Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Jokerit pudotuspeleissä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana DonTirri, 09.10.2017 klo 21.45.

 1. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Jokerit on ollut murskaavan ylivoimainen erikoistilanteissa. "Normaalilla" erikoistilannepelaamisella olisi tappioita aika monta. Viime kausillahan on totuttu siihen, että yv on vähän vaihtelevin jaksoin tyydyttävää ja av paskaa. Vaikka 5-5 peli onkin ajoittain jopa erinomaisessa kunnossa, niin ilman laadukasta erikoistilannepelaamista on vaikea voittaa.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Raipen ansiota vai onko ylivoima hyvää Raipesta huolimatta? Ei ole enää Raipen roolia täälläkään viitsitty kyseenalaistaa.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos anti joukkueelle on samaa tasoa kuin haastatteluissa, niin huolimatta on oikea vastaus.
   
 4. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuosta kun joku matemaatikko tekee vielä nopean laskun kuinka monta maalia olisi tehty vähemmän (myös keskiarvo), jos ylivoima olisi KHL:n keskitasolla ja toisaalta kuinka paljon enemmän olisi päästetty maaleja, jos alivoima olisi KHL:n keskitasolla. Nopealla silmäyksellä sanoisin, että noin 10 maalia olisi tehtynä vähemmän ja noin 10 maalia päästetty enemmän eli maalierossa olisi 20 maalin ero nykyiseen verrattuna. Ihan varmasti olisi häviöitä paljon enemmän.

  Jokerit ei myöskään 5 vs 5 pelissä kovin paljoa maalipaikoilla juhli, vaikka parempaan suuntaan onkin kokoajan menty. Aika helppo kuitenkin sanoa, että Jokerit elää ja hengittää tällä hetkellä erikoistilanteista. Toi taso ei tule varmasti jatkumaan koko kautta, joten myös 5 vs 5 pelin on kehityttävä nykyisestä vielä selvästikin, jos on halua pärjätä keväällä. Pelkkään ylivoimaan ei oikein voi luottaa.

  Lainaus:
  Eipä tässä jaksa kovin paljoa negatiivista kirjoitella ylipäätään, kun on pitkä voittoputki päällä ja joukkue pelaa hyvää kiekkoa. Sanoisin kuitenkin kaksi päivänselvää asiaa, mitkä ovat vaikuttaneet ylivoimaan kuin myös normi peliin:
  1) pelaajat, etenkin kiekolliset pakit ovat huomattavasti laadukkaampia kuin aikaisemmin
  2) joukkue on ottanut Jalosen taktiikat omakseen ja se vaikuttaa suoraan myös ylivoimaan, kun pelaajat ovat edes osittain samalla sivulla taktisella puolella
  3) ylivoimassa varsinkin yksilötaito tuo tehot
  Eiköhän noihin yv-tehoihin ole Helmiselläkin joku vaikutus ollut, mutta itse laittaisin suurimmaksi muutokseksi pelaajamateriaalin parantumisen. Kertokaa, jos tiedätte paremmin syitä kulissien takaa, kenties Helmisenkin roolista ja vaikutuksesta.
   
 5. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ei tähän nyt ihan matemaatikkoa vaadita, mutta tuossa on:

  Kaikkien joukkueiden yhteenlaskettu ylivoimatehokkuus on 19,03% ja Jokerien 34,78%. Jos Jokerit olisivat hyödyntäneet ylivoimansa tuolla 19,03%, olisi Jokerit tehnyt 13,1 yv-maalia. Nyt se on tehnyt niitä 24.

  Kaikkien joukkueiden yhteenlaskettu alivoima% on 80,97% ja Jokerien 87,10%. Jos Jokerien alivoima% olisi tuo 80,97%, olisi Jokerit päästänyt 11,8 av-maalia. Nyt se on päästänyt niitä 8.

  = "keskiarvoisesti" erikoistilanteita pelaten, Jokerien maaliero olisi 14,9 maalia heikompi.
   
 6. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL Jokerit
  Lainaus:
  Niinpä, peräpäätä ovat olleet, noutajat tulee kohta, vai tuleeko? On se niin ihanaa olla pessimisti, kun joukkueetkin hakevat peliään, mitenkähän pitkään? Onkohan Jokerit jo löytäneet pelinsä, vai hakevatko pitkäänkin, mihinköhän vielä yltävätkään, kun haku on loppuun saatettu?
   
 7. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Kuten kirjoitin, tämä viikko kertoo enemmän Jokereiden suhteellisesta tasosta ja hyvältähän se näyttää, kun idän kärkijoukkue jäi yllättävänkin aseettomaksi. Tämä jengi tuntuu pelaavan sitä paremmin, mitä kovempi jengi on vastassa. Viime kaudella pääosin sama juttu, mutta joukkue on nyt monta astetta laadukkaampi ja nämä severstalit kaatuvat vähän heikommallakin pelillä.

  Lisäksi tuohon jengiin saataneen vielä ainakin yksi vaihde lisää, kunhan Regin pääsee kunnolla vauhtiin ja ykköseen löytyy Nellin ja Eelin tasoinen syömähammas.