Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Cobol, 03.11.2006 klo 13.04.

 1. sporttipappa Jäsen

  Täälläkin liput tilattu ensimmäiseen otteluun. Kiitokset vaan linkin laittaneelle @Ushuaia'lle.
   
 2. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  En ehkä ihan missään pelipaidassa menisi tuonne, siellä on kuitenkin aika tyypillistä olla puvussa tms. Eli pukeudu siististi ja käyttäydy niin hillitysti kuin kullakin hetkellä pystyt :)

  Mitä tulee hintaan, niin halvalla kyllä sait. Tosin jos/kun ruoan hinta tulee vielä tuohon päälle niin sittenhän kulu nousee koska tuo ei tosiaan ole halvimpia paikkoja maailmassa.
   
 3. Carl-Sean Berg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Näköjään nyt jo poistettu mahdollisuus ostaa "lippuja" tuonne, eli varmaan bugi ollut kyseessä. Siellähän siis käsittääkseni on etukäteen varatut VIP- ja muut ruokapöydät erotettu köydellä siitä alueesta, johon kuka tahansa hallissa oleva pääsee seisoskelemaan/istumaan baarijakkaralla.

  Mutulla siis sanoisin, että tuolla lipulla pääset halliin, mutta vain juurikin tuolle "yleiselle" alueelle. Ja sinne kannattaa mennä hyvissä ajoin, jos haluaa nähdäkin jotain - ainakin jos haluaa vielä baaripöydän kyljessä seisoa/istua. Mitään ostopakkoahan tällä alueella ei tietenkään ole.

  Näitä bugejahan on muuten ollut ennenkin. 2012 pleijarien jullisarjassa sain ostettua pari lippua clubikatsomoon opiskelijahintaan, joka oli melko käsittämätöntä, kun Jokereilla ei tuolloin eikä nytkään ole opiskelijoille alennuksia yksittäisiin otteluihin. No, lompakko kiitti.

  Ja lisätään vielä, että itsekin ostin nyt molempiin matseihin liput seurueellemme - kai me saadaan halli täyteen molempiin matseihin?
   
 4. Jody Ejaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika mielenkiintoista.. Sain nimittäin valittua katsomokartasta oman pöydän ja siitä vielä yksittäiset paikat (4kpl). Lipussakin lukee vielä "rivi (=pöytä) ja paikat 1-4. Mutta itsekin ihmettelin, että jos saan ostettua täältä nimikkopaikat, mihin VIP-vieraat menee? Siellä oli kyllä muutama muukin pöytä ja paikka harmaana jo silloin, ehkä muukin porukka ostellut noita halpoja lippuja kiireessä? Otin vielä paikat melko keskeltä alariviltä.

  No, toivon että jos bugi kyseessä, tästä tulee jonkinlainen hyvitys toisten paikkojen muodossa, koska maksoin jo nämä "paikat". Pitää varmaan kysellä toimistolta, tai sitten pokkana paikan päälle viikon päästä lauantaina :)
   
 5. Carl-Sean Berg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Okei, no toi tietysti tuo lisäinfoa ja sekoitti ainakin mun ajatuksia aiheesta entisestään :D Eli varmaan paras unohtaa mitä kirjoitin. Mä jotenkin käsitin että lippu/liput olisi ollut vain yleisesti tuonne ravintolaan ilman paikkatietoja, mun piikkiin.

  Eli kyllähän sulla sitten pitäisi olla täysi oikeus tuohon pöytään kun olet nimenomaan sen varannut ja maksanut. Tai sitten ne varmaan saa osoittaa paikan päällä vähintään yhtä hyvät mestat mukisematta.

  Mene ja tiedä, sanoi Matti Kyllönen.
   
 6. Jody Ejaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  Tein muuten sellaisenkin mielenkiintoisen huomion lippuja ostettaessa, että kun valitsi aluksi halvimman luokan paikat (12.5e) lman manuaalista paikkavalintaa, se tarjosi ensimmäisenä juuri näitä Silver Star Cafen paikkoja. Tämä oli tyyliin 5 minuuttia sen jälkeen, kun veikkauksen Facebook postaus ennakkomyynnistä oli tullut julkiseksi. Ja siellä tosiaan oli muutama lippu jo mennyt ravintolaan.
  Eli voi olla, että muutama muukin saa nyt nimetyt ravintolapaikat tietämättään.

  Vippiläiset voidaan sijoittaa vaikka paikattomaan nyt, ja tanssitytöt voi tuoda pukumiehille pizza-slicet pepsin kera erätauolla.
   
 7. mutina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
  Bugia siellä on muutenkin ollut, esimerkiksi eiliseen otteluun olivat lastenliput ovella yht'äkkiä 7e, ja myyjät soitteli hinnasta hädässä jonnekin suuntaan.
   
 8. Bremberg#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay
  Saa nähdä tuleeko muutosta toimintaan ensikaudella, kun lippu.fi vaihtuu ticketmasteriin.
   
 9. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Ticketmaster imo paskempi, varsinkin mobiililaitteilla paikan valitseminen hankalampaa.
   
 10. Jody Ejaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Update liittyen Silver Star Cafe - caseen:

  Lippupiste / Jokerit pisti sähköpostia aamulla, että verkkokaupassa oli kuin olikin ollut eilen bugia tms. eilen (ja tästä syystä tuonne VIP-paikoille pystyi ostamaan lippuja). Eli kuten jotkut jo arvelikin, tuonne ei ilmeisesti pitäisi pystyä ostamaan lippuja muuten kuin VIP-palveluna.

  Hyvittivät uudet paikat alakatsomosta hyvästä sijainnista. Hinnankin puolestakin säästin mielestäni loppujen lopuksi n. puolet, jos olisin ostanut nämä neljä lippua oikeasti näiltä paikoilta. Ammattimaista palvelua ko. tahoilta!
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 16.51
 11. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  lauantain CSKA-matsiin fanipäätyyn (poislukien paikaton) katsomoihin 101-106 jäljellä noin 40 lippua. En olisi uskonut että näin nopeasti liput menee, loistavaa aktiivisuutta faneilta.
   
 12. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Varmasti lippuja on mennyt kovasti kaupaksi, mutta suurinosa lienee kausikorttilaisten varauksia ja ostoja. Esim oma ja monen frendin paikka on varattuna meille vaikka emme playoffkausaria (vielä) olla maksetukaan. Varaukset todennäköisesti raukeavat alkuviikon aikana ja lippuja saanee hyvin myös kyseisiin katsomoihin.
   
 13. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL Jokerit
  Kausarien eräpäivä meni jo ajat sitten.
   
 14. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Meni joo, mutta eipä ne siltikään noita lunastamattomia kausaripaikkoja yleiseen myyntiin laita kun vasta pari päivää ennen playoffien alkua.
   
 15. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tuopa olikin aivan uutta faktaa. Olen siis turhaan vuosikymmenet maksellu JO eräpäivänä, hyvä tietää jatkossa.
   
 16. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:

  Tämä fakta siis omien kokemusten pohjalta, joka vuosi sitä playoffkortin ostoa on pantattu aina kevään kynnykselle saakka ja aina on oma paikka ollut odottamassa tyhjänä. Jos käytänkö onkin täksi vuodeksi muuttunut, niin sitten jäädään rannalle ruikuttamaan.

  Mutu tuntumalta voisin heittää, että tuskin playoffkortteja ihan hirveitä määriä on myyty. Huonot kokemukset kompensaatiosta ja tämän kauden huono menestys heikentänee korttien myyntiä jonkun verran.
   
 17. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Juu, ei purkaudu kausikorttivaraukset vielä eräpäivänä. Itse soitin toimistolle perjantaina (laskun eräpäivä 2.2 tms) ja hyvin pystyi maksamaan vielä samalla laskulla.
   
 18. JaSa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks
  Lainaus:
  Komppaan tätä. Itsekin soittelin perjantaina toimistolle ja nätisti oli vielä paikka varattuna. Lasku oli vielä tallessa, joten maksu onnistui nätisti.
   
 19. Artyukhin Jäsen

  Eipä taida täyttä hallia tulla lauantaiksi, riippuu kyllä tuleeko yhtään voitto(j)a Moskovasta.
   
 20. JaSa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks
  Lainaus:
  Pitäsköhän sitä pikku hiljaa huolestua kun korttia ei ole vielä tullut? Toivottavasti tulee huomenna tai joutuu alkaa vetämään kaniineja hatusta.
   
 21. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Miltäs lauantain myynti näyttä? Paljonko on lippuja osapuilleen myyty?
   
 22. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä jos 10k menee rikki:D ei hyvältä näytä.

  Olis kiva jos täysi tupa löytyisi ja ääntäkin.
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämän illan peli (lopputulos) ei ainakaan hyvää tehnyt lipunmyynnille.
   
 24. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Huomiseen peliin vielä järkyttävän paljon lippuja jäljellä, kymmenen tuhattakin jää haaveeksi jos ei ihmettä tapahdu! Vaikka Jokerit on hävinnyt kaksi ekaa peliä, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Jokerimielisillä olisi syytä jäädä kotiin. Taistelu ei ole ohi, joten nyt jumalauta sinne hallille antamaan tukeaan ja ääntänsä tolle jengille joka henki hieverissä taistelee isoja poikia vastaan. Jos tämä taistelu hävitään, niin seuraavia isoja pelejä joudumme odottelemaan jälleen vähintään vuoden verran! Lauantai ja huippuottelu, miksi sinä siellä ruudun takana jäisit kotiin?! Hallille perkele!
   
 25. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kaksi häviötä ei toki ole syy jäädä kotiin. Johan sitä tuli runkosarjassa tuettua joukkuetta kausikortin hinnalla vaikka kävin ehkä 4-5 peliä katsomassa. Eiköhän se riitä tän kauden tukemisista.

  Hallille palailen kun joukkue, valmennus ja johto näyttää siltä, että niitä kiinnostaisi peli ja menestyminen. Jos ei niistä kiinnostus näy ulospäin, niin miksipä minustakaan pitäisi? Käytän mielummin ajan ja rahat parempaan viihteeseen sitä odotellessa. Viasatilta saatan katsella pelin, jos sattuu kotona olemaan.