimintaa siten, että voitaisiin haaveilla liigapaikasta. Mestikseen on pohdittu A- ja B-liigoja ja auttaisivatko ne. Mestiksen brändin nostamisesta on puhuttu, jotta tulisi lisää yhteistyökumppaneita. Siihen liittyy mahdollisuus nousta Liigaan ja ymmärrän sen. "
   
 11. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  JoKP:n kausijulkaisussa 1988-1989 haaveiltiin liigaan noususta - ja pianhan se toteutuikin niillä pelaajilla, joita kausijulkaisu esittelee.

  Jokp:n kausijulkaisu 1988 - 1989
   
 12. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tähän ketjuun oli unohtunut lisätä Karjalaisen jutusta syyskuulta (oisko ollut 11.9. tai 12.9.) olennainen pätkä, jossa ensimmäistä kertaa saatiin kuulla Jokipoikien pääomistan H. Röschin ajatuksia:

  "Pidämme erittäin tiukkaa taloutta. Jokainen on saanut aina palkkansa, eikä kenenkään ole tarvinnut miettiä, saako rahojaan, hän muistutti. Toiminta on järkevöitynyt erittäin paljon. Meillä on taustaryhmä, joka seuraa tilannetta koko ajan. Rösch ei halunnut kertoa tarkempia tietoja tästä taustaryhmästä tai osuudestaan yhtiön noin 25 000 osakkeesta. Silläkin saralla on tapahtunut muutoksia, ja tulee tapahtumaan. Tarkoitus on laajentaa omistuspohjaa, mutta kaikessa on edetty rauhassa sitten, että touhu on järkevää. Tällä hetkellä Jokipojilla ei ole euroakaan pitkäaikaista velkaa."
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  JYP - HIFK
  • 1.96
  • 3.65
  • 3.30
  Kärpät - Ässät
  • 1.52
  • 4.40
  • 4.90
  TPS - SaiPa
  • 1.78
  • 3.90
  • 3.70
  Tappara - KalPa
  • 1.83
  • 3.65
  • 3.75
  Jokipojat - KeuPa HT
  • 2.35
  • 3.80
  • 2.45